elaaammm ve rosetrecim hoşgeldınız.. a.s.
bızım kaloriferlerımız yanıyor bu arada? sizinde yanıyormu kısslar..
Elacım bozüyük bilecik yolu evet şu anda hiç gidilecek gibi değil çok kötü yol çok uzuyor seninde dediğin gibi biraz yolculuk yorucu oluyor ama neyse inşallah bitince güzel olacak
elaaammm ve rosetrecim hoşgeldınız.. a.s.
bızım kaloriferlerımız yanıyor bu arada? sizinde yanıyormu kısslar..
kızlar iyi akşamlar..
eylülüm ne güzel resimler nerdende bulursun çocukluğuma gittim..porsukta kayık sefası ne güzel olurdu...canım benim emeğine sağlık...
emesel rosetree hoşgeldiniz canlar nerelerdeydiniz yoktunuz epeydir..bu arada rosetreecimm soruna ben kendi adıma cevap vereyim işi gücü bırakıp oturuyorum bacım bi oturdumu da malum kalkması zor oluyor ondan sonrada koştur koştur işleri bitirmeye uğraşıyorum :))ama kk sız güne başlayamıyorum..yani bacım senin ki değil benim ki tembellik oluyor :))
elacım yine mi gelemedin esesime ..oysaki kahve dünyasının oralarda seni görecem diye ağaç oldum :))
neyse bacım sağlık olsun dimi..annenlerle görüşmüşsün yaa buna çok sevindim..
aynen eylülcüm sana katiliyorum.ayni özlemle bende yanip tutusuyorum.dünyanin neresi olursa olsun,es esim gibisi yok..............maziden resimler bir anda çoçukluğa döndüm şimdi esesim farklı musranım ama şimdide güzel bu eses sevdası ömrümü bitireça.s.ek
hasta olmussun sanırım diğer msjları okurken ogrendım..çok gecmıs olsun Allah acil sifalar versın canım :Saruboceq:ABBACIM hoşbuldık canım bizim kaloriferler yanıyor özelliklede gece el değmiyor çok sıcak oluyor ama yöneticiye söylüyoruz dinlemiyor bu durum hiç hoşumuza gitmiyor ama bir süre katlancak hoşçakal canım
elacım yine mi gelemedin esesime ..oysaki kahve dünyasının oralarda seni görecem diye ağaç oldum :))
neyse bacım sağlık olsun dimi..annenlerle görüşmüşsün yaa buna çok sevindim..
aynen canım merkezi sistem bızımkıler.. :) kombi zor yaa akrabalarımdan bılıom ac kapa yapmıslardıda çok sık sonra kombileri bozulmustu.. bız iyiyiz her yer aynı anda ısınıyor kaydirigubbakcemile5yaa merkeziyse yanar tabi bizim de yanıyor ama cebimizle beraber yanıyor .kısıyorum bazen kapatıyorum ama olmuyokı soğuuuuk donuyoz akşamları özellikle yanıyo ama gündüz kapıyom napiiim kıs evlenince görces senide nereleri kapasam nereleri açsam şaşırcan:roflol:yaa pardon espri yaptım ama kız kızayız nolcek dimiii:asigim:
aynen eylülcüm sana katiliyorum.ayni özlemle bende yanip tutusuyorum.dünyanin neresi olursa olsun,es esim gibisi yok..............
ayy sağol canımcımmmhasta olmussun sanırım diğer msjları okurken ogrendım..çok gecmıs olsun Allah acil sifalar versın canım :Saruboceq:
bızımde merkezi sistemde gece 12ye kadar yanıyor sonra sabah saat 5te tekrar acıyorlar öle yani.. diğer yonetıcımız ailesi eşi dostu geldıgı zaman deli gbi yakardı ama diger gunler donardık yaa sımdıkı yonetıcımız iyi en azından soguklarda tam gaz hava ılıksada ona gore bi ayar tutturuyor yani.. a.s
yaa bacım sorma ben demedimmi heves gursak diye aynen öyle yolları gördük bol bol ama olsun Bursa inegöl baya yerlerden geçtik iyi oldu bide inegöl çıkışında BARAK FAKıH diye bi yer var çok hoş söylemesi ayıp çok güzel et lokantaları var valla tavsiye ederim çok uzak sayılmaz sizede hatta bozüyükten bi arkadaşımı gördüm oraya yemeğe gelmişler şaşırdık ikimizde . ama es es e özel gelcez artık kimseye haber vermiycez olmuya yaa herkes bizi bekliyo bırakamıyoz tabii...CANIM SAOL UN BENı MUTLU ETTıNıZ ABBA DA SEN DE işallah mutlaka görüşeceğiz hatta ben kocamsız gelicem rahat rahat görüşçez..a.s:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?