Eski sevgilinize doğum günü mesajı gönderir miydiniz?

Kutlamayı çok isterim. Çünkü biz kavga falan etmedik. Yani aramızdaki saygıyı yitirmedik hiç. Fakat beni sebepsiz yere yarıyolda bıraktığı için çok istesemde kutlamayacağım.

adı üstünde eski eskiyen bşyin dogdugu günü niye kutluyayımki:)

canım ya ne doğum günü mesayı kapanmış yarayı yeniden kaşımanın kanatmanın anlamı yok önüne bak arkana değil

bugun dogum gunu ama kutlamam degmezz btmiş bşey zaten neden kutlumki ama o ayrıldıgımızda kutlmaıştı durumlar çok farklı kutlamam sevgiller gununde arıydık kutlamıştı ama ben gene kutlamam hepsi yalanmış

doğumgününün hangi gün olduğunu bile hatırlamıyorum!

Hiç muhattabım bıle olmaz daımada oyle oldu mazide kalmıs,eleyerek secerek zaten doğru ınsanı buluyorsun.

ben gönderdim askerdeydi bide sadece doