Eski sevgiliyle görüşmek

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
196
320
103
34
Merhaba, geçtiğimiz günlerde bi mesaj yazmıştım ayrıldığım erkek arkadaşımı hala takip ettiğime dair. Sanırım bu kadar yürekten çağırma beni durumu oldu ve ertesi akşam önce attığım bir twiti beğenip sonra da mesaj attı ama öncesinde özlem dolu twitleri beğenmeleri iyice sıklaşmıştı.

Sohbetin ardından görüşme teklifinde bulundu ve araya kaynatmama rağmen bikaç kere teklifini yineledi. Şimdi buluşmaya gidiyorum. Biliyorum aynı suda iki kere yıkanılmaz diyenler olacaktır ama yıkanmaya mı gidiyorum öylesine bi kenarında oturup ferahlamaya mı bilmiyorum :) Sanırım bu buluşma belirleyici olacak ikimiz için de. Bana olan ilgisini perçinlemek için nasıl hareket etmeliyim bana taktik verebilir misiniz? Şunu yap şunu yapma böyle davran fikirleri verebilir misiniz?

Hep çok açık oluyorum hislerimi verdiğim değeri olduğu gibi anlatıp paylaşıyorum sanırım bundan kaybediyorum? Konusu açılsa bile özlediğimi filan söylememeliyim değil mi?

Şu an yoldayım demotive edici şeyler yazmazsanız çok memnun olurum 5-6 saat sonra isterseniz yazabilirsiniz Tekrar teşekkürler

Olduğun gibi davranman yeterli.
Adam seni seviyor demek ki buluşmaya çağırmış. Farklı davranırsan soğur senden.

siz adamın bilmem kaç yılındaki tweetini beğenirseniz ona bir adım atmış olursunuz. E sizden beklediği adımı da gördüğü için araması normal. Bu sefer devam edecekseniz bu ilişkinin alttan alan tarafı yine siz olmayın

Hep çok açık oluyorum hislerimi verdiğim değeri olduğu gibi anlatıp paylaşıyorum sanırım bundan kaybediyorum

evet aynen de sorun bu neden çok açık oluyorsunuz olmayın, o size kendisini ne kadar açarsa sizde o kadar açacaksınız birden bire herşeyi belli eder ne var ne yok ortaya koyarsanız ne heyecanı kalır ne anlamı o bir kart açtıkça sizde bir kart elinizde ne varsa hepsini gösterirseniz kaybedersiniz öyle düşünün

moralimi bozmayın demiş bekleseydin ya 4-5 saat gerçeği söylemeyi , ben bekleyecektim hemen söyledin

Ayrılık nedenini yazmamışsınız... Taktikle olacak iş değil gönül işleri. Belli ki ikinizde tekrardan denemek istiyorsunuz. Dürüst olun. Net olun. Taviz vermeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun. Akşama haberdar edin bizleri de :)

Açıkcası biten bi ilişkiden sonra yeniden sağlıklı bir ilişki yaşandığına pek inanmıyorum çünkü hikayedeki karakterler aynı ama madem ki siz şans vermek istiyorsunuz o zaman doğal olun kasmayın kendinizi... Geçmişle ilgili konuşursanızda yargılamayın sakince dinleyin. Bide karşı tarafın tutumu ciddiyse akışına bırakın. Ama aksi bi durum hissederseniz hiç uzatmayın görüşmeyi derim..

valla ben aynı derede iki kere de yıkanırım, 10 kere de, sandalla da gezerim, baktım boğulcak gibiyim hooop hemen can simidi kaparım derkeeen kendimi yer bitiririm ama şunu bilir şunu söylerim, doğru şey için çabaladığına sen eminsen koş boşuna dinleme kimseyi, sevgi çok şeyi halleder. ama içinde en ufak şüphe varsa, o şüphe boşa değil, boşuna çırpınma o suda.

moralimi bozmayın demiş bekleseydin ya 4-5 saat gerçeği söylemeyi , ben bekleyecektim hemen söyledin

E bu ilişki daha çok moralini bozar. adam gel diyor geliyor git diyor gidiyor. Kaldı ki kız hastayken onu eleştirip üstüne o durumdayken kızı terk etmiş bu sığır.

E bu ilişki daha çok moralini bozar. adam gel diyor geliyor git diyor gidiyor. Kaldı ki kız hastayken onu eleştirip üstüne o durumdayken kızı terk etmiş bu sığır.
e günah benden gitti bende söyleyeyim bari ,
valla öyle... bile bile lades demek olacak bu adım .

E bu ilişki daha çok moralini bozar. adam gel diyor geliyor git diyor gidiyor. Kaldı ki kız hastayken onu eleştirip üstüne o durumdayken kızı terk etmiş bu
Hımmm anladım o zaman konu sahibesi saçını başını yolmaya gidiyor adamın başka türlüsünü kabul edemem

Yani bir tw'ye buluşalım diyen adama ekstra bir şey yapmaya gerek yok bence :)

Yazdiklarinizdan adam iki sinyal yaksa ertesi gün burada evlenmeyi düşünüyorum diye konu açacak gibisiniz. Son günlerde burada kadınların bu durumlarıni çok okur oldum üzücü.

Bi kere hiç kendini kandırma, sen onun tweetini beğendiği için aha hala aklı bende diye düşünüp adım attı. O adım kendiliğinden gelmedi yani. İkinci bir konu, sen hasta oldun ama hastalığını onunla paylaşmadın. Bu durumda o sana tepki gösterdi ve sen de bu anlayışsızlık üzerine ayrıldın. Şimdi hasta olan insan bu hastalığı söylemek istemeyebilir. Ama değer veren bi adam olsaydı güzel bir şekilde o hastalığı bi şekilde öğrenirdi. Çünkü senin de dediğin gibi, belki de ciddi bişey vardı ama o bunu öğrenememiş oldu. Şimdi barışsan da zarta zurta eleştirecek ve anlayışsız davranacak. Böyle ayıları tepenize çıkarmaya devam edin. Hastayım şu ayı sevdanıza, ezikliğinize.

Adam bu ilişkide o kadar rahat ki istediği gibi davransa da konu sahibinin her türlü kendini kabul edeceğine emin.
Erkekler için emek sarfetmediği her kadın değersizleşiyor zamanla konu sahibesi farkında mı acaba... Böyle bir adamla evlense bile dışardaki zor kadın daha çekici geliyor bi süre sonra...Yani kadın yine kendine kötülük yapıyor... Bu hikaye hiç değişmez...

Tabiki de kankasiymis gibi davran. Ilgilendigini belli etme, full egleniyor ol, minimum talep cool kal :)

konu sahibi yazdıklarından sonucunu görebiliyoruzzz
adam yüzyüze naasıl farketmesin
tavrınız değişse, hisler aynı olsa bile , hadi belki derdim de zor yani..
yine cepte yine cepte
beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…