Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalar herkese eskişehirde oturan bayanlar sizlere ahşap boyama, seramik,takı yada benzeri el sanatları kursu sormak istiyorum.arkadaşla gitmek istıyoruz fakat internette araştırdım bulamadım.

canlarım,güzellerim nasılsınız ben giremez oldum ve sizleri çok ama çok özledim.hepinizin işleri yolunda gidiyordur umarım.bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerim.:enbuyukkk:

günaydın canlaarr

yüzünüzden tebessüm eksik olmasın gününüz güzellikler dolu geçsin

sevgiyle kalın.:)

AMİN musrancım amin.hayat hepimize yeni umutlar sağlık mutluluk getirsin inşallah. eskişehirin gülleri. hepinizi öpüyorum.

hayırlı cumalar herkese eskişehirde oturan bayanlar sizlere ahşap boyama, seramik,takı yada benzeri el sanatları kursu sormak istiyorum.arkadaşla gitmek istıyoruz fakat internette araştırdım bulamadım.

MERHABA CANIM ODUN PAZAR BELEDİYESİNİN BÖYLE KURSLARI VAR ÇOK GÜZEL ama şimdi kayıt yapılıyormu bilmiyorum omek adı altında çok sayıda kurs var 2205820 telefonu bir ara sana yardımcı olurlar hoşçakal

Bu gece PeygaberimizHZ Muhammet Mustafa S,A.V,in dünyaya şereflendirdiği gecedir.o peygamberdir ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı,cehalette en üst seviyelere ulaştığı,küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur,rahmani bir şifa olmuştur.dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun,hepimizin kandili mübarek olsun.

kandilimiz mübarek kadınlar günümüz kutlu olsun hanımlar
iyi pazarlar....

arkadaşlar nasılsın geçmişi okuyamadım inşallah herkesler iyidir
eşim hasta olduğu için evede ve fazla giremiyorum
buraya şimde sizlere bi selama vermek için uğradım hepinizi öptüm

hanımlar herkese iyigünler dilerim frezyacım gecmiş olsun allah şifalar versin bende dün yogundum giremedim kadınlar günü kutlamasına gittim ordan güne gittim herkesin kadınlar günü kutlu olsun

hanımlar herkese iyigünler dilerim frezyacım gecmiş olsun allah şifalar versin bende dün yogundum giremedim kadınlar günü kutlamasına gittim ordan güne gittim herkesin kadınlar günü kutlu olsun

merhaba kızlar nasılsınız.yakında günüm var mönü oluşturalım beraber.

hemşerilerime selamlar :teytey:
bende eskişehirliyim 10 yıldır antalyada yaşıyorum.ailem eskişehirde bende kışları 2 hf geliyorum. çok özlüyorum şehrimi,ordaki düzen hiç bir yerde yok.

sevgiler....a.s.

iyigünler hanımlar güzel bir gün dilerim es er hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim emesel sen nasılsın canım rosetree pelincan sizde iyidirsiniz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…