• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyle görüşmek

Merhaba, geçtiğimiz günlerde bi mesaj yazmıştım ayrıldığım erkek arkadaşımı hala takip ettiğime dair. Sanırım bu kadar yürekten çağırma beni durumu oldu ve ertesi akşam önce attığım bir twiti beğenip sonra da mesaj attı ama öncesinde özlem dolu twitleri beğenmeleri iyice sıklaşmıştı.

Sohbetin ardından görüşme teklifinde bulundu ve araya kaynatmama rağmen bikaç kere teklifini yineledi. Şimdi buluşmaya gidiyorum. Biliyorum aynı suda iki kere yıkanılmaz diyenler olacaktır ama yıkanmaya mı gidiyorum öylesine bi kenarında oturup ferahlamaya mı bilmiyorum :) Sanırım bu buluşma belirleyici olacak ikimiz için de. Bana olan ilgisini perçinlemek için nasıl hareket etmeliyim bana taktik verebilir misiniz? Şunu yap şunu yapma böyle davran fikirleri verebilir misiniz?

Hep çok açık oluyorum hislerimi verdiğim değeri olduğu gibi anlatıp paylaşıyorum sanırım bundan kaybediyorum? Konusu açılsa bile özlediğimi filan söylememeliyim değil mi?

Şu an yoldayım demotive edici şeyler yazmazsanız çok memnun olurum 5-6 saat sonra isterseniz yazabilirsiniz 😅 Tekrar teşekkürler 🙏🏼
neden ayrılmıştınız ona göre yorum yapalım. şiddet ve aldatmamı. o bıraktıusa 1-0 yeniksiniz. twet beğenmişsimi 2 - 0 oldu .

Merhaba herkes topunu tüfeğini hazırlasın 😬 Neredeyse barıştık ve ne yalan söyleyeyim mutluyum :)

Benzer tavırları sergileyecek olursa bu kez erkenden kırmızı bayrağı çekerim 🤷🏻‍♀️ hem gönlüm de geçmiş olur...

Sinirlerinizi zıplattığım için üzgünüm. İlişkimiz 5 aylık filandı, evlilik gibi bi planımız olmadı ve işte birlikteyken de hayattan keyif alıyorum. Twit konusunda belki de haklısınızdır ama bilmeden oldu ve buna vesile oldu. Umarım hayırlısı olmuştur.

Teşekkür ederim yorumlarınız için :) 🙏🏼 Bundan böyle özveri konusunda çok daha cimri ve talepkar olacağım, öğrendim bunu. 🤓

Merhaba herkes topunu tüfeğini hazırlasın 😬 Neredeyse barıştık ve ne yalan söyleyeyim mutluyum :)

Benzer tavırları sergileyecek olursa bu kez erkenden kırmızı bayrağı çekerim 🤷🏻‍♀️ hem gönlüm de geçmiş olur...

Sinirlerinizi zıplattığım için üzgünüm. İlişkimiz 5 aylık filandı, evlilik gibi bi planımız olmadı ve işte birlikteyken de hayattan keyif alıyorum. Twit konusunda belki de haklısınızdır ama bilmeden oldu ve buna vesile oldu. Umarım hayırlısı olmuştur.

Teşekkür ederim yorumlarınız için :) 🙏🏼 Bundan böyle özveri konusunda çok daha cimri ve talepkar olacağım, öğrendim bunu. 🤓

Sizin karariniz tabii ki ama burada biz bizeyiz taa 2020 yilindaki tweetini `yanlislikla` begenmediginizi hepimiz biliyoruz :) Dikkatini cekmek istemissiniz, cekmissiniz, barismissiniz. Amaciniza ulasmissiniz yani ne guzel iste.

