- Konu Sahibi aylins
kızlar yenikentte oturuyorum varmı bana yakın olanınız
bende yenikentteyim.........................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yenikentte oturuyorum varmı bana yakın olanınız
selaaaaaaaam hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar hey maşşallah hızlandık bakem ha gayret kızlar ben hasta ve yaşlı üstelik çirkinimde bana yazık siz yazın ben okuyam demi kızlar hade buluşam haftaya beeeeeeee
sende bu enerji varken hayatta yaslanmazsın valla senin yazılarını okudukca hep gülüyorum.cok merak ediyorum seni.bende buluşmak isterim ama benim bebekle biraz zor ya neyse büyüyünce bulusurum artık:roflol::roflol:
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben BULUŞUN BULUŞUNNNNN
benimde kızım var 8 aylık doğrusu bende pek bi yere çıkamıyorum.ama isterseniz oturmaya gelin pastalar börekler yaparım size :içelim:
postahanenin karşı tarafında oturuyorum
görüşelim canım da nasıl yapıcaz.
varmı canı sıkılan tıkla ve dinle:roflol::roflol:http://www.youtube.com/watch?v=UIJfiZ1d2SM
Bende eskişehirliyim orada dogdum şu an eskişehirde yaşamasamda memleketimi özledim...benim yerime pinodan hamburger papağandanda çiğ börek yiyin senağlama
5 dakka oturam kalkıcam temizlik yapim kız yatak odası hallılarını silktim camları sildim ohooooooo çok işim var çok nen nası hemşerisiniz be insan bi yardıma gelir ulen kollarım koptu hala işler bitmio bitaraftan temizliyom bitaraftan yina batıyo be hade ben kaçtım bide süpürge tutayım oh kıskanın be misler gibi oli evim cicişler heyt be yoruluyom ama evim lavanta gibi koki naber
DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN