eski usul gebelik testi bilen ve uygulayan var mıı ???

Hamileyim cnm beta HCG 55.97 :D :D senin sonuç cikti mi ?
Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canim. Benim dusuk cikti degerim 1.12 gebelik yok yani. Kendimi gectim esim cok yikildi o almis benden habersiz agladi resmen.bi daha suphem olsa bile soylememeye karar verdim. hayirli bir evlat olmasini dilerim canim benim :)

[QUOTEeace and mystery, post: 38388621, member: 644221"]Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah canim. Benim dusuk cikti degerim 1.12 gebelik yok yani. Kendimi gectim esim cok yikildi o almis benden habersiz agladi resmen.bi daha suphem olsa bile soylememeye karar verdim. hayirli bir evlat olmasini dilerim canim benim :)[/QUOTE]

Ayy cok üzüldüm canim ya hayirlisi olsun inş obur aya

Ben limin testi yaptım dibe çöktü evde karbonat yoktu kabartma tozuyla yaptım oda baya kopurdu çam şu bardağında yaptım hamilemizin şimdi :KK49:

Yaa gerçekten mi kabartma tozu kullanınca bide limon yaptım haricinde kan yada idrar testi de yapmadım bugün sağlık ocağına gittim yarın kan alalım ama belirtiler hemen çıkmaz dedi sadece hamileysen o çıkar dedi ben sanki bilmem kaç aylık hamile gibi tepki veriyor vücudum ayyy ama cevabın beni nasıl umutlandırdı anlatamam canım çok teşekkür ederim Hoppa

Yaa cok stresliyim cok heyecanlıyım negatif çıkar diye ödüm kopuyor sonucu tabiki sizlerle paylasacagim:KK15:

Back