• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisiyle barıştı..

Eski sevgilisini bu kadar iğrenç bir şekilde kötüleyen adamın bir gün sizede aynı şeyi yapabileceği hiç mi aklınıza gelmedi ?
yoo geldi. Hatta bu konu altında bunu konuştuk da, geçmiş mesajları okuyabilirsiniz fikrimi öğrenmek için

Dünkü genç kız değilsiniz, 35 yaşında evlenmiş boşanmış bir kadınsınız. İstediğinizle gezin tozun eğlenin ama bu adam gibilerle değil. Sevmeyen kullanan fırsatçı çıkarcı bir jigolo bu. Başınıza maddi manevi bela getirir. 45 yaşında pörsümüş, çocuk yapacak hali bile kalmamış ahı gitmiş vahı kalmış. Kendinizi ne kadar gülünç duruma düşürdüğünüzün farkında değilsiniz. Benim eşim de 52 yaşında ama beraber yaş aldık, ben de 49 yaşındayım. Tanıştığımızda 30 yaşındaydı. Şimdi boşansam asla dönüp bakmam bu yaşta moruklara. Evlenmem daha iyi. Aşk böyle bir şeymiş demeyin, değil. 7 sene tiksindiği kadınla yatıp kalkan adamın asıl kendisi tiksindiricidir.

Milletin eli nasır tuttu size yazmaktan, yapma etme demekten. Artık konunun gerçekliğinden şüphe etmeye başladım. Her detay ayrı iğrençlikte. Biz okurken tiksindik, siz bu çöpü geri istiyorsunuz. Gidin avukat sevgilisiyle yoluşun, iyi olan kazansın diyeceğim ama adam size tekmeyi basmış. Sizi değil ötekini tercih etmiş, onu seviyor, onunla beraber olmak istiyor. İyilikle yazınca olmuyor belki böyle daha iyi girer kafanıza.
Dediklerinizi kısmen katılıyorum. Ama adam hiç de 45 yaş gibi pörsük birisi değil onun altını çizerim. Zaten öyle olsa ne ben ne o kadın ona bakmayız değil mi mantıken

O kadar ki kadın adamın telefonunda “kahbe” diye kayıtlıydı..

Farkindamisin ama adam kendisi kahpenin teki. Simdi o kadina sizin hakkinizda neler anlatiyor saniyorsunuz. Bana bir erkek bir kere eski kiz arkadasini kötüleyip duruyordu. Bende ona sordum "onu kötüleyerek kendini yüceltemezsin. Bari eski iliskinize saygin olsun" dedim, kestim orda. Sizin de kesmeniz gerekirdi. Onun aksine evlilik plani yapmissiniz. Gecmis olsun. Bundan sonra daha dikkatli secin

Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(
Yeni birine gelince eski sevgilisini kötüleyen,hakaret eden adamı adam diye yanınızda gezdirirseniz böyle olur

yoo geldi. Hatta bu konu altında bunu konuştuk da, geçmiş mesajları okuyabilirsiniz fikrimi öğrenmek için
Sizde ki hırs bunun farkına varın o kadınla olmasaydı bu kadar umrunuzda bile olmazdı bundan eminim. O adamı siz kendinize yakıştırmayın kendi layık olduğu insanla beraber ben kurtuldum ne yaparlarsa yapsınlar deyin geçin. Sindirin içinize bu durumu bence...

Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(
e sizin içinde aynı şeyleri söylemediği ne malum? ve sizin kadından farkınız ne bu durumda?

Sizde ki hırs bunun farkına varın o kadınla olmasaydı bu kadar umrunuzda bile olmazdı bundan eminim. O adamı siz kendinize yakıştırmayın kendi layık olduğu insanla beraber ben kurtuldum ne yaparlarsa yapsınlar deyin geçin. Sindirin içinize bu durumu bence...
Bunu düşündüm. O kadınla olmayıp başka kadınla da olsaydı çok üzülürdüm aynı şekilde

Keşke sindirebilsem… sürekli kontrol ediyorum fotoğrafı kaldırdı mı ayrıldılar mı diye, kafayı yiyecegim gerçekten yakında

Keşke sindirebilsem… sürekli kontrol ediyorum fotoğrafı kaldırdı mı ayrıldılar mı diye, kafayı yiyecegim gerçekten yakında

Tamam çok aşık oldun. Hislerimizi kontrol edemeyiz de. Bu adamdan gelecek olarak ne bekliyorsun? Aşkının acısını yaşa bi zaman sonra unutursun kabullen acını. O kadar.

Artık ayrılmıssınız bitmiş sana ait değil ve fotoğrafları kaldırsa ne kaldırmasa ne diyelim ki kaldırdı o kadından da ayrıldı geldi sana yazdı tekrar miden alırmı beraber olmayı bunun cevabını kendine sor. Cevabın hayırsa ilgilenme kapat o defteri bak yoluna.