Şu an çok mutlu bırak mutluluğunu yaşasın 🤦‍♀️
ahaha ya benim çevremde aldatılmasına rağmen kendisini aldattığı kişiyle de bir süre ilişkisi sürdükten sonra geri dönen insanı affedip "beni o kadar çok seviyor ki o kadar kötü şey yaşanmasına rağmen kopamadı, şu an yanımda, kime giderse gitsin kimse ben gibi değil, benden vazgeçemiyor" diyen var :KK70: o da bu aralar epey mutlu mesela. aşkımızın sonu yok falan diyor :KK70:

Eski konunuzuda okudum, ayrılığınızda ciddi bir konu yokmuş. İnsanların stresli üzgün olduğu dönemler olabiliyor. İlişkide en önemli konu zaten zor günlerde birbirini taşıyabilmekte anlayış gösterebilmekte. Umarım birbirinize karşı daha anlayışlı olabilirsiniz, mutluluklar :)

Eski konunuzuda okudum, ayrılığınızda ciddi bir konu yokmuş. İnsanların stresli üzgün olduğu dönemler olabiliyor. İlişkide en önemli konu zaten zor günlerde birbirini taşıyabilmekte anlayış gösterebilmekte. Umarım birbirinize karşı daha anlayışlı olabilirsiniz, mutluluklar :)
Oh teşekkür ederim :) İhanetle filan eş tutulmuş, barışmamdan hoşlanılmamış olmasını anlıyorum ama gerçekten bu kadar manipüle etmeye gerek var mı :) Eşleriniz erkek arkadaşlarınız gerçekten sizi bugüne kadar 1 kere bile kırmadı mı ne şanslısınız :)

Anlayışınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏🏼💕

Sizin karariniz tabii ki ama burada biz bizeyiz taa 2020 yilindaki tweetini `yanlislikla` begenmediginizi hepimiz biliyoruz :) Dikkatini cekmek istemissiniz, cekmissiniz, barismissiniz. Amaciniza ulasmissiniz yani ne guzel iste.
Stalkladığımı, özlediğimi, takip ettiğimi hiçbir zaman inkar etmedim ki :) Sizlere kendim söyledim. 2020 yılına kadar profilini kurcaladım ama beğeni tuşuna ne yazık ki sayfayı indirirken istemeden dokundum. İnanın nasıl barıştığımı gelecek tepkilere rağmen söylüyorsam, açıkça taktik istiyorsam, niyetini gizleyen biri değilim yine aynı şekilde "şu şu yüzden beğendim" derdim :)

Bana göre twit beğenmek dikkat çekme yolundan öte doğrudan bi adım, dikkat çekmek bana göre daha pasif hareketlerle olurdu. Eğer adım atacak kadar gururdan geçsem twit beğenmek kadar yüzeysel bir adım atmazdım. Dalgınlıkla oldu, şu an da keşke olmasaydı diyemeyeceğim :)

ahaha ya benim çevremde aldatılmasına rağmen kendisini aldattığı kişiyle de bir süre ilişkisi sürdükten sonra geri dönen insanı affedip "beni o kadar çok seviyor ki o kadar kötü şey yaşanmasına rağmen kopamadı, şu an yanımda, kime giderse gitsin kimse ben gibi değil, benden vazgeçemiyor" diyen var :KK70: o da bu aralar epey mutlu mesela. aşkımızın sonu yok falan diyor :KK70:
Size bir şey diyemiyorum, umarım elmayla armutu ayırt etmenin ve negatif enerjinizi atmanın bir yolunu bulursunuz :)

Size bir şey diyemiyorum, umarım elmayla armutu ayırt etmenin ve negatif enerjinizi atmanın bir yolunu bulursunuz :)
Bişey diyemezsin çünkü bu cevap sana değil başka bir üyeye yazılmıştı :) elma ile armutu ayırma yolunu bulmayı sen dene ve başkasına yazılmış bir cevaba atlama böyle, komik oluyor 😂

Ortada hakaret , aldatma yüz kızartıcı bir şey yoksa bazen değerlerin anlaşılması bir yazıyı beğenme veya bi adıma sebeple başlayabilir. Kendinize saygınızı kaybetmediğiniz sürece sorun yok bence neticede seversin kavuşamazsın aşk olur:) bi hata yaparsa en azından denedim dersin. Sizin işin hayırlısı olur umarım

Back