• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisiyle barıştı..

Siz gerçek olamazsınız, olmamalısınız... bu kadar eğitimli biri bu kadar cahil kalmış olmasın lütfen ya... adam eğitimsiz ,karaktersiz ama eğitimli iki kadın peşinde kılkuyruk inanılır gibi değil... adam 7 yıllık ilişkisinin ardından berbat konuşuyor ve siz inanıyorsunuz adam leş adamın ağzı lağım çukuru Allah aşkına kurtulmuşsunuz gidin bir sadaka verin...

Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(
Eski sevgilisini bu kadar iğrenç bir şekilde kötüleyen adamın bir gün sizede aynı şeyi yapabileceği hiç mi aklınıza gelmedi ?

Dünkü genç kız değilsiniz, 35 yaşında evlenmiş boşanmış bir kadınsınız. İstediğinizle gezin tozun eğlenin ama bu adam gibilerle değil. Sevmeyen kullanan fırsatçı çıkarcı bir jigolo bu. Başınıza maddi manevi bela getirir. 45 yaşında pörsümüş, çocuk yapacak hali bile kalmamış ahı gitmiş vahı kalmış. Kendinizi ne kadar gülünç duruma düşürdüğünüzün farkında değilsiniz. Benim eşim de 52 yaşında ama beraber yaş aldık, ben de 49 yaşındayım. Tanıştığımızda 30 yaşındaydı. Şimdi boşansam asla dönüp bakmam bu yaşta moruklara. Evlenmem daha iyi. Aşk böyle bir şeymiş demeyin, değil. 7 sene tiksindiği kadınla yatıp kalkan adamın asıl kendisi tiksindiricidir.

Milletin eli nasır tuttu size yazmaktan, yapma etme demekten. Artık konunun gerçekliğinden şüphe etmeye başladım. Her detay ayrı iğrençlikte. Biz okurken tiksindik, siz bu çöpü geri istiyorsunuz. Gidin avukat sevgilisiyle yoluşun, iyi olan kazansın diyeceğim ama adam size tekmeyi basmış. Sizi değil ötekini tercih etmiş, onu seviyor, onunla beraber olmak istiyor. İyilikle yazınca olmuyor belki böyle daha iyi girer kafanıza.

Avının pardon kız arkadaşının yeterince şişmanlayıp şişmanlamadığını kontrol etmek için ondan her gün parmağını uzatmasını da istiyor muydu acaba😜😂
Bir de kız ayrılsa bıngıl bıngıl kilolarıyla başbaşa kalacak.
Sevgilime sordum "saçmalama bebeyim yakıyorsun" dedi, tartıya sordum "oha az ye hayvan" dedi.
Benim için çok kafa karıştırıcı bir durum.
Ayy düşman şeyine djdjdj
Kiz surekli habire hamburger pizza soyluyor eve dayanamiyorum yiyorum diyordu, istahi bir acilinca zaten umursamaz oldu. Bu sene baska bir sebepten ayrildilar. Kiz tekrar kilo verdi mi bilmiyorum. Oglan yeni kiz arkadasi buldum dedi, tanistik, yemin ederim onceki iki kiz arkadasinin tip olarak aynisi.

Biraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.

Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.

kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.

Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.

Sizce tamamiyle maddi manevi çıkarı için mi dönmüştür ?
2 üniversite 2 YL bitirmissiniz. Hiç mi sosyal çevreniz yok ya? Takmissiniz ikiniz de adamın birine.

Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(
Adam sizi güzel keklemiş hoş ektiğinizi biçmişsiniz size hiç acimadim. 7 sene birlikte olduğu kadını yerden yere vurup aşagilarken "hop!!! ne alaka?" diyememiş ,en güzel benim ,en çok beni seviyor diye bencillikten bir hâl olmuş o sarhoşlukla keriz yerine konulduğunuzu görememişsiniz. ..
Size tavsiye eski ilişkisini diline dolayan adamdan uzak durun aynı şeyi size yapar başka birine sizin için pis , kokuyordu der.....

