- 24 Aralık 2007
- 9.181
- 28.863
- Konu Sahibi laraenve11
Bu ne yaYahu yorumlara şöyle bir bakıyorum kimisi demiş ki aldatan erkekler hemen yoluna bakıyor, kimisi diyor ki ne var bunda yüz kızartıcı suç değil, kimisi yoluna bak bir tek sen değilsin... Bu şekilde düşünen insanlar sizler lütfen evlenmeyin. Gidin takılın birileriyle. Evlilik denen kurum böyle olayları kaldırabilecek bir durum değil. Eden de bir ömür rezil olur ki Allah zaten lanetler böyle insanları. Bir başkasının bunu yapması. Bu haltı işleyen kisiyi haklı göstermez. Vicdan azabıysa çeksin bir ömür bırak sürünsün. Ama konu sahibine yine de tek tavsiyem samimi tövbe eski eşinden helallik dilemesi eğer affederse ancak o zaman içi rahatlar ama Allah tövbesini kabul eder mi bilmem sonuçta cezası dinen belli ayetlerle belli. Bu işleri yapan insanların Ahirette surati ateş gibi parlayacak. Bu dünyaya aldanıp nimet azgınlığı yapıp böyle bir duruma düşmek acizliktir. Ve Türk toplumunda düşkün ilan edilir ki edilsin zaten.
Siz kimsinizde yargi dağıtıyorsunuz
Aldatmak iğrençtir, eşe karşı saygısızlığı geçtim yapılabilecek en büyük hakarettir gözümde.
Aldatan kişiyı affetmek veya affetmemek eşe kalmış bişey. Erkekler yapınca affedilebiliyor kadın yapıncamı edilemiyor.
Ama bunun hesabını kişi Allaha verecek. İyikide öyle. İyikide sizin gibi insanlara düşmüyor bu işler.
Siz iletişimi kestiniz diye herkes kesmek zorunda değil.
Ben konusahibini savunyorum, yaptığının savunması yok zaten ama Kadın zaten 10 yıldır cezasını çekiyor, eşinden ayrılmış ailesinden kopmuş. Ölsün baride tam olsun.