Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese mutlu yıllar umarım yeni yıl herkese istediğini getirir bana iyi gelceği kesin

herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl olur inşallah

pasta çokk güzelll gorunuyorrr .. yiyebilirmiyim? cokacimcoook cokacimcoook
söz hepsini bitirmiceem :jeyyar: -tatlicadiarzu-
ellerine saglık musrancımmm... a.s. :1hug:

hepinize mutlu yıllar kızlar..umarım yeni yıl hepinize sans getirira.s.a.s.Şeniz

selam kızlar aranızda sivrihisarlı varmı. eşim sivrihisarlı

merhaba hanımlar kimse yokmu yeni yıl gecesinin yorgunluğunu üstünüzden atamadınızmı herkese hayırlı cumalar ve mutlu seneler haydi gelin sayfamız şenlensin kimseler yokmu hepinizi özledim .Birazdan gezmeye gidecem gitmeden bir bakayım kimler var dedim ama kimse yok hadi birşeyler yazın yalnız hiç tadı çıkmıyor seher yelim sen nasılsın hoşçakalın

merhaba hanımlar cumanız mübarek olsun yeni yıl inşallah hepimize hayırlı ve sağlıklı mutluluk getirir herkesin dileği kabul olur rosetrem iyiyim canım umarım sende iyidirsin öptüm

selamlaarrr

nasılsınız kızlar hayırlı cumalar.....

hadi gelin artıkın.....şenlesin buralar.........

(farkettimde ne kadar şairane yazmışım heee heeeee:)

Son düzenleme:
seher yelim nasılsın seninde tüm dileklerin kabul olsun......

musrancım iyiyim canım teşekür ederim öptüm

selam kızlarrr nasılsınızz bakalım? bu yıl hepimiz için çookkk çokkkk güzel gecer insallah..
yılbasını aile saadeti altında gecırdım ben acıkcası :))) bu sene evdekı son yılım oldugu içün.. buruk oldugu kadar guzeldide..

abbacım ii dileklerin için saol canım dediğin gibi inşallah güzel bi sene olur..hayırdır canım nie son yılın oldu.bekar olsaydın evleniyomusun die soracaktım ama profilinde evli yazıyo .

nikahımız oldu cnm daha dugunumuz olmadı ,optumm

slm kızlar görüşmeyeli bir yıl oldu diye kötü bir espri yapıyorum geçen yıldan beri nasılsınız gördüğüm kadarıyla herkes keyifli eylül cüm frezyacım seher yelim rosette hemşerim musran abba emesel melodies diğer ismini sayamadığım tüm hemşeilerim hepinize mutlu yıllar rabbim yeni yılda hayırlı işler yapmayı nasip etsin cümlemize yardıma ihtiyacı olan her kesin yar ve yardımcısı olsun bizleri onu unutturacak ortamlardan uzak tutsun rabbime yaklaştıracak o nu seven ve o nun sevdiği kullarıyla birlikte olmak nasip etsin .inanınki çok üzgünüm bizler soğuktan olsun sıcaktan olsun bi sürü saçma şeylerden şikayet ediyoruz bizim din kardeşlerimiz bebekleri hiç uğruna katlediliyor bizler de dansöz ler oynuyor yılbaşı kutlanıyor bir çok insan duyarlı ama bi o kadarının da UMRUNDA DEĞİL Allah içimizdeki merhamet duygusunu almasın . bişey yapamamak çok kötü inanın ağlayarak izliyorum haberleri ve bakıyorum çocuklarımız ne kadar doyumsuz oyuncakla yiyecekle veya gezmek gibi çocukluğumuzda bizleri mutluluktan delirtecek bir çok şeyden zevk almıyorlar daha ne verebiliriz diye sınırları zorluyorlar ve hep başka şeylerde gözleri .ama tv bilgsyr .bu renkli camlar onlara ne kadar faydalı olsada çok daha fazla zararı dokunuyor bazen iş güç git bigsyr oyna git tv.seyret başımızdan atıyoruz .yaaaaaa ben ne zaman buraya geldim kendimi kaptırıyorum neyle başladım gene nere gittim kızlar diyorum ya sizle yazarakta olsa sohpete dalıveriyorum kusura bakmyn ama son bişey diycem yerli malı ürünler kullanalım. yabancı devletlerin sermayekerinin çoğu nereye gidiyo belli en azından kendi paramızla kardeşlerimiz öldürülmesin bu bile çok önemli bişeydir siz zaten biliyosunuz da ben hatırlatiyim dedim hepinizi öpüyorum sevgi ve selamlar

kızlar yeni yılınız kutlu olsun, bu yıl hepimize şans, sağlık, başarı, aaşk getirsin, aşka sahip olanların on kat daha artsın..
sizleri seviyorum.. eskişehrimizin güzel hanımları...

günaydın esesimin güzel hanımları hepinize güzel bir gün dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…