• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinize doğum günü mesajı gönderir miydiniz?

senin durumun biraz farklı canım
sanırım sevgilisi var yazmışsın
eğer sevgilisi olsaydı ve ben hala ona aşık olsaydım bende göndermezdim belkikafamçokkarıştı
benimkinin doğum günüde yakın o zmana kadar bulmazsa birini gönderirim zemuszemus

gonderme tabiki eski sevgili mazide kalmistir ve oyle de kalmaldir bana kalirsa.
ben kutlamadim gerek gormedim.

göndermezim cnmm yaa. zaten oda benden mesaj almayı çok isteseydi beni bırakmazdı die düşünürdümm, ogün kendimi olabildiğince başka şeylerle oyalamya çalışırdım we göndermezdimm..

yok cnm ya yine gödermezdimm. yani sonuçta ben genel olarak sewdiğim değer werdiim beraber olmaktan mutlu olduğum arkadaşlarımın akrabalarımın doğm günlerini hatırımda tutarım we ararım yada mesaj atarım.. (sonuçta herkesinki aklında olmuo insanoğluyuz hafızamız kaç gb kaydirigubbakcemile3 ) eee benim için böle değerli bi insan olsa zaten terkezdim dimi yani oyüzden yollamazdım wala:umursamaz:
geçmişi oracıkta bırakmak gerekio bazen...

görüşlerinize saygı duyuyoruma.s. ama dediğim gibi arada kötü bişeyler olmadıysa atılabilir bence yani ben atarım

Son düzenleme:
eğer sevgilisi varsa ikisinide özellikle kızı huzursuz etmemek için kesinlikle yollamazdım.

kesinlikle yollamazdım.yolayıpta bide cvp alamazsam iyice kahrolurdum kendi kendimi yerdim:çok üzgünüm:
onun için bunları göze alıp yollamam.ki o zaten onun doğumgününü unutmadığımıda bilirdi eğer yaşasaydı....

ben ayrildim zaten, ben gondermedim. hem ayrilip hem de mesaj mi aticam cok yuzsuzluk olur gibi geliyor bana.

beni terkeden eski sevgilim yılbaşında 2 kere arayıp sonra açmayınca mesaj atmıştı bana ... işte bu yüzsüzlüktü çünkü niyeti barışmak değildi daha da canımı yakmıştı... kısa ve öz teşekkür ettim ... tam 15 gün sonra onun doğum günüydü kutlamadım... 2 ay sonra da benimdi ... o da kutlamadı ... beni tanıyor çünkü ve yüzü yoktu artık ...:1closedeyes:

ben ayrı oladuğum dönemde hiç göndermedım bı barısıp bı basladık sımdı sonsuza dek bıttı asla gondermem benden ayrılan adama ne msj gonderıcem hıc gerek yok

ben göndermedim ayrılmışız belki başka hayat kurud beni istemeyen adam mesajımı napsınki

şimdi şöyle eğerki hayatımda kimse yoksa gönderirdim belki... ama hayatımda birisi varsa tabikide asla:) he bide nasıl ayrıldığımıza bağlı bir durum..

Back