Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemşolarım kuşlarım gününüz nasıl geçiyor.gendünüze eyi bakın güzeller

hayırlı cumalar hepinize.kocam göreve gitti yanlızım bir hafta kadar. iyiki sizler varsınız.

MELODİES canım benim kahfen harikaydı ellerine sağlık.

merhabalar herkese ,
ülüfeta.s. eylül a.s. melodies a.s., ayla a.s., musran a.s. seheryeli a.s. hepinize teşekkürler cevap yazmak için çok geciktim ama kusura bakmayın bu ara öyle çok misafir geldi gitti, şehirdışından misafirlerimiz vardı. yarında 20 kişi kadar yemeğe misafirim gelecek, en son partiyi salı günü ağırlayacağım ondan sonra bende hergün buradayım, sohbetlerinizi görünce kıskandım doğrusu,

pelincan iyiyiz canım sen nasılsın cocuk varmı canın sıkıldıkca buraya gir ben sana cevap yazarım kaydirigubbakcemile2 allah kavuştursun nalanna sana kolay gelsin canım cokacimcoook hayırdır yemek davetler ne icin CADIARZU kıskanma canım ben sanada kaydirigubbakcemile5cevap yazarım öptüm

merhaba seher yeli, sağol canım şehir dışından eşimin teyzesi ve eniştesi geldi, bizde hergün sırayla birimizin evinde yemekte oluyoruz yarında sıra bendedelikafadulden

merhaba kızlar.2 çocuğum var oğlum 14 kızım6 yaşında bende 33 yaşındayım.eşim sivrihisarlı. bende aslen nallıhan belenalan köyündenim.bizim köy eskişehire çook yakındır. oturduğum lojmandada eskişehirli hanımlar var.komşularım inönülüler.

senağlamaEvet şekerım kahve bendendı yanı, şimdı kırdın kalbımı:dilcikar:kötükedihüso

kırılma şekerimm kahfen çok güzel olmuş ellerine sağlık. bende eskişehire taşınınca sizlere bool köpüklü kahfeler yaparım

bende kaldım inönüde 10 sene kayınvalidemde inönülü belki komşularını tanıyorum dur inönü küçük yer herkes biribirini tanır...

Merhabalar,bende Eeskişehirdeyim ve doğma büyüme Eskişehirliyim.Kadınlar Kulubüne uzun zamandır üyeyim ama çocuklar iş güç bu bölüme o yüzden yazamıyodum,bende aranıza katılmak isterim...Selamlar

hoşgeldin aramıza dilek..doğru valla ew işleri çocuk cok zor oluyo...ii paylaşımlar diliyorum sana canım..Şeniz

melodies komşularım inönülüler.kimlerden olduklarını bilmiyorum.ikiside çook titiz ve çook kurnaz.

:jeyyar:ewt inönülüler kurnaz olurlar cok fenadırlar adlarınıdamı bilmiyosun.(pilot andac duymasın)

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz eskimeyen eski arkadaşlar sizler nasılsınız bugün allah kabul etsin kur an okuttum çok güzel oldu hem sur eler okundu hemde sohpet vardı çok güzeldi .yoruldum ama değdi .Allah ıma çok şükür iyiki bizler müslüman doğmuşuz yoksa napardık başımız sıkışınca Allah a sığınıyoruz ama onu tanımayanlar ı düşünüyorumda bir dua etmek bile insanı nasıl rahatlatıyor dimi neyse çok çok şükür ki türk üz ve müslümanız hepinizi öpüyorum işallah daha sık görüşücez çoktandır takılamıyorum ama bundan sonra buralardayım inş.a.s.a.s.a.s.a.s. bu arada istanbula yolu düşen olursa kahveye mutlaka beklerim

günaydın arkadaşlar herkese iyi hadtasonu dilerim elacım allah duanı kabul etsin:Saruboceq: kız pilot şu kurnazlıktan bana biraz yollasana kafamçokkarıştı cok ihtiyacım var :bbo: melodisim ben geldim sen kacmışsın :jeyyar:görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…