Eski yanlışlar ve geçmeyen vicdan azabı

Bu ne ya
Siz kimsinizde yargi dağıtıyorsunuz
Aldatmak iğrençtir, eşe karşı saygısızlığı geçtim yapılabilecek en büyük hakarettir gözümde.
Aldatan kişiyı affetmek veya affetmemek eşe kalmış bişey. Erkekler yapınca affedilebiliyor kadın yapıncamı edilemiyor.
Ama bunun hesabını kişi Allaha verecek. İyikide öyle. İyikide sizin gibi insanlara düşmüyor bu işler.
Siz iletişimi kestiniz diye herkes kesmek zorunda değil.
Ben konusahibini savunyorum, yaptığının savunması yok zaten ama Kadın zaten 10 yıldır cezasını çekiyor, eşinden ayrılmış ailesinden kopmuş. Ölsün baride tam olsun.

Yok kendisi bu konularda karar mercii miş. Özelden bana hadsiz hadsiz yazıklarından bunu çıkardım. Cahil ile sohbet cidden neden zor olduğunu ispatladı kendisi.

Katılıyorum ve özellikle arkadaşları hic anlamadim. Arkadaş dediğin zor gunler de sığınak olmaz midir?hata yapsa bile bana gelmesini isterdim arkadaşımın. Defalarca aldatması baska ama bir defa aldatan arkadaşıma sırt cevirmez bilakis yardımcısı olmaya çalışırdım.
Konu sahibinin yaşadıkları üzücü. Adam bile evlenip hayatına bakmış kimse bu kadar yalniz kalmayı hak etmiyor. Taşlayalım tamam elimize ne geçicek kimin sizisina merhem olacak. Arkadaşlar çok güzel ifade etmiş aldatan erkek olsa çevresi böyle yapmazdı ama diye..bu ülkede kadın olmak diyorum ve susuyorum

Ay evlendik valla, geç kaldınız bu tavsiyeyi vermekte. Merak etmeyin, aldatmıyoruz kocalarımızı, efendi efendi oturuyoruz yerimizde. Türk toplumu dediğiniz oluşumda kadına verilen ceza ile erkeğe verilen ceza bir değil, din kuralları bu çoğunluk Müslüman olan toplumda uygulanmıyor. Bu düzen böyle devam ettikçe bizim fikrimiz de değişmeyecektir.

Erkeklerin hiçbir bedel ödemediği hatta desteklendiği bir dünyada siz büyük haksızlığa uğramışsınız. Aileniz de arkadaşlarınız da iğrenç insanlarmış. Ölseler cenazelerine gitmeyin. Çıkın artık bu kafadan. Bir hata yaptınız diye tüm hayatınızı mahvetmeyin. Kimseye söylemeyin bunu da. Kendinizi hatalı, suçlu, iğrenç görmeyi bırakın.

Taşlamak olarak değil de.
Bir erkek üye olsa buraya
Aynı konuyu açsa
10 yıl geçmiş unut denmez adama oh olsun denirdi
Buna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Bunun sebebi toplumun, aldatan erkeği desteklerken aldatan kadını linç etmesi. Bu adaletsizliğe karşı bir tepki bu. Erkeklerin aldatılmasına üzülmem zaten çoğu hak der bunu. Üzgünüm erkekler

Herkes karşı tarafın yanında oldu. Herkes ahlak bekçisi oldu. Herkes yargıladı. Aramalar sormalar kesildi. Ben de çektim gittim. Yalnız kaldım.

Çevre baskısı yok. Zaten çevre de yok. Çevrem kalmadı. Ben kendi içimde yaşıyorum. Hala rüyamda görüyorum. Veya biriyle tanışsam acaba olanları duyar bana sırt çevirir mi diye düşünüyorum. Ve kimseyle de tanışmıyorum.

Peki neden aldattin? Sebepsi degildir herhalde??

Ankara ... katılık değil esneklik makbul ama bunun ayarının doğru yapmak zamanla ilgili o sıkıntı , çok hata yapılıyor olgunlaşırken
Yani sasirmana sasirdik bizde.. turkiye gibi bir yerde kiza tavir alinmasini garipsemissin.. geri kalmislikla suclamissin diyorum ki ne ictin ne yedin? Turkiyede genel olarak tutum bu sekilde degil mi?
Mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…