Eski yanlışlar ve geçmeyen vicdan azabı

Anne çocuk ilişkisini geçtim iş hayatına bile yansımalı diyor. Çok enteresan bir düşünce biçimi.
NE alakası var iş hayatıyla, eşim beni aldatsa işten atmak isteseler ne alaka derim yani, işten atilsa herşeyden önce çocuklarıma dokunur zararı. Adam beni aldattı diye neden işten atılsin? Bu mantikla işte hata yapınca da ben bosayayim. İ

İşte diyorum hep insan kimseye bağımlı olmamalı, yoksa adam bırakınca ya da aldatinca kadınların hırstan gözü birşey görmüyor.

O zaman neden eşlerini aldatan askeri personel, polis yada memuriyetlerde iş kaybedilme tehlikesi yaşanıyor ? Burda eşi polis olan Asker olan kadınlara aldatıldığında, memuriyetinden olsun iş yerine de haber et diye neden deniyor ?

Bence saçma . Haber verilmesi saçma olduğu kadar memuriyetten atılma varsa oda saçma. Elma ile armut karistirmak. Sadece aciz insanlar öç almak için sacmasapan heryeri velveleyi verir. Açarsın davani bosanirsin bu kadar basit.

Bunun acizlikle hiç bir alakası yok. Ortada aciz olan biri varsa da aldatan kişidir. Çoğu kadın eşi memur olsun diye çaba veriyor maddi manevi, kendi ihtiyaçlarından kısıyor, adam ders çalışsın diye tüm evin sorumluluğunu alıyor , emek veriyor . Tabiki böyle bi pozisyonda aldatıyorsa oda işinden olsun . Madem yuvasını bozuyor kadının gururunu incitiyor sade bir şekilde boşanmak zaten bu tarz adamların en mutlu olduğu şey , zaten işine gelip birde aldattığı insanla evlenecek kadar yüzsüzler

Ay boşver ya aldatirsa aldatsin istemeyen gider. Neden işinden olsun ? ben ayrılsam adamdan nafaka falanda istemem de sen kesin istersin. İşinden olursa nasıl ödeyecek nafakanı hiçte öyle işinden atılan gormedim de neyse.

Çocuğum yoksa nafaka istemem parasına tenezzül etmem öyle bi adamın . Rabbim korusun sadakatsiz insanlardan inş

Çocuğum yoksa nafaka istemem parasına tenezzül etmem öyle bi adamın . Rabbim korusun sadakatsiz insanlardan inş
Ee o halde çocuğu olanlar isten atilmasin hatta maaşları zamlansinki bol bol çocuklara nafaka versinler, çocuğu olmayanlar işten atılsin peki işten atılan adam param yok diye hırsızlık yaparsa işte otoriteler karar verirken tek taraflı düşünmez, karısıni aldatması onların seyinde olmaz yani.

Her işsiz olan hırsızlık mı yapıyor ? Hırsızlık yapanları da haklı bulalım şimdi de işsiz kalırsa diye Allahım konu nerelere kayıyor velhasıl herkes yerinde ahlaklı doğru dursun o zaman kimseye bişey olmaz, tabi iftira hariç o da er geç ortaya çıkar diye düşünüyorum , saygılı sohbetiniz için teşekkürler iyi günler diliyorum

Öyle bişey de yok ama sizin kesin dayınızın eltisi o yüzden işten atılmıştır

Özel bir örnekten genelleme yapamiyorsunuz anladım. Hayat size zor. Az rahat olun.

He yav memur olmasak olaylar görmesek inancaz. Eminim eşleri yolsuzluk yapsa bu
kadar işten atılsin demezler.
Benim için konuşuyorsanız had bilin önce biraz önce saygıdan bahsetmiştim ama sizde yoksunmuşsunuz. Benim için yolsuzluk da bi ahlaksızlıktır sadece aldatmak değil

Yaa işte aradığım yorum gerçekten çok haklısınız. Erkek yaparken yapan bir daha yapar kadın yapınca "ayy üzüldüm unutun gitsin" kocası açısından düşünsün herkes... O adam o dönemler neler çekti Allah bilir... Rabbim kimseyi böyle bir şeyle sınamasın...

niye bu kadar eziyet ettiniz ki kendinize
zaten ayrılmışsınız eski eş evlenmiş
aileleyle koparak aynı bir bedel ödenmiş ki bu da çok ilginç benim çocuğum ya da kardeşim eşini aldatsa ben onu niye reddedeyim?

ayrıca erkeklerle ilişkiye girmekten korkmak 10 yıl boyunca içine kapanmak vs madem bu kadar hassastınız aldatma noktasına nasıl geldiniz hem de aynı iş yerinden biriyle cidden çok merak ettim

Bu kadar yıl bedel ödeyecek ne var bi kere en başta onu anlayamıyorum ben 10 yıl yaa 10 Şimdi burada erkek olsa bıdıbıdı diye yorumuma yürüyecek arkadaşlara da hemen söylüyorum hayır erkek de yapsa aynı şeyi söylerim, cinayet değil bu sonuçta bu kadar bedel ödemeyi veya ödetmeyi gerektirecek bir durum yok ortada. Zaten boşanmışlar yorgan gitmiş,kavga bitmiş neyin bedeli yani bu kadar. Lütfen hayatınıza devam edin artık yeterinden fazla bir bedel zaten ödemişsiniz. Görünen o ki sizden başka herkes de hayatına normal şekilde devam etmiş. Kendinize bu eziyeti yapmayın artık lütfen,hatalar insana mahsustur, boşanarak o hatanın bedelini zaten ödemişsiniz,ötesine gerek yok. Ayrıca ailenize de çok şaşırdım; insan evladına böyle bişey yüzünden nasıl sırtını dönebilir hayret doğrusu

Zihniyatten eminim ama ispatlayamam
iki kişi arasında yaşanan şey ve devleti soymak nasıl aynı şey oluyor
Algınız da bi sorun var kafayı toplayın siz bi . Ben aynı şey demedim ikisi de ahlaksızlık kavramına giriyor dedim . zihniyetime laf edecek son kişisiniz muhattap olmayın lütfen . Ahlaki ve temel değerlerimiz uymuyor sizinle . Tekrar uyarıyorum zihniyetme kişiliğime laf edecek konumda değilsiniz kendinize gelin

Aman ne estiniz gürlediniz kardeşim yaa, tamam siz aldatılınca işinden falan attırırsınız, siz en ahlaklısınız ok anladık

Aman ne estiniz gürlediniz kardeşim yaa, tamam siz aldatılınca işinden falan attırırsınız, siz en ahlaklısınız ok anladık
Bana yazılan yorumlara cevap veriyorum izin verirseniz , esip gürlemedim de bana yazılan yorumları okuyun bi siz edilen hakaretleri tek bi yerde hakaret saygısızlık yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…