- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
neden ayrılmıştınız ona göre yorum yapalım. şiddet ve aldatmamı. o bıraktıusa 1-0 yeniksiniz. twet beğenmişsimi 2 - 0 oldu .Merhaba, geçtiğimiz günlerde bi mesaj yazmıştım ayrıldığım erkek arkadaşımı hala takip ettiğime dair. Sanırım bu kadar yürekten çağırma beni durumu oldu ve ertesi akşam önce attığım bir twiti beğenip sonra da mesaj attı ama öncesinde özlem dolu twitleri beğenmeleri iyice sıklaşmıştı.
Sohbetin ardından görüşme teklifinde bulundu ve araya kaynatmama rağmen bikaç kere teklifini yineledi. Şimdi buluşmaya gidiyorum. Biliyorum aynı suda iki kere yıkanılmaz diyenler olacaktır ama yıkanmaya mı gidiyorum öylesine bi kenarında oturup ferahlamaya mı bilmiyorum :) Sanırım bu buluşma belirleyici olacak ikimiz için de. Bana olan ilgisini perçinlemek için nasıl hareket etmeliyim bana taktik verebilir misiniz? Şunu yap şunu yapma böyle davran fikirleri verebilir misiniz?
Hep çok açık oluyorum hislerimi verdiğim değeri olduğu gibi anlatıp paylaşıyorum sanırım bundan kaybediyorum? Konusu açılsa bile özlediğimi filan söylememeliyim değil mi?
Şu an yoldayım demotive edici şeyler yazmazsanız çok memnun olurum 5-6 saat sonra isterseniz yazabilirsiniz Tekrar teşekkürler