- Konu Sahibi kimbuerolegemen
oyy işte budur. kkda görmek istediğim manzaralar.
pek sevindirik olmuş oky
Sende gel sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy işte budur. kkda görmek istediğim manzaralar.
pek sevindirik olmuş oky
benim lafım birisi birşey sorunca gelip aa evlenmeden niye yaptın ahlaksızmısın yok nesin ii olmuş anan yokmu baban nerde gibi karşısındakini rencide edenlere idi sana da sevgiler saygılar
geldimmmmmmmm
norveçli nihali..
Bence onun ne düşündüğünden, düşüneceğinden ziyade
Senin ne düşündüğün önemli
Eğer için rahatlayacaksa...?
Yap, gitsin
Bırak ne düşünürse düşünsün
En azından içinde kalmaz
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var beni hiç tanımayan birileri duruma objektif bakabilir diye düşündüm.
Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil) ve ben bu adama onu sevdiğimi defalarca söyledim ama sevgili olma ya da ben de seni seviyorum cevabı alma amacıyla değil sadece söylemek istedim. O cevap vermezdi ve cevap beklemediğim için bu bi problem olmadı hiç bi zaman.
Bi süre gitgelli bi ilişkimiz oldu. En son ona bi mesaj atıp artık konuşmak istemediğimi söyledim. Bundan 5-6 ay sonra bana sadece seni kırdıysam senden özür dilemek isterim şeklinde bir mesaj attı. Ben ona beni kırmadığını söyledim. İki üç gün sonra onu özlediğimi söylediğimde de bana karşı dürüst olmak istediğini ve başka bi kadından hoşlandığını söyledi. Anlayışla karşıladım ve o zamandan beri bi şey yazmadım.
Şimdi bu olayın üzerinden nerden baksanız 2 ay geçmiştir. Fakat beni çok kırdığını hissediyorum ve beni kırmadın diye cevap verdiğim için pişmanım. Bana hissettirdiklerinin yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Son bi mesaj atıp içimi boşaltmalı mıyım?
bende aynı düşünüyorum...
mantık evet yapma ne gerek var yapsan ne değişecek der hatta kimbilir neler düşünücek der ama
demediğim bazı sözler de beni rahatsız ederdi.içim içimi kemirirdi.en azından söylemiş olmanın rahatlığı hafifiligi bir nebze olsun mutlu ederdi
bana göre söylenmeyen sözler insanı çok acıtır.bunu bir kitapta okudum hoşuma gitmişti.
bazen susmak iyidir hoştur .sustukça unutup rahatlıyacaksan ama yok sustukça içinde kalan bazı şeyler dag gibi olucaksa söyle gitsin
bir söz var ya içinde kalıp dert olucagına söyle mert olsun diye
ha o ne düşünür ne der ne demez o onun sorunu
Hayır merak için sormadımTürkiye'de yaşıyorum bu arada, merakınızı dindireyim.
hani bir laf vardı ya içinde kalacağına diye başlıyordu komik bir şey ama aynı onun gibi :)
içimde ne kaldıysa dışarı vurmuş ve rahatlamışımdır ben
şimdi ne düşünürlerse düşünsünler nasılsa şu anda hayatımda değil o insanlar
benden aktı gitti bu düşünceler en azından içim rahat..
Tartışmaya açık olmayan mesele var ya.İşte senin konunun bütünü o.Adam senle ne için birlikte olduğu belli.Aradan aylar geçip aklına düşüncede kırdım mı diye mesaj atıyor.Sen şimdi kırıldım desen neeee,demesen neee.Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var beni hiç tanımayan birileri duruma objektif bakabilir diye düşündüm.
Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil) ve ben bu adama onu sevdiğimi defalarca söyledim ama sevgili olma ya da ben de seni seviyorum cevabı alma amacıyla değil sadece söylemek istedim. O cevap vermezdi ve cevap beklemediğim için bu bi problem olmadı hiç bi zaman.
Bi süre gitgelli bi ilişkimiz oldu. En son ona bi mesaj atıp artık konuşmak istemediğimi söyledim. Bundan 5-6 ay sonra bana sadece seni kırdıysam senden özür dilemek isterim şeklinde bir mesaj attı. Ben ona beni kırmadığını söyledim. İki üç gün sonra onu özlediğimi söylediğimde de bana karşı dürüst olmak istediğini ve başka bi kadından hoşlandığını söyledi. Anlayışla karşıladım ve o zamandan beri bi şey yazmadım.