Onda kişilik bozukluğu var sizde ne var bir benmiyim acaba daha önce beraber olduğu insanı yerin dibine batıran kadın yada erkeği karaktersiz bulan
Kimbilir şimdi sizin için neler söylüyor yakamdan düşmedi ikide bir arıyor acımam için hastalıktan bahsediyor kimbilir neler neler diyor vücudunuzla yaşadıklarinizla ilgili millete.

Siz ayrılmışsiniz zaten adam istediğiyle birlikte olur. Mağduriyet dediğiniz ne bilmiyorum ama kocaman kadınsiniz, yanlış gördüğünüz yerde durmamak sizin elinizde. O kadınla birlikte olması ya da olmaması ne fark eder? Kadını da kendinizce küçük görüyorsunuz muhtemelen o yüzden içinize dert olmuş.
Aksamlari sinir oldugu seylere defter tutuyormus pasa, bundan ala magduriyet mi var Tahin, sorarim sana? 30 yasina gelmis kadin, kendine su muameleyi reva goruyor, bir de gelmis burada magdurum diye konusuyor. Insanin kendine yaptigini 40 kisi biraraya gelse yapamazmis.

Mesaji yazarken okudum ki 35 yaşında bosanmis bir kadınmış, daha da şok oldum. Ne okul ne hayat bazi insanlara asla birsey katamiyor demekki.

Bunun bir benzerini ben de yasadim. Benden onceki sevgilisiyle 2 yil beraber olmus, ondan oncekiyle 5 yil. 2 yillik olani surekli ovuyordu, "iyi kizdi, keske arkadas kalsaydik" falan seklinde; 5 yillik icin de surekli bir asagilamalar, hor gormeler, yok "pesimi birakamadi bir turlu" vs. Ustelik bu 5 yillik sevgilisini de, digeriyle aldatmis, oyle bitmis iliskileri. Neyse, uzun lafin kisasi, biz ayrildik, birkac ay sonra bu kendince asagilamaya calistigi kadinla evlendi :D
Bir erkek bir kadin hakkinda kotu konusuyorsa tam tersini dusunmek gerekiyor sanirim.

Belki adam doğru söylüyordur, belki sizi arayıp hadi gel çocuk yapalım diyecek. Biraz zaman tanıyın ona.

Aksamlari sinir oldugu seylere defter tutuyormus pasa, bundan ala magduriyet mi var Tahin, sorarim sana? 30 yasina gelmis kadin, kendine su muameleyi reva goruyor, bir de gelmis burada magdurum diye konusuyor. Insanin kendine yaptigini 40 kisi biraraya gelse yapamazmis.

Mesaji yazarken okudum ki 35 yaşında bosanmis bir kadınmış, daha da şok oldum. Ne okul ne hayat bazi insanlara asla birsey katamiyor demekki.
Benim burada gördüğüm, mağdurum diyenlerin çoğu bunu kendileri oluşturuyor. İlişki devam etmeyince de bana onu yaptı, bunu yaptı hakkıma girdi. Senin kendine yaptığın ne olacak o zaman, değil mi? Ama yok ille de mağdurum diye kendilerini avutacaklar. 🤷

Benim burada gördüğüm, mağdurum diyenlerin çoğu bunu kendileri oluşturuyor. İlişki devam etmeyince de bana onu yaptı, bunu yaptı hakkıma girdi. Senin kendine yaptığın ne olacak o zaman, değil mi? Ama yok ille de mağdurum diye kendilerini avutacaklar. 🤷
Bir de ben bu baslik gibi basliklarin tam olarak neden acildigini cozemiyorum, uye bizden ne bekliyor mesela anlamadim?