7 yıllık sevgılısıne laf söyleyen kişi adam degıldır. Emın ol kadınla harıka bı ılıskılerı vardır. Erkekler yalancı ve pislıkler. Sen kurtulduğuna şükret. Adam tam bır pislık. Pardon adam dedım. Kızlar bır erkek eskı kız arkadasıbı kötülüyor da kacın.

Toksik ilişki çok daha bağlı kalınan bir ilişki hatırlatırım.
Hatta tekme tokat girişmeli, saç baş yolmalı ilişki daha da bağlı kalınan ilişki size göre. Yazmayayım karışmayayım dedim dayanamadım. Hakkınızı yemeyeyim, aklı başında yorumlar da yapmışsınız ama siz ilişki tavsiyesi vermezseniz daha iyi gibi.
Adam suratınıza tükürünce yarabbi şükür diyorsunuz. Dayağı yiyip yiyip ama seviyorum ama kocam el üstünde tutuyor diyorsunuz. Bağlılık dediğin karşılıklı temiz saf duyguyla olur.

Hatta tekme tokat girişmeli, saç baş yolmalı ilişki daha da bağlı kalınan ilişki size göre. Yazmayayım karışmayayım dedim dayanamadım. Hakkınızı yemeyeyim, aklı başında yorumlar da yapmışsınız ama siz ilişki tavsiyesi vermezseniz daha iyi gibi.
Adam suratınıza tükürünce yarabbi şükür diyorsunuz. Dayağı yiyip yiyip ama seviyorum ama kocam el üstünde tutuyor diyorsunuz. Bağlılık dediğin karşılıklı temiz saf duyguyla olur.
Ben ne zaman eşimden dayak yemişim hala ben de eşimde bilmiyor.Ben eşime vazo fırlattığımda veya başka şeyler fırlattığımda eşim bunu durdurmak için kolumu sıktığında veya ittiğinde dayak yemiş olmuyorum.Benim eşim beni deliler gibi seven el üstünde tutan birisi,psikolojik olarak travmalarım olduğu için ilişkimizi toksik hala ben getirdim bunun ben de bilincindeydim.Ben şuanda teraspist yardımı aldığımdan beri bir kez olsun kavgamız gürültümüz de olmadı zaten ana sebebi ikimizde biliyorduk çok şükür çözüme kavuşturmak için yol kat ettik şuanda çok iyiyiz.Eşimin yerinde başka adam olsa bir dakika dayanamazdı benim o hallerime,ama sevdiği için dayandı ve terapiste gittik.Ha dayak yemiş olsam bile konu ben değilim,başkası.Ve evet toksik ilişki daha bağlı kalınan bir ilişki izninizle kocam sabah ezanı dayağını atacağı için yorumu burada sonlandırıyorum.Bye.

Ben ne zaman eşimden dayak yemişim hala ben de eşimde bilmiyor.Ben eşime vazo fırlattığımda veya başka şeyler fırlattığımda eşim bunu durdurmak için kolumu sıktığında veya ittiğinde dayak yemiş olmuyorum.Benim eşim beni deliler gibi seven el üstünde tutan birisi,psikolojik olarak travmalarım olduğu için ilişkimizi toksik hala ben getirdim bunun ben de bilincindeydim.Ben şuanda teraspist yardımı aldığımdan beri bir kez olsun kavgamız gürültümüz de olmadı zaten ana sebebi ikimizde biliyorduk çok şükür çözüme kavuşturmak için yol kat ettik şuanda çok iyiyiz.Eşimin yerinde başka adam olsa bir dakika dayanamazdı benim o hallerime,ama sevdiği için dayandı ve terapiste gittik.Ha dayak yemiş olsam bile konu ben değilim,başkası.Ve evet toksik ilişki daha bağlı kalınan bir ilişki izninizle kocam sabah ezanı dayağını atacağı için yorumu burada sonlandırıyorum.Bye.
Aynen, uzun yazın çok yazın ki ikna olalım. Ne vazoymuş, at at bitmiyor kırılmıyor. Her seferinde yapıştırıyor musunuz o vazoyu?

Terapi almanız düzelmeye çalışmanız güzel bir şey devam edin ama eski konularınız paylaşımlarınız görünmüyor sanmayın. Maddiyat para pul çok şeydir ama her şey değildir. Kocam dediğiniz adamı da güzellemeyin burada. Karısından boşandı çocuğundan değil, kendiniz yazdınız çocuğu evime gelmiş değil toplasan 2 kere gördüm diye. Sizin eviniz mi orası sadece, sizin orada yaşam hakkınız var çocuğun yok mu? Odası eşyası niye yok babasının evinde? Konu yine size döndü ve uzattım farkındayım. Ama konu sahibinin sevgilim dediğiyle sizinkinin kumaşı aynı. Diğeri bir tık daha iyi denebilir, çocuk yapıp atmamış bir köşeye.

Back