Şimdi bu olayın üzerinden nerden baksanız 2 ay geçmiştir. Fakat beni çok kırdığını hissediyorum ve beni kırmadın diye cevap verdiğim için pişmanım. Bana hissettirdiklerinin yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Son bi mesaj atıp içimi boşaltmalı mıyım?
Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil)
Pardon da bizden sana ne???? Merak ettiğimi acikca soyleyebilirim, bu kimseyi de alakadar etmez. Yoruma yorum yapmayin bi zahmet. Konuya yapin...........
Edit: Fakbadi denen seyi de ilk defa dün gece duydum bu arada. ....
O zaman benim düşünce biçimimden sana ?
Ben sevgili olmadan cinsellik yaşamasına laf mı ettim vay nasıl yaşarsın mı dedim ?
Yaşar kendi hayat biçimi ama 2 kere 2 de 4 eder. Sevgili olmadan zevki sefa içinde yaşayan çiftlere sex arkadaşı denir duygusallık vs hiç bir şey olmaz çirkin dediğin tabir konu sahibinin yaşam biçimi dikkatini çekerim bu bağlam da kobu sahibi de mi çirkin biri oluyor? Ha sende bu başka sıfat taşır orasını bilemem ama fuckbody evrenseldir. Senin kızın da yaşarsa o sıfatı dersin bak fakbadi derler boş ver sen onları biz aramızda şunu diyorduk sende böyle de diye...
Yarın öbür gün kızımın yaşayış şekli benden alacağı eğitime bağlı belli bir yaşa geldiğin de zaten onun seçimlerine saygı duyarım ama oda seçimlerinin sonuçlarını bilir ona göre yaşar ve arkasında annesi her daim yanında olacaktır.
ve dediğimin de arkasındayım hiç bir erkek öylesine zevk için yatak arkadaşlığı kuran kadına sevgili aşk gözü ile bakmaz...
Yukarıdaki notu okudun mu? Evet okudun ama bile isteye nedense o kısma takıldın..İlla ortaya dökeceksiniz çünkü o ayrıntıyı. Biri yaşamı hakkında, "benim yaşamım tartışmaya açık değil" diyorsa merak edemezsin efendim..Sormak, gündeme getirmek kimsenin haddine değil.
Konuya yorum yapacakken sizler sayesinde konunun yine parantez içindeki kısma kaydığını gördüm ve bu alttan alttan ahlak bekçiliğine soyunmalardan çok sıkıldım.
Nihali; bu tabiri sık sık kullanıyorsun..Ve aşağılarcasına kullanıyorsun..Çirkin olan bu..
Ayrıca konuyla ilgili değil ama hymenoplastyi konularında da seni sık sık ve aynı tavırda görüyorum..
İnsanların tercihlerine çöpmüş muamelesi yapıyorsunuz..Aşağılıyorsunuz devamlı..
Bu yüzden konuyu saptırmaya gerek yok. Sizlerde ilk defa karşılaştığım bir tavır değil bu ..
Yanlış olabilir, size uymayabilir, size göre çok ters bir yaşam biçimi ya da tercihler olabilir..Saygı da duymayabilirsiniz..
Ama saygı duyamayacağınız yerde susmak zorundasınız arkadaşlar..
Bu imalara, alttan alttan yüklenmelere ve aşağılamalara kimsenin hakkı yok.
Neyse, bundan sonra gelen cevapları okuyacağım sadece, cevap verirsem uzayacak..Konu ısrarla vurguladığınız ya da merak ettiğiniz o ayrıntı değil zira.
Okusaydın aşağalamadığımı buna rağmen nasıl aşağılandığımı görürdün hatta özelden sen konuşma karışma işime diye yazıldığını da ayrıyetten belirttirim.
Ahlak bekçiliği nedir bana bunu açıklayın size öyle cevap vereyim daha netolur
Özelden yazıldı deyince şimdi akla ben gelirim, özelde bir yazışmamız olmadı..onu açıklığa kavuşturalım..İstersen özelden şimdi devam edelim..