Eskiden aşık olunan adama son mesaj

Off çok saçma. Sana karşı ne yaptı ki seni kırdı? Sana dürüst davrandığı için mi?

Pek ala da senin duygularını kullanabilirdi ama bu onu yapmadığı için makbule geçmemiş bence.
Beni kırmasının nedeninin benimle aynı şeyleri hissetmemesi olduğunu söylemedim zaten.

Kaldı ki şunu da kendinize sorun lütfen, eğer kendisi "seni kırdıysam özür dilerim" tarzında bi mesaj atabiliyorsa sizce de size anlatmadığım (her detayı anlatmanın hem sizin zamanını çalacağını hem gereksiz olduğunu düşündüğümden) yaşanmışlıkların içinde bazı kırıcı hareketleri olamaz mı?

Hanımefendi bakın sizle tanışık olduğumu sanmıyorum, kalkıp da benim cinsel hayatımın detaylarını biliyormuşsunuz gibi davranıyosunuz buna ahkam kesmek denir. "Sevgili olmadan zevki sefa içinde yaşayan" "duygusallık vs hiçbi şey olmaz" gibi şeyler söylemişsiniz, rica ederim mesajımı tekrar okuyun. Duygusallık olmasa neden kırılayım. Duygusallık olmasa neden seni seviyorum diyim. Sizi seni seviyorum dediğiniz kişiyle aranızda duygusallık olmadığına mı inanırsınız?

Gelgelelim, fuckboddy kavramı kadar hoşuma gitmeyen bi kavram yok fakat tanımını biliyorum. Öyle olsaydı da öyle yazardım ve hala öyle olduğunu düşünmüyorum. Lütfen detaylarını bildiğiniz kendi cinsel hayatınızla ilgili cesur yorumlar yapın zira benimkini bilmiyorsunuz. Beni itham altında bırakmadan önce (zaten bişey hissettiğin yok alt tarafı seks deyip yargılamadan önce) rica ederim tekrar okuyun.

Bebn o arkadaşa genel olarak konuştum ve kendin diyorsun sevgili olmadan cinsellik yaşadığını ee ?

Zaten yaşa yaşayacağını bize ne ki ama böyle konuşulduğu zaman da gül geç bence niye mi bunu zaten sen benimsemişsin yaşam biçimi olarak

Tekrar ediyorum yaşam biçimin beni ilgilendirmez ve dediğimin arkasındayım ki sen de bunu yaşayan olarak bilmen lazım

Kırılman neye çok pardon sen işini görmüşdün karşı taraf işini görmüş sen seviyorum dediğinde başka birinden hoşlanıyorum demiş dürüstçe bunda bişey yok. Seninle cinsellik için devam etse yalab söylese amenna ama buna da gerek yok sevgili olmadan yaşamayı normal görüyorsun zaten niye yapsın ?

Hanımefendi bakın sizle tanışık olduğumu sanmıyorum, kalkıp da benim cinsel hayatımın detaylarını biliyormuşsunuz gibi davranıyosunuz buna ahkam kesmek denir. "Sevgili olmadan zevki sefa içinde yaşayan" "duygusallık vs hiçbi şey olmaz" gibi şeyler söylemişsiniz, rica ederim mesajımı tekrar okuyun. Duygusallık olmasa neden kırılayım. Duygusallık olmasa neden seni seviyorum diyim. Sizi seni seviyorum dediğiniz kişiyle aranızda duygusallık olmadığına mı inanırsınız?

Gelgelelim, fuckboddy kavramı kadar hoşuma gitmeyen bi kavram yok fakat tanımını biliyorum. Öyle olsaydı da öyle yazardım ve hala öyle olduğunu düşünmüyorum. Lütfen detaylarını bildiğiniz kendi cinsel hayatınızla ilgili cesur yorumlar yapın zira benimkini bilmiyorsunuz. Beni itham altında bırakmadan önce (zaten bişey hissettiğin yok alt tarafı seks deyip yargılamadan önce) rica ederim tekrar okuyun.

Canim Nihali asla insanlarin cinsellik hayatini yargilamaz tanisan vallahi bu niyetle yazmadigini bilirdin... sorgulamak gibi bir derdi yok cok acik gorusludur bu konularda...

Sanirim Sadece ufak bi yanlis anlasilma olmus o senin de duygusuzca sevistigini dusundugunden fuckbody sifatini dusunmus bence...

