Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Busraazra limon testi diye bi test varmis uyguladim adetimden 5gun once. O teste gore hamilelik pozitifti. Dün test yaptim idrar testi negatif cikti. Bugun adet gunum 2gun gecerse kan testi yaptircam. Hakkimizda hayirlisi bakalimDoğruluğu nedir acaba ? Bilen varsa yardimci olabilir mi ?![]()
Limon testi nedir?Busraazra limon testi diye bi test varmis uyguladim adetimden 5gun once. O teste gore hamilelik pozitifti. Dün test yaptim idrar testi negatif cikti. Bugun adet gunum 2gun gecerse kan testi yaptircam. Hakkimizda hayirlisi bakalim
Eski usül bir testmis. Seffaf bir bardagin veya kabın icine idrarinizi yapiyorsunuz limon sıkıyormussun eger damlalar direkt dibe cökerse hamileymissin zeytinyagi gibi idrarin ust yuzeyinde kalirsa degilmissin. Dogruluk payi nedir bilinmez ama bir umut ne olursa deniyoruz...Limon testi nedir?
İyide idrar asidik, limon da öyle.Eski usül bir testmis. Seffaf bir bardagin veya kabın icine idrarinizi yapiyorsunuz limon sıkıyormussun eger damlalar direkt dibe cökerse hamileymissin zeytinyagi gibi idrarin ust yuzeyinde kalirsa degilmissin. Dogruluk payi nedir bilinmez ama bir umut ne olursa deniyoruz...
Deneyenlerin yorumlarini okuduktan sonra yapmaya karar verdim ben. Cunku ustte kalanlar da olmus ama dogruluk payi nedir bilemedim. Ya limon testi ya da idrar testim yanlis kanda belli olacakİyide idrar asidik, limon da öyle.
Limon damlalarının karışmaması imkansız...
Sanki sanki.
Bilemedim... Kesin hamile değilim. Sabah idrarımla deneyesim geldi.
Benimki ne yazık ki negatif, yarın bir deneyim.Deneyenlerin yorumlarini okuduktan sonra yapmaya karar verdim ben. Cunku ustte kalanlar da olmus ama dogruluk payi nedir bilemedim. Ya limon testi ya da idrar testim yanlis kanda belli olacak
Limon testini mi uyguladin ??Benimki ne yazık ki negatif, yarın bir deneyim.
Sen uyguladin mi peki herhangi bir testBirde karbonat testi var deneyin derim bence bi bardağa idrarinizi yapip bi cay kasigi karbonat atiyorsunuz kopururse hamileainiz kopurmezse değilsiniz
Sen uyguladin mi peki herhangi bir test
Hayirli olsun canim peki adetin gecikti mi? Belirtin oldu mu hic?Evet uyguladim limon ve karbonat testini uyguladim ikisinde dehamile ciktim vve de biraz önce test yaptim silik çizgi cikti bakalim ne olacak yarin kan verecem
saol cnm evet 2 gun geçti goguslerde hassasiyet ve çok sicak çok acikma ve bazi yiyeceklere Karsi tiksinme mide bulantim oluyorHayirli olsun canim peki adetin gecikti mi? Belirtin oldu mu hic?
Kan testi yaptirdin mi canim??saol cnm evet 2 gun geçti goguslerde hassasiyet ve çok sicak çok acikma ve bazi yiyeceklere Karsi tiksinme mide bulantim oluyor
Dün yaptiramadim cnm 10 da kan vericem bakalim ogleden sonra belli olacak çok heyecenliyim sonucu yazarim insKan testi yaptirdin mi canim??
Dene bence tavsiye ediyorum sonucta bedava testlerMerak ettim entersan testler :)
Ben de dün kan verdim benim de belli olacak 1saat sonra bakalim bebislerimiz gelecek mi heyecan oluyor ister istemez. Rabbim hayirlisini versin hepimize. Sonucunu bekliyorummmmm :)Dün yaptiramadim cnm 10 da kan vericem bakalim ogleden sonra belli olacak çok heyecenliyim sonucu yazarim ins
Ben de dün kan verdim benim de belli olacak 1saat sonra bakalim bebislerimiz gelecek mi heyecan oluyor ister istemez. Rabbim hayirlisini versin hepimize. Sonucunu bekliyorummmmm :)
Amin canim benim de yaklasti saatim haberini bekliyorum yine :)Ayy hadi bakalim cnm ben birazdan aliyorum sonucu çok heyecanliyim inş sende hamişsindir