• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskilerden kimler kaldık ?

Çenebaz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
10.923
12
408
İstanbul
Merhabalar,

Uzun zamandır ara vermek zorunda kaldığım KK'ya dönüş yapıyorum yavaş yavaş.
Ama bizim jenerasyondan pek kimseleri göremedim :)
Böyle bir konu açayım da birbirimizi bulalım dedim, hadi gelin de özlem giderelim :)

:3::38:bennnnn ben varım:16:

İyilik benden de, evet biraz ara verdim, bu arada yeni bir düzen kurdum. Yaşayıp gidiyoruz işte.
Buralar sessizleşmiş gibi geldi bana.

Canım konunu tesadüfen gördüm, merak etmiştim bayağı seni nerelerde diye, hoşgeldin tekrar.
Bebişimden dolayı ben pek giremiyorum artık.
Senin zamanında çok eski değildim ama eskidim artık, umarım hatırlanmışımdır :)

Hatırlamaz mıyım canım, tanıdıkları gördükçe mutlu oluyorum, sen de hoşgeldin :)
Bebeğin hayırlı olsun, maşşallahh tosuncuk mübarek :)

Bende 1.5 yıldır neredeyse hiç giremiyorum ...nette bazen bişey araştırırken kk çıkıyo ayyyy biraz bakayım diyorum:) bu konuyu bulmamda öyle oldu :)
slm çenebaz :16:
Slm beni hatırlayanlar :16:

Merhaba Çenebaz hoşgeldin... :71:
Yorumlarını severdim, bir ara mod da olmuştun galiba...
Umarım daha sık görürüz seni...

Hoşbulduk merhabalar DepresifPolyanna, teşekkür ederim.
Yeni bir düzen kurmak uzun bir süreçti benim için, yaşadığım yer, işim herşey değişti.
Şimdi düzenim oturdu gibi artık, daha sık karşılaşacağımızı düşünüyorum.

nerlerdesin çenebazım ya...
ben de bu kız nerelere kayboldu heralde rastlaşamıyoruz diyordum..

Merhaba
Bir jenerasyon gidiyor yenisi geliyor sizin arkadaşlarınız olmayınca sakinleşti sanılıyor oysa 1 sene önce günde 10.000 mesaj yazılırken bugün 25.000 mesaj yazılıyor 100.000 kişi giriyordu siz varken şu anda 220.000 yani ciddi bir fark var ama tanıdıklara rastlamakta zorlanınca sakinleşti sanılıyor :)

Back