Orda zevk icin birliktelik yasayan kadinlara erkekler duygusal anlamda sevgili gozuyle bakmaz derken de turk erkeklerinin genel standardindan bahsetmis bence canim benim...

Diger uyeleri tanimiyorum ama Nihaliyi az cok tanirim cinsellige bakis acisini da iyi bilirim yanlis anlasilma olmus bence yani...

Sana da gelince benim dusuncem, kimse senin kararlarina karisamaz ve yargilayamaz. Ister sev ister sevme Sevis bu hickimseyi ilgilendirmez. Ozgur bir bireysin...Adam sana hic umut vermemis ve sen de zaten bunun farkindasin. Dolayisiyla mesaj atarsan hem onun huzurunu bozarsin hem de gozunde degersizlesebilirsin...

yine bir konu itinayla mahvedilmiş tebrikler efendim :KK52:

konu sahibi msj falan atma,zaten adam başkasından hoşlandığını söylemiş.sen beni kırdın desen de onun için çok fark etmez bence.

yalnız şu var. adamın karakterini ben sevmedim. bir kız aşık,sevdiğini söylüyor defalarca. ama bu kızla ilişkisine devam ediyor,sevmediğini göstere göstere.
dürüstlük belki. ama bir yandanda karaktersizlik. kızın duygularına ona olan aşkını kullanmak bence. ha ,bu durumda dürüst ama karaktersiz dürüst olabilir ancak.
insan olan karşındakine hissetmiyorsa bir şey,ve o karşısındaki ona aşıksa,devam edip, ümit vermezdi.
bu ümittir ,aşık insanın duygularını kullanmaktır.
sevmedim bu adamı konu sahibi. lütfen unut

eee kırılmadığını söylemişsin, şimdi mesaj atıp "yok yok aslında kırıldım" demen ne kadar çocukça olur.. kusura bakmayın ama defalarca seni seviyorum deyip cevap almamayı umursamamış biri olarak bu mesajı atmanız karşı tarafı etkilemez.. size geri de dönmeyeceğine göre mesajın anlamı ne?

Beni kırmasının nedeninin benimle aynı şeyleri hissetmemesi olduğunu söylemedim zaten.

Kaldı ki şunu da kendinize sorun lütfen, eğer kendisi "seni kırdıysam özür dilerim" tarzında bi mesaj atabiliyorsa sizce de size anlatmadığım (her detayı anlatmanın hem sizin zamanını çalacağını hem gereksiz olduğunu düşündüğümden) yaşanmışlıkların içinde bazı kırıcı hareketleri olamaz mı?

Mutlaka yaşananların içinde kırıcı hareketler olabilir. Ama rolleri tersine çevir, seni seven biri ama senin hayatında olan başka biri. Olup olmadık zamanda seni sevdiğini söyleyerek hayatına ne eksi ne de artı getiren biri.. bir de onun açısından bakarsan sıkılmış olabilir, hayatındaki insana karşı sorumlulukları..İstemeden de kırıcı olmuş olabilir. Sen zaten karşılık beklemeden sevdiğini söylerken ona karşı olan duygularını da aynı serbestlikte söyleyeceksin ve yaşayacaksın anlamı taşımıyor bence.

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var beni hiç tanımayan birileri duruma objektif bakabilir diye düşündüm.

Durumum şöyle geçen sene bi adama çok aşık oldum sevgili olmadık ama bi cinsel geçmişimiz oldu (bu kısım tartışılmaya açık değil) ve ben bu adama onu sevdiğimi defalarca söyledim ama sevgili olma ya da ben de seni seviyorum cevabı alma amacıyla değil sadece söylemek istedim. O cevap vermezdi ve cevap beklemediğim için bu bi problem olmadı hiç bi zaman.

Bi süre gitgelli bi ilişkimiz oldu. En son ona bi mesaj atıp artık konuşmak istemediğimi söyledim. Bundan 5-6 ay sonra bana sadece seni kırdıysam senden özür dilemek isterim şeklinde bir mesaj attı. Ben ona beni kırmadığını söyledim. İki üç gün sonra onu özlediğimi söylediğimde de bana karşı dürüst olmak istediğini ve başka bi kadından hoşlandığını söyledi. Anlayışla karşıladım ve o zamandan beri bi şey yazmadım.

