Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
frezya sanada geçmiş olsun , nasılsın. Benım kayınpeder iyi şimdilik yarın evıne dönecek. Hayırlı cumalar herkese.......:Saruboceq:

herkese hayırlı cumalar ELACIM üzülme canım benide MUSRANCIM SEHERYELİM BİRDE SENDEN BAŞKA SORAN YOK ama yinede sağlık olsun ben sitede olan herkesi çok seviyorum herkese selamlar ve öpücükler yolluyorum kendinize iyi bakın. ELACIM gurbetlik zor ama insan zamanla alışıyor iyiki çocuklarımız var onlarla uğraşmaktan fazla can sıkılmaya zaman kalmıyor hoşçakal canım kendine iyi bak

özellikle ela 11 e selam sonradan sizlere selam arkadaşlar naılsınız hepinize öptüm en koçaman selam esesime

[/URL][/IMG]

günaydın kızlar

çok teşekkürler arkadaşlar bende şakacıktan küsçektim .size bir fıkra gönderiyorum pozitif günler selamlar Pozitif bahçıvan!
Memleketimizde iyimserler kötümserlere kızınca "Hiç mi pozitif bir şey yok bu memlekette birader" diye çıkışırlar. ışte size pozitif bir bahçıvan...

Seyahatten dönen ev sahibi telefon açmış, konuşuyorlar:
- Nasıl, her şey yolunda mı?
- Yolunda... Küreğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum.
- Neden kırıldı?
- Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı.
- Nee! Köpeğim mi öldü?
- Maalesef havuza düştü?
- Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; havuzda nasıl ölür?
- Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca betona çakıldı.
- Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız?
- ıtfaiyeciler evdeki yangını söndürürken ilave suya ihtiyaç duydular.
- Neee evde yangın mı çıktı?
- Evet ef endim. Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biri yanık sigara bırakmış.
- Annem mi öldü? Yahu kadın daha iki hafta önce sapasağlamdı?
- Haklısınız da... Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynı yatakta görünce kalbine inmiş.
- Yahu hiç pozitif bir haber yok mu adam sende?
- Var efendim... Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya... Sonucu geldi, pozitif...

bewndende size en pozitifinden enerji. hepinize iyi akşamlar

hızlı trenimiz memleketimize hayırlı olsun.

iyi akşamlar hanımlar elacım güldürdün valla pelincan cım teşekürler rosetreem sen nasılsın musrancım eylülcüm sizlerde iyidirsiniz pilotcum sanada kolay gelsin hasta ya bakmak biraz zahmetli olur

günaydın. canlarım nasılsınız. denizlide açık mis gibi bir hava var.havalar nasıl olursa olsun bi<zim havamız yerinde olsun.

herkese günaydın kaydirigubbakcemile5 pelincancım sanada günaydın kaydirigubbakcemile2 seninle aynı fikirdeyim biraz önce kar yagıyordu şimdi güneş doğdu kaydirigubbakcemile2 güzel bir hava önemli olan bizim havamız allah sağlık versin :icecream: :lepi:

SELAMLAR ARKADAŞLAR ıYı PAZARLAR hepinize istanbul günlük güneşlik ama buz gibi soğuk bir hava donuyoruz valla ama ALLAHa şükür havamız yerinde hepinizinde işallah öyledir değilsede olur.

:roflol::roflol:buyrun kızlar sizinki hangi koca tipi benimki 7 ve 8 .madde arası 9. madde den olan varsa yazsın ama çatlarım valla

Kadın akşam işten çıkar
Çocuğu yuvadan alır
Markete geçer ıspanak alır
Koştura koştura eve döner
Çocuğu soyar elini yüzünü yıkar
Kendi üstünü değiştirir
Mutfağa koşar
Bi yandan ıspanakları yıkar bi yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.
Bi yandan sofrayı hazırlar O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR!
Yoğurtsuz ıspanak olmaz
Hemen kocasını arar.
Kocadan kocaya değişen cevaplar:
1) Ben geç geleceğim. Toplantım var Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)
2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm tühhhhhh Şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmazki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim toplantı bu kaçırsam olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)
3)Aradığınz numaraya şu anda ulaşılamıyor........(İşte bu aldatan koca)
4) Mendebur kadın ıspanağı! aldın da yoğurdu niye almadın! ('kazma'tipi koca)
5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ('kalas' tipi koca)
6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)
7) tamam alırım başka bişey lazım mı? ( Normal koca)
8)Tamam hayatım alırım başka bi isteğin var mı? ( Olması gereken koca)
9) amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarda yiyelim (zor rastlanan süper koca)a.s.

ay elacım nerden bulursun bu yazıları :roflol: benimki de 7 canım seni merak etme diye yazdım sırnaşık şey ıspanak olayı deyil ama bazen 9 oluyor :1hug:

herkese günaydın kaydirigubbakcemile2 güzel hayırlı bir hafta diliyorumkaydirigubbakcemile5 elviracım hoşgeldin a.s. lapa lapa kar yağıyor :1rolleyes:

Günaydın arkadaşlar.Hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum:Saruboceq:.Sevgiler.a.s.hihoyyytŞeniz

günaydın canlar

sağlık ve huzur dolu günler diliyorum....

aman dikkat edin valla havaların bu dengesizliği küçük büyük herkesi etkiliyor...kapmışım şifayı 2 gündür heryerlerim ağrıyor..burnum kıpkırmızı ayy off diye geziniyorum ortalıklarda :)

elacıım anketini 9 . madde ile cevaplamak isterdim ama parantez içinde de belirtildiği gibi zor rastlanan bir tür..eee benim kocamda o kesime girmiyor malesef :)))dönüşümlü olarak 7. ve 8. madde ile karşılaşıyorum bennn deee:))) ama canları saolsun rabbim başımızdan eksik etmesin...

hadi kızlar kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…