Evet kişilik bozukluğuna dair doktor teşhisi var. İlişkinin içinde farklı dinamikler olduğundan bahsediyordu. Devam eden davalar, daha doğrusu kadının baktığı adamın davaları, maddi ortak hesaplar falan bunlar gibi şeylerden bahsetti. Bunlar olmasaydı o ilişki çoktan biterdi altı ay içinde demişti

Adamın garip huylari vardı, mesela buluşuyorduk akşamına bir defteri vardı sinir olduğu her şeyi o deftere not ediyordu. Bunu hep yapardı hatta başka zamanlar sinirlendiğinde bana defteri açtırma neler yapıyorsun bana falan derdi, demişti ki eğer ben o kadınla da böyle bir defter tutsaydım o ilişki altı aydan fazla sürmez biterdi demişti .
Ay her bir mesajınızda daha çok şaşırıyorum konu sahibi. Bu nedir ya? Ne kadar saçma sapan bir adam. Defter tutmalar, size sorduğu sorular falan hiç normal bir adam değil. Bir de size seninle asla evlenmem onunla evlenirim falan demiş. Şaka gibi. Siz bunun neyini sevdiniz ya? Rezalet bir ilişkiymiş. İyi ki o kadına dönmüş de kurtulmussunuz. Bakın az zaman verin kendinize bir kafanızı toparlayın. Kendinize gelin. Bu kadar kırıcı, saçma sapan davranışlara reva mısınız Allah aşkına? İlerde kendinize çok kizacaksiniz

Eski sevgilisini bu kadar anlatan bir adamla niye niye yani niye niye dönmesini bekliyorsunuz.

Baştan eski ilişkisini bu kadar kötüleyen leş karakterli biriyle sevgili olmamalıydınız. İnsan o kadar tiksindiği biriyle 7 sene sevgili kalmaz. Eski sevgiliniz fazla sıkmış, belli ki kadın ayrılmış zamanında o da yedirememiş kendine kadını kötüleyip durmuş. Umarım sizi de ona kötülemez. Bırakın artık insanları rahat, bu kadar stalklayıp durmayın.
İşte bunu başta yapmadı: bunları konuştuk burda arkadaşlarla. Başta çok farklıydı. Aşık ettikten sonra böyle şeyler başları. Ayrılamıyorsunuz kolay değil
Dünkü genç kız değilsiniz, 35 yaşında evlenmiş boşanmış bir kadınsınız. İstediğinizle gezin tozun eğlenin ama bu adam gibilerle değil. Sevmeyen kullanan fırsatçı çıkarcı bir jigolo bu. Başınıza maddi manevi bela getirir. 45 yaşında pörsümüş, çocuk yapacak hali bile kalmamış ahı gitmiş vahı kalmış. Kendinizi ne kadar gülünç duruma düşürdüğünüzün farkında değilsiniz. Benim eşim de 52 yaşında ama beraber yaş aldık, ben de 49 yaşındayım. Tanıştığımızda 30 yaşındaydı. Şimdi boşansam asla dönüp bakmam bu yaşta moruklara. Evlenmem daha iyi. Aşk böyle bir şeymiş demeyin, değil. 7 sene tiksindiği kadınla yatıp kalkan adamın asıl kendisi tiksindiricidir.

Milletin eli nasır tuttu size yazmaktan, yapma etme demekten. Artık konunun gerçekliğinden şüphe etmeye başladım. Her detay ayrı iğrençlikte. Biz okurken tiksindik, siz bu çöpü geri istiyorsunuz. Gidin avukat sevgilisiyle yoluşun, iyi olan kazansın diyeceğim ama adam size tekmeyi basmış. Sizi değil ötekini tercih etmiş, onu seviyor, onunla beraber olmak istiyor. İyilikle yazınca olmuyor belki böyle daha iyi girer kafanıza.
tekmeyi ben ona bastım yalnız . Bir de bu kadar patolojik siniriniz varsa çıkaracağınız yer burası değil:) psikoloğa gidin. Bu ne nefret kusma 😂

Siz gerçek olamazsınız, olmamalısınız... bu kadar eğitimli biri bu kadar cahil kalmış olmasın lütfen ya... adam eğitimsiz ,karaktersiz ama eğitimli iki kadın peşinde kılkuyruk inanılır gibi değil... adam 7 yıllık ilişkisinin ardından berbat konuşuyor ve siz inanıyorsunuz adam leş adamın ağzı lağım çukuru Allah aşkına kurtulmuşsunuz gidin bir sadaka verin...
Hanımefendi bunun cahillikle ilgisi? İnsanlar her zaman ilişkileri mantıkla mı kuruyor, hiç mi duygularınız yok sizin? Ne kadar duygusuz insan varmış ya.

Back