Bence çok yanlış,hiç etik değil.Eski sevgili düşünecek ki bu adamın benim sevgilimde gözü varmış,ayrılır ayrılmaz kızı ayarttı..Yine senin için de düşünecek ki yakın arkadaşımla çıktı..:1ninca:
Ben olsam eski sevgilinin arkadaşı ,ne olursa olsun arkadaşımla aram o aralar kötü bile olsa eski sevgilisine yan gözle bakmam.İnsanız duygularımıza engel olamayabiliriz ama yine de bunu kalbime gömerdim..Asla ama asla arkadaşımın eski sevgilisi ile olmazdım,diğer bakış açısıyla da eski sevgilimin yakın arkadaşı ile birşeyler yaşamaya izin vermezdim.En azından birlikte yaşadığımız zamanlara olan saygımdan..Ne kadar süre sevgili olduğumuzun hiç önemi yok burda.ister 1 dakikalık flort olsun ister 1 günlük ister 1 aylık ister 1 senelik..sonuçta ikimiz arasında bir yaşanmışlık var..Çünkü ben de eski sevgilimi yakın bir arkadaşımla görmek istemem.Bu hala eski sevgilime ilgim var ya da onu düşünüyorum anlamına gelmez.Diyelim eski sevgilimle arkadaşım çıktı.O arkadaşımla hiç bir şey olmamış gibi nasıl bir daha konuşabilirim.Ya da o arkadaşım hangi yüzle bana bakabilecek o saatten sonra..Eski sevgilimle olucaksa beni hayatından çıkarmak zorunda..Ben de onu..Dünyada başka adammı kalmadı ,neden eski sevgilimle çıksın? Beni çok tutucu bulabilirsiniz ama düşüncem kesinlikle böyle..:dilcikar: