Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nasılsınız ben iyi deyilim hastayım :çok üzgünüm: bogazlarım acıyooo :çok üzgünüm: yinede buraya bakmadan yapamadım iyigünlar

günaydınlar hanımlar nasılsınız seher yeli ablam geçmiş olsun kendine dikkar et daha fazla hastalanma

bütün bir haftanız güzel geçsin görüşmek dileğiyle

Günaydın arkadaşlar.Hepinize güzel bir hafta diliyorum.a.s.
Seheryelim geçmiş olsun.Allah şifa versin canım..:Saruboceq:

331.jpg

günaydınlar tüm Eskişehirlilere!biraz geç oldu ama yazmadan edemedim.bugün türk ğitim gönüllüleri vakfında ''benim ailem eğitimi'' saat 13.00 da başlıyor.ilgilenen arkadaşların dikkatine!

selam kızlar geçmiş olsun seheryeli abla..eylülcüm sabah kahvende pek bi güzelmiş köpüklü köpüklü cokacimcoook

merhaba hanımlar SEHERYELİm geçmiş olsun aman kendine dikkat et kış hastalığı geldimi gitmek bilmiyor hoşçakalın

günaydın kızlar ayla emesel melodis roseteem cok teşekür ederim biraz iyiyim umarım herkesler iyidir öptüüüm

selam kızlaarr

iyisiniz inşallah..seheryelim geçmiş olsun..

hayırlı günler diliyorum hepinize sevgiler...

slm herkese nasılsınız arkadaşlar kaçgündür uğrayamadım kusura bakmayın amam beni özleyende yokmuş zaten olsun ben sizleri özledim hepiniz çok öpyorum

selam herkese musrancım teşekür ederim frezyam özlemezmiyiz umarım iyidirsiniz öptüm bu ara eylülde girmiyo rosetree pilot melodis sizler nasılsınız görüşürüz

selam herkese musrancım teşekür ederim frezyam özlemezmiyiz umarım iyidirsiniz öptüm bu ara eylülde girmiyo rosetree pilot melodis sizler nasılsınız görüşürüz

teşekkür ederim seher yeli ablam a.s.iyiyim çok şükür :sm_cool:sen nasılsın???

herkese günaydıııııın gününüz mutlu ve huzurlu gecsin kaydirigubbakcemile4hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Back