- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.685
- 41
-
- Konu Sahibi laraenve11
NE alakası var iş hayatıyla, eşim beni aldatsa işten atmak isteseler ne alaka derim yani, işten atilsa herşeyden önce çocuklarıma dokunur zararı. Adam beni aldattı diye neden işten atılsin? Bu mantikla işte hata yapınca da ben bosayayim.Anne çocuk ilişkisini geçtim iş hayatına bile yansımalı diyor. Çok enteresan bir düşünce biçimi.
O zaman neden eşlerini aldatan askeri personel, polis yada memuriyetlerde iş kaybedilme tehlikesi yaşanıyor ? Burda eşi polis olan Asker olan kadınlara aldatıldığında, memuriyetinden olsun iş yerine de haber et diye neden deniyor ?NE alakası var iş hayatıyla, eşim beni aldatsa işten atmak isteseler ne alaka derim yani, işten atilsa herşeyden önce çocuklarıma dokunur zararı. Adam beni aldattı diye neden işten atılsin? Bu mantikla işte hata yapınca da ben bosayayim.İ
İşte diyorum hep insan kimseye bağımlı olmamalı, yoksa adam bırakınca ya da aldatinca kadınların hırstan gözü birşey görmüyor.
Bence saçma . Haber verilmesi saçma olduğu kadar memuriyetten atılma varsa oda saçma. Elma ile armut karistirmak. Sadece aciz insanlar öç almak için sacmasapan heryeri velveleyi verir. Açarsın davani bosanirsin bu kadar basit.O zaman neden eşlerini aldatan askeri personel, polis yada memuriyetlerde kaybedilme tehlikesi yaşanıyor ? Burda eşi polis olan Asker olan kadınlara aldatıldığında, memuriyetinden olsun iş yerine de haber et diye neden deniyor ?
Bunun acizlikle hiç bir alakası yok. Ortada aciz olan biri varsa da aldatan kişidir. Çoğu kadın eşi memur olsun diye çaba veriyor maddi manevi, kendi ihtiyaçlarından kısıyor, adam ders çalışsın diye tüm evin sorumluluğunu alıyor , emek veriyor . Tabiki böyle bi pozisyonda aldatıyorsa oda işinden olsun . Madem yuvasını bozuyor kadının gururunu incitiyor sade bir şekilde boşanmak zaten bu tarz adamların en mutlu olduğu şey , zaten işine gelip birde aldattığı insanla evlenecek kadar yüzsüzlerBence saçma . Haber verilmesi saçma olduğu kadar memuriyetten atılma varsa oda saçma. Elma ile armut karistirmak. Sadece aciz insanlar öç almak için sacmasapan heryeri velveleyi verir. Açarsın davani bosanirsin bu kadar basit.
Bunun acizlikle hiç bir alakası yok. Ortada aciz olan biri varsa da aldatan kişidir. Çoğu kadın eşi memur olsun diye çaba veriyor maddi manevi, kendi ihtiyaçlarından kısıyor, adam ders çalışsın diye tüm evin sorumluluğunu alıyor , emek veriyor . Tabiki böyle bi pozisyonda aldatıyorsa oda işinden olsun . Madem yuvasını bozuyor kadının gururunu incitiyor sade bir şekilde boşanmak zaten bu tarz adamların en mutlu olduğu şey , zaten işine gelip birde aldattığı insanla evlenecek kadar yüzsüzler
Çocuğum yoksa nafaka istemem parasına tenezzül etmem öyle bi adamın . Rabbim korusun sadakatsiz insanlardan inşAy boşver ya aldatirsa aldatsin istemeyen gider. Neden işinden olsun ? ben ayrılsam adamdan nafaka falanda istemem de sen kesin istersin. İşinden olursa nasıl ödeyecek nafakanı hiçte öyle işinden atılan gormedim de neyse.
Ee o halde çocuğu olanlar isten atilmasin hatta maaşları zamlansinki bol bol çocuklara nafaka versinler, çocuğu olmayanlar işten atılsinÇocuğum yoksa nafaka istemem parasına tenezzül etmem öyle bi adamın . Rabbim korusun sadakatsiz insanlardan inş
Her işsiz olan hırsızlık mı yapıyor ? Hırsızlık yapanları da haklı bulalım şimdi de işsiz kalırsa diyeEe o halde çocuğu olanlar isten atilmasin hatta maaşları zamlansinki bol bol çocuklara nafaka versinler, çocuğu olmayanlar işten atılsinpeki işten atılan adam param yok diye hırsızlık yaparsa işte otoriteler karar verirken tek taraflı düşünmez, karısıni aldatması onların seyinde olmaz yani.
Öyle bişey de yok ama sizin kesin dayınızın eltisi o yüzden işten atılmıştırO zaman neden eşlerini aldatan askeri personel, polis yada memuriyetlerde iş kaybedilme tehlikesi yaşanıyor ? Burda eşi polis olan Asker olan kadınlara aldatıldığında, memuriyetinden olsun iş yerine de haber et diye neden deniyor ?
Özel bir örnekten genelleme yapamiyorsunuz anladım. Hayat size zor. Az rahat olun.Her işsiz olan hırsızlık mı yapıyor ? Hırsızlık yapanları da haklı bulalım şimdi de işsiz kalırsa diyeAllahım konu nerelere kayıyor velhasıl herkes yerinde ahlaklı doğru dursun o zaman kimseye bişey olmaz, tabi iftira hariç o da er geç ortaya çıkar diye düşünüyorum , saygılı sohbetiniz için teşekkürler iyi günler diliyorum
Yok yalana alışkın değilim , yine mi kişi kendinden bilir vakası yoksaÖyle bişey de yok ama sizin kesin dayınızın eltisi o yüzden işten atılmıştır
He yav memur olmasak olaylar görmesek inancaz. Eminim eşleri yolsuzluk yapsa buÖyle bişey de yok ama sizin kesin dayınızın eltisi o yüzden işten atılmıştır
Benim için konuşuyorsanız had bilin önce biraz önce saygıdan bahsetmiştim ama sizde yoksunmuşsunuz. Benim için yolsuzluk da bi ahlaksızlıktır sadece aldatmak değilHe yav memur olmasak olaylar görmesek inancaz. Eminim eşleri yolsuzluk yapsa bu
kadar işten atılsin demezler.
Yaa işte aradığım yorum gerçekten çok haklısınız. Erkek yaparken yapan bir daha yapar kadın yapınca "ayy üzüldüm unutun gitsin" kocası açısından düşünsün herkes... O adam o dönemler neler çekti Allah bilir... Rabbim kimseyi böyle bir şeyle sınamasın...Konu sahibi zaten yeterince üzgün, taşlamamiz gereken bir durum yok. İnkar etmiyor zaten kabul etmiş.
Burda biri konu açsa ve sevgilim eski eşini aldatmış çok üzgün dese hepimiz yapan bir daha yapar deriz. Kadın aldatinca cok minnoş oluyoruz.
Zihniyatten eminim ama ispatlayamamBenim için konuşuyorsanız had bilin önce biraz önce saygıdan bahsetmiştim ama sizde yoksunmuşsunuz. Benim için yolsuzluk da bi ahlaksızlıktır sadece aldatmak değil
Bu kadar yıl bedel ödeyecek ne var bi kere en başta onu anlayamıyorum benHerkese merhabalar. Ben yıllar önce bir hata yaptım. Eşimi aldattım. Yaklaşık 10 yıl oldu. Tüm arkadaşlarım ve ailem bana sırtını çevirdi. Yıllardır kimseyle görüşmüyorum. Yalnız yaşıyorum. Ama bunun cezası bitmiyor. Evet bu büyük bir hataydı. Ben de bunu kabul ettim ve bedelini çok ağır ödedim. Ailemden oldum. Arkadaşlarımdan oldum. Sağlığımdan oldum. Üzüntüden kısmı bir felç geçirdim ve hala tedavisi devam ediyor. Tabi psikolojik olarak da hala iyileşebilmiş değilim. O günden sonra hayatımı düzene soktum. İşe başladım. Zaten etrafımda kimse olmadığı ve bana destek olmadığı için çalışmak zorundaydım. İyi de oldu. Paramı biriktirdim ve kendime küçük de olsa bir ev aldım. Düzenimi kurdum. Ama bu olaylardan sonra kimseyle bir ilişki kurmadım. Ne evlilik amaçlı ne arkadaşlık. Herkesin beni kötü biri olarak gördüğünü düşünüyorum. Ya duyarlarsa önceden yaşadıklarımı diyorum. Bunun vicdan azabını hala yaşıyorum. Yeni birileri ile kesinlikle tanışmaya, arkadaşlık kurmaya korkuyorum. Bir yandan da bu hatanın bedelini ömür boyu mu ödeyeceğim diye düşünüyorum. Ölsem kimsenin haberi bile olmaz diye düşünüyorum. Eski eşim ise yeniden evlenmiş, çocukları bile olmuş. Herkes bir şekilde eskileri unutmuş, iyileşmiş ama ben iyileşemiyorum. Bana bir akıl verin lütfen. Teşekkür ederim.
Algınız da bi sorun var kafayı toplayın siz bi . Ben aynı şey demedim ikisi de ahlaksızlık kavramına giriyor dedim . zihniyetime laf edecek son kişisiniz muhattap olmayın lütfen . Ahlaki ve temel değerlerimiz uymuyor sizinle . Tekrar uyarıyorum zihniyetme kişiliğime laf edecek konumda değilsiniz kendinize gelinZihniyatten eminim ama ispatlayamam
iki kişi arasında yaşanan şey ve devleti soymak nasıl aynı şey oluyor
Aman ne estiniz gürlediniz kardeşim yaa, tamam siz aldatılınca işinden falan attırırsınız, siz en ahlaklısınız ok anladıkAlgınız da bi sorun var kafayı toplayın siz bi . Ben aynı şey demedim ikisi de ahlaksızlık kavramına giriyor dedim . zihniyetime laf edecek son kişisiniz muhattap olmayın lütfen . Ahlaki ve temel değerlerimiz uymuyor sizinle . Tekrar uyarıyorum zihniyetme kişiliğime laf edecek konumda değilsiniz kendinize gelin
Bana yazılan yorumlara cevap veriyorum izin verirseniz , esip gürlemedim de bana yazılan yorumları okuyun bi siz edilen hakaretleri tek bi yerde hakaret saygısızlık yapmadımAman ne estiniz gürlediniz kardeşim yaa, tamam siz aldatılınca işinden falan attırırsınız, siz en ahlaklısınız ok anladık