Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemşolarım nezaman gelsem kimsecikler yok. heinize kucak dolusu sevgi,selam.

Kızlar nerdesiniz yaaaaaaaa..... Ben bıraz üzgünüm bıraz önce kayınpederi acile hastaneye kaldırdık bakalım hayırlısı..:sm_confused:

merhaba kızlar nasıl sınız pilot andaç geçmiş olsun canım inşallah kayınpederinin önemli bir şeyi yoktur allah şifa versin

çanlarım ya sizleri çok özledim sadee nasılsınız diyerek yine mesaj yazıp çıkaçağım

eylülcüm iyidir sen nasılsın. uğramıyorsun.özlettin.

kızlaaaar selam

pilotum geçmiş olsun nasıl kayınpederinin durumu ciddi birşey yoktur inşallah..

seheryelim, eylülüm, frezyacım rosetree, melodies, emesel, pelincan,ülüfet, ayla canlarım ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım hepiniz iyisiniz inşallah...satürünüm bu ara hiç uğramaz oldu...satüürrünnn nasılsın baacııımm..

hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın...

merhaba şekerler nasılsınız benim gibi herkes koşturmaçada sanırım bakalım hayatı kovalarken nerede yakalayaağız günlerim okadar yoğun geçiyor ki 24 saat yetmiyor ne yapsak şu sati 28 saatemi çıkarsak pilotum andaçım geçmiş olsun çanım

kıııızlar nasılsınız pilotcum gecmiş olsun umarım bi sorun yoktur eylülcüm aynen canım gün yetmiyo :delphin: şimdi kahvaltı gününden geldim biraz sonra tekrar güne gidecem kaydirigubbakcemile2 hayırlısı olsun cıkmam lazım biraz ev işi yapayım -tatlicadiarzu- görüşürüz

Kızlar hepinize teşekkür ederim,kayınpederi dün acile götürdü eşim;göbek fıtığı olmuş , nefes darlığı ve cigerler dumandan görünmüyomuş kayınpederin, :delphin: sigara yasak demiş, nefes alacak yer kalmamış nefes borusunda adamaın. Şimdi ben de kalıyor, iyileşene kadar durcak bakalılmkafamçokkarıştı

selam arkadaşlar nasılsınız MUSRANCIM SAĞOL CANIM iyiyim inşallah sende iyisindir.ELACIM SEN NERELERDESıN UNUTTUN BıZı EYLÜLCÜM aman günleri 28 saate çıkartmayalım daha çok koştururuz biz kadınların hiç işi bitmez SEHERYELıM ohh keyifler yerinde günden güne geziyorsun iyi gezmeler hoşçakalın

arkadaşlar ben kk nın yeni halini hic beğenmedim aradığımı bulamıyom eski haline getirmenin imkanı yokmu acaba ilgilenenlere duyrulur

selam kızlar yine yanlızım. eşim tatbikata gitti. nerdesiniz.sohbete çook ihtiyacım var.

selam kızlar yine işim var giremiyorum fazla ama sadece ROSETTECıM beni arıyo başka KıMSE BENı SEVMıYOMU aşkolsun ama okadar yazıyorum kimseden ses gelmiyo gurbetteyiz zaten şurda hemşerilerimden de destek yok ben annemi özledim evimi özledim ESKıŞEHıRi ÖZZZLEEDıııııııııMMMMağlarım ama yarım bakçam azcık selam neyin yazıverin yaaa

plot andıç çok geçmiş olsun inşallah en ksa zamanda sağlığına kavuşur

selam kızlar yine işim var giremiyorum fazla ama sadece ROSETTECİM beni arıyo başka KİMSE BENİ SEVMİYOMU aşkolsun ama okadar yazıyorum kimseden ses gelmiyo gurbetteyiz zaten şurda hemşerilerimden de destek yok ben annemi özledim evimi özledim ESKİŞEHİRi ÖZZZLEEDİİİİİİİİİMMMMağlarım ama yarım bakçam azcık selam neyin yazıverin yaaa

elaaacıııımmm eskişehirden porsuk kokulu kucak dolusu sevgileeeerrr..:1hug:

pilotum acil şifalar diliyorum..:Saruboceq:

eylülüm yaa bırak 24 saat kalsın günler...28 saat falan olursa hiç yetişemeyiz valla kaydirigubbakcemile4rosetreemin de dediği gibi biz kadınların işi hiç bitmiyor zaten

pelincan üzülme canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallah..:teselli:

kızlar öpüyorum hepinizi cumanız mübarek , dualarınız kabul herşey gönlünüzce olsun:Saruboceq::Saruboceq:

Back