Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodies doğum günün kutlu olsun Allah sağlıkla ailen ve sevdiklerinle beraber nice nice mutlu yıllar nasip etsin .dur aklıma geldi şimdi sana yaziim YAPRAKLARA DALLARA YEŞİLLERE ALLARA NİCE NİCE YILLARA GÜLÜM NİCE NİCE YILLARA öptüma.s.a.s.a.s.

melodiscim doğum günün kutlu olsun a.s.sevdiklerinnen nice mtlu yllara canım kaydirigubbakcemile2 sorması ayıp kac yaşına girdin acaba -tatlicadiarzu-:lepi:

merhaba arkadaşlar nasılsınız musrancım sağ ol canım epey hasta olduk ama şimdi iyiyiz sende aramıza döndüğün için sevindim ben biraz geç takip ediyorum çocuklardan ve gezmekten anca vakit buluyorum herkesi öpüyorum

teşekkür ederim elacım ii dileklerin için saol canımŞeniz

melodıs cnm doğum günün kutlu olsun nice ailenle sağlıklı ve uzun yıllar diliyorum balım çok öptüm
iyiyik doğdun

herkese günaydın,
şu anda dışarıda çok güzel kar yağıyor, ben hemen yürüyüşe çıkıyorum, melodies doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Allah sana sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle beraber geçireceğin uzun ömürler versin canım a.s.

iyi dileklerin için saol nalannacım...Şeniz

merhaba arkadaşlar ne güzel kar yağıyor herhalde bu kşın son karıdır seyretmesi çok güzel MELODİSCİM 29 YAŞgüzel bir yaş gerçi insanın beden yaşı değil gönül yaşımız genç olsun yaşlar çabucak gidiyor hiç anlamıyoruz önemli olan sağlık ve mutluluk hoşçakalın

iyigünler arkadaşlar melodiscim vallahi kar ne güzel delikafadulden dışarı cıkıp gezesim geliyor muhteşem bir görüntü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 :lepi:

süper valla hihoyyytaynen benimde dışarı cıkıpta gezesim geliyo ama cıkamıyom malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…