Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın kaydirigubbakcemile2 güzel hayırlı bir hafta diliyorumkaydirigubbakcemile5 elviracım hoşgeldin a.s. lapa lapa kar yağıyor :1rolleyes:

sağol canın sanada iyi haftalar. hoşbuldum bu arada evet çok güzel yağıyor kar dışarda

herkese iyi akşamlar Musrancım Seheryelim Elacım ve diğer arkadaşlar nasılsınız ELACIM bende 7 ve 8 numara diyorum 9 numara biraz zor

selam kızlar geçmiş olsun seheryeli abla..eylülcüm sabah kahvende pek bi güzelmiş köpüklü köpüklü cokacimcoook

melodicim canım kaç gündür yoksun nerdesin
kızlar haberiniz varmı melodimiz nerde neden girmedi siteye yoksa hasta falanmı.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlar nerlerdesiniz az daha 3 sayfaya düşüyomuşuz hadi gelin pelincancım melodisten bi haberim yok canım umarım bi sorun yoktu rosetee sen nasılsın canım pamukcum inşallah hava ısıncak artık sende bebişlerini alır cıkarsın baaaay

selam kızlaaar

sevgiler saygılar hepinize...

yine bir rehavet üzerimizde 2. 3. sayfalardan toparlıyorum topiğimizi...kızlaar hadi canlanın biraz..aramızda kaçaklar çok..nerdesiniz kızlaarr...

ıyi akşamlar kızlar, meleodının sanırım net kesıldı o yuzden gırmıyor, msn de açmıyor.
Kızlar 0-6 yaş gurubu çocoğu olan annelere seslenıyorum,AÇEP'e(anne-çocuk eğitimprogramı) mutlaka katılın faydasını göreceksiniz. Çocuklarınızla bereber gelebılırsınız, çocuklarla ilgilenen bir ablaları var, annelere eğitim veren çok tatlı bir Neşe öğretmenımız var. Eğitim pazartesi günleri saat 1 de başlıyor, Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Aydın Arat parkı yanı lütfen katılın, bilinçli annelere ihtiyaç var.
Musrancım sende oğlunu getirebilirsin, artık çocuklarında öğretmenı var bundan sonra.
:lepi:

pilot kuşum benimde 6 yaşında bir kızım var eskişehirde olsaydım hiç kaçırmazdım.

pilotum teşekkür ederim canımcım bunu biliyorum ama mecbur kalmadıkça ben getirmeyi düşünmüyorum..çünkü sürekli dikkatim dağılacak ve neşe hanımın o güzel anlatımlarına kendimi veremeyeceğim bundan eminim..ama arada belki olabilir.. gamyoncuiremsu
bu arada senden 2. haftanın notlarını istiyorum pilotum burdan yazmamda sakınca yoktur sanırım özel falan uğraşmayım şimdi..

günayıdn hanımlar nasılsınız görüşmeyeli hepinizi öpyorum

Günaydın kızlar.Karlı bir Eskişehir sabahında hepinize sevgiler....

günaydın. gerçekten karmı yağıyor. ne şanslısınız denizlide sadece acı bir ayaz var sabah süt almaya kapı önüne çıktım donduum

merhaba hanımlar nasılsınız gününüz güneş gibi aydınlık ve sıcak olsun hoşçakalın

arkadaşlar bugün 18 mart ÇANAKKALE SAVAŞLARININ YILDÖNÜMÜ
BEN BıR ıSTıKLAL MARŞINI BıRDE BUŞııRı HER OKUDUĞUMDA DUYGULANIRIM sizinle paylaşmak istedim

Çanakkale Şehidlerine
.Şuheda gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar...
O, rukü olmasa, dünyaya eğilmez başlar,

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.

Ne büyüksün ki, kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in aslanları ancak, bu kadar şanlı idi.

Sana dar gelmeyecek makber'i kimler kazsın?
"Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın.

Herc ü merc ettiğin edvara da yetmez o kitab...
Seni ancak ebediyetler eder istiab.

"Bu, taşındır" diyerek Ka'be'yi diksem başına;
Ruhumun vayhini duysam da geçirsem taşına;

Sonra gök kubbeyi alsam da, rida namıyle;
Kanayan lahdine çeksem bütün ecramıyle;

Mor bulutlarla açık türbene çatsam da tavan;
Yedi kandilli Süreyya'yı uzatsan oradan;

Sen bu avizenin altında, bürünmüş kanına;
Uzanırken, gece mehtabı getirsem yanına,

Türbedarın gibi ta fecre kadar bekletsem;
Gündüzün fecr ile avizeni lebriz etsem;

Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana...
Yine bir şey yapabildim diyemem hatırına.

Sen ki, son ehl-i salibin kırarak savletini,
Şarkın en sevgili sultanını Salahaddin'i,

Kılıç Arslan gibi iclaline ettin hayran...
Sen ki, ıslam'ı kuşatmış, boğuyorken hüsran,

O demir çemberi göğsünde kırıp parçaladın;
Sen ki, ruhunla beraber gezer ecramı adın;

Sen ki, a'sara gömülsen taşacaksın... Heyhat,
Sana gelmez bu ufuklar, seni almaz bu cihat...

Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.

ŞıMDı BıZLERDE ONLAR ıÇıN BıRER FATıHA GÖNDERELıM nitekim onlar olmasaydı bu cennet vatanda yaşamıyor kimbilir ne halde olurduk belkide dinimizden bile habersiz yaşıyor olacaktık ALLAH IM SANA ÇOK ŞÜKÜR Kı TÜRK ÜZ HAMDOLSUN Kı MÜSLÜMANIZ yoksa ne yapardık.zor zamanlarımızda kime sığınır kimden yardım isterdik.

Şehitler Abidesi ıçin

Gökkubbenin altında yatar, al kan içinde,
Ey yolcu, şu toprak için can veren erler.
Hakk'ın bu veli kulları taş türbeye girmez,
Gufrana bürünmüş, yalınız Fatiha bekler.

KIZLAR kusura bakmayın ben arada bir böyle aşka gelirim az önce t.v.de çanakkale ile ilgili görüntüleri izledim içim coştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…