Şimdi bu olayın üzerinden nerden baksanız 2 ay geçmiştir. Fakat beni çok kırdığını hissediyorum ve beni kırmadın diye cevap verdiğim için pişmanım. Bana hissettirdiklerinin yanlış olduğunu bilmesini istiyorum. Son bi mesaj atıp içimi boşaltmalı mıyım?
bence hiç gereği yok. 2 ay geçmiş bi olayı kurcalamak . seni tekrar geri istiyorum . tekrar ilişkimiz devam etsin sinyali vermek gibidir bana göre.

yalnız şu var. adamın karakterini ben sevmedim. bir kız aşık,sevdiğini söylüyor defalarca. ama bu kızla ilişkisine devam ediyor,sevmediğini göstere göstere.
dürüstlük belki. ama bir yandanda karaktersizlik. kızın duygularına ona olan aşkını kullanmak bence. ha ,bu durumda dürüst ama karaktersiz dürüst olabilir ancak.
insan olan karşındakine hissetmiyorsa bir şey,ve o karşısındaki ona aşıksa,devam edip, ümit vermezdi.
bu ümittir ,aşık insanın duygularını kullanmaktır.
sevmedim bu adamı konu sahibi. lütfen unut

Yahu ne alakası var sevgilidi değil birlikte oluyor iki taraf ok belli süre geçiyor seni seviyorum ben başkasında hoşlanıyorum ? Adam nasıl kullanmış oluyor peki ?

Ha şu olabilir türk erkeği bu bana yıkacak kendini diye düşünüp yalan atmış olabilir

Yahu ne alakası var sevgilidi değil birlikte oluyor iki taraf ok belli süre geçiyor seni seviyorum ben başkasında hoşlanıyorum ? Adam nasıl kullanmış oluyor peki ?

Ha şu olabilir türk erkeği bu bana yıkacak kendini diye düşünüp yalan atmış olabilir

çünkü deli gibi aşık bir kızın duyguları kullanılmış,ona olan zaafından yararlanılmış

çünkü deli gibi aşık bir kızın duyguları kullanılmış,ona olan zaafından yararlanılmış

nerede yararlanmış ? cinsellik var sevgililik yok iki taraf ok vermiş sonra konu sahibi ben aşığıma çevirmiş oda gereken cevabı vermiş

adam bende sana diye cinselliğe devam etseydi ok haklısın derdim iyi de buna gerek yok sevgilisi olmadığı halde cinsellik zaten var

Ben tarafınızdan yanlış anlaşıldım sanırım yine, onu düzelteyim. Belli bir süre sonra seni seviyorum demedim. Yine ilk mesajda yazıyor, defalarca söyledim diye. Bizim ilişkimiz sürerken söyledim yani. O yüzden ben de okypete isimli kullanıcıyla aynı görüşteyim

nerede yararlanmış ? cinsellik var sevgililik yok iki taraf ok vermiş sonra konu sahibi ben aşığıma çevirmiş oda gereken cevabı vermiş

adam bende sana diye cinselliğe devam etseydi ok haklısın derdim iyi de buna gerek yok sevgilisi olmadığı halde cinsellik zaten var
nihali anlatamıyorum asnırım. tektaraflı duygular söz konusu.
kız devammlı seni seviyorum demiş. adam bunu biliyor. kızın ona sevgisini.
kızla beraber oluyor,kızda ümitleniyor. belki sever bir gün beni diye. o yüzdende devam ediyor.
bak erkek olsam hoş kadında olsa aynı olur. bir erkek bana devamlı seni seviyorum dese onla beraber olmam. duygularıyla oynamam.

nihali anlatamıyorum asnırım. tektaraflı duygular söz konusu.
kız devammlı seni seviyorum demiş. adam bunu biliyor. kızın ona sevgisini.
kızla beraber oluyor,kızda ümitleniyor. belki sever bir gün beni diye. o yüzdende devam ediyor.
bak erkek olsam hoş kadında olsa aynı olur. bir erkek bana devamlı seni seviyorum dese onla beraber olmam. duygularıyla oynamam.

İşte ince nokta bu kız sorun görmüyor cinselliği erkekte öyle ve asla ümit vermiyor birlikte olursak severim ben de demiyor

İki birey ortak karar almış yaşanmış bitti ha keşke yaşamasaydı ağırlığı olurdu konu sahibinin

Ben tarafınızdan yanlış anlaşıldım sanırım yine, onu düzelteyim. Belli bir süre sonra seni seviyorum demedim. Yine ilk mesajda yazıyor, defalarca söyledim diye. Bizim ilişkimiz sürerken söyledim yani. O yüzden ben de okypete isimli kullanıcıyla aynı görüşteyim

ilişkiniz sadece cinsel bazlıydı erkek sana birlikte olursak severim dedimi hayır ümit verdimi hayır birlikte olmasını ümit vs görme çok başka o iş canım

arkadaşlar size göre yanlış olabilir. ama saygı önemli olan. ayrıca duygusuz bir cinsellikte yaşanmamış.ki yaşasada onun tercihi..
konu sahibi sevmiş. beraber olmuş..
bu arada bir arkadaşımın tanıdığı kız ki bende tanışmıştım, ilk tanışıyor ve o gece beraber oluyor ,kocasıyla.kısaca one night stand olayı.. tanıştığımda evli ve çocuğu vardı.kısaca, genellemeler yanlıştır.
her zaman kesin ve net bu budur diyemeyiz.
ve yineliyorum,
birbirimizin hayata bakışına ,değerlerine saygı duymazsak onlardan aynını beklemek sadece yanılgı olur..
size göre yanlıştır bunu dersiniz ama iş alaya geldiğinde hoş görünmüyor karşıdan..

merak ettim oky bu kişiler evli ve kızın ilk ilişkisimiymiş
ilginç geldi de
ama benimde bildiğim böyle olaylar var
kimse kimseyi bilemez yaftalamak yanlış bencede

İşte ince nokta bu kız sorun görmüyor cinselliği erkekte öyle ve asla ümit vermiyor birlikte olursak severim ben de demiyor

İki birey ortak karar almış yaşanmış bitti ha keşke yaşamasaydı ağırlığı olurdu konu sahibinin
ahh nihali insanız işte. ümit ,duygular bazen mantıktan önde geliyor.. keşke gelmese. ama
bazılarımızda duygu önde.
zaten aynı olsak klon gibi olurduk. dnalarımız farklı kodlanmış işte. ben sen olamam sende ben. yada konu sahibi ben gibi bakmaz hayata yada sen ben gibi.
önemli olan acılarımızdan,yanlışlarımızdan ders alabilmek.

merak ettim oky bu kişiler evli ve kızın ilk ilişkisimiymiş
ilginç geldi de
ama benimde bildiğim böyle olaylar var
kimse kimseyi bilemez yaftalamak yanlış bencede
evet canım. ilk ilişkisi değil elbette.
ikiside mühendis. bir yerde tanışıyorlar beraber oluyorlar ve devam ediyor. kızları vardı tanıştığımda

Sizlerin başka işi yok mu? Konu sahibesi parantez içinde "bu kısım tartışılmaya açık değil" yazmış..Neyin derdindesiniz?
Devamlı insanları yadırgama, yargılama, bi laf sokma çabaları..:Hep böyle içinde cinsellik geçen konularda bitmeler, ahlak bekçiliğine soyunmalar..
Size ne yahu size ne milletin yaşam şeklinden? Size mi düştü insanların yaşamlarını ayıplamak ya da sorgulamak? İster sevgili olmadan beraber olur, ister sokaktan geçen adamla sevişir ister evlenene kadar el ele tutuşmaz..Si-ze-ne???

Bu iğneleyici ve aşağılayıcı yorumları okumaktan çok sıkıldım..

"fakbadi" tabirin çirkinliğine bak. Yarın bir gün kızlarınız başkalarının fakbadisi olmayı tercih ederse hatırlayın bu tavrınızı..İlahi adalet şaşmaz zira.

Konu sahibesi sen de unut mesajı falan..Ne geçecek eline, adamın umurunda değil..Çıkar kafandan, unut kırgınlığını yoluna devam et..

med boşversene ya jinekolog gibi derdine düşmüşler milletin
evlenince yapınca namuslu olunuyor evlenmeden yapınca evlensen bile artık damgalısın
hay allah akıl versin
bu diyen şahıslarda cinselliğe o kadar meraklı ki ama ayıp tü kaka diyerek anca kendi kimliklerini gizlemek zorunda kaldıkları rüzgar yağmur geçirmez kalkanları var
saklanmaya çalışmayın görüyoruz sizin ne olduğunuzu
:KK70::KK70::KK70:

X