- 12 Mayıs 2017
- 196
- 320
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Merhaba, geçtiğimiz günlerde bi mesaj yazmıştım ayrıldığım erkek arkadaşımı hala takip ettiğime dair. Sanırım bu kadar yürekten çağırma beni durumu oldu ve ertesi akşam önce attığım bir twiti beğenip sonra da mesaj attı ama öncesinde özlem dolu twitleri beğenmeleri iyice sıklaşmıştı.
Sohbetin ardından görüşme teklifinde bulundu ve araya kaynatmama rağmen bikaç kere teklifini yineledi. Şimdi buluşmaya gidiyorum. Biliyorum aynı suda iki kere yıkanılmaz diyenler olacaktır ama yıkanmaya mı gidiyorum öylesine bi kenarında oturup ferahlamaya mı bilmiyorum :) Sanırım bu buluşma belirleyici olacak ikimiz için de. Bana olan ilgisini perçinlemek için nasıl hareket etmeliyim bana taktik verebilir misiniz? Şunu yap şunu yapma böyle davran fikirleri verebilir misiniz?
Hep çok açık oluyorum hislerimi verdiğim değeri olduğu gibi anlatıp paylaşıyorum sanırım bundan kaybediyorum? Konusu açılsa bile özlediğimi filan söylememeliyim değil mi?
Şu an yoldayım demotive edici şeyler yazmazsanız çok memnun olurum 5-6 saat sonra isterseniz yazabilirsinizTekrar teşekkürler
moralimi bozmayın demiş bekleseydin ya 4-5 saat gerçeği söylemeyi , ben bekleyecektim hemen söyledinsiz adamın bilmem kaç yılındaki tweetini beğenirseniz ona bir adım atmış olursunuz. E sizden beklediği adımı da gördüğü için araması normal. Bu sefer devam edecekseniz bu ilişkinin alttan alan tarafı yine siz olmayın
valla ben aynı derede iki kere de yıkanırım, 10 kere de, sandalla da gezerim, baktım boğulcak gibiyim hooop hemen can simidi kaparım derkeeen kendimi yer bitiririmSohbetin ardından görüşme teklifinde bulundu ve araya kaynatmama rağmen bikaç kere teklifini yineledi. Şimdi buluşmaya gidiyorum. Biliyorum aynı suda iki kere yıkanılmaz diyenler olacaktır ama yıkanmaya mı gidiyorum öylesine bi kenarında oturup ferahlamaya mı bilmiyorum :) Sanırım bu buluşma belirleyici olacak ikimiz için de. Bana olan ilgisini perçinlemek için nasıl hareket etmeliyim bana taktik verebilir misiniz? Şunu yap şunu yapma böyle davran fikirleri verebilir misiniz?
moralimi bozmayın demiş bekleseydin ya 4-5 saat gerçeği söylemeyi , ben bekleyecektim hemen söyledin
e günah benden gitti bende söyleyeyim bari ,E bu ilişki daha çok moralini bozar. adam gel diyor geliyor git diyor gidiyor. Kaldı ki kız hastayken onu eleştirip üstüne o durumdayken kızı terk etmiş bu sığır.
Hımmm anladım o zaman konu sahibesi saçını başını yolmaya gidiyor adamın başka türlüsünü kabul edememE bu ilişki daha çok moralini bozar. adam gel diyor geliyor git diyor gidiyor. Kaldı ki kız hastayken onu eleştirip üstüne o durumdayken kızı terk etmiş bu
E o zaman boşuna gidiyor..E bu ilişki daha çok moralini bozar. adam gel diyor geliyor git diyor gidiyor. Kaldı ki kız hastayken onu eleştirip üstüne o durumdayken kızı terk etmiş bu sığır.
Adam bu ilişkide o kadar rahat ki istediği gibi davransa da konu sahibinin her türlü kendini kabul edeceğine emin.E o zaman boşuna gidiyor..
Taksi Parana yazik bacım,gerisin geri dön bence.
Erkekler için emek sarfetmediği her kadın değersizleşiyor zamanla konu sahibesi farkında mı acaba... Böyle bir adamla evlense bile dışardaki zor kadın daha çekici geliyor bi süre sonra...Yani kadın yine kendine kötülük yapıyor... Bu hikaye hiç değişmez...Adam bu ilişkide o kadar rahat ki istediği gibi davransa da konu sahibinin her türlü kendini kabul edeceğine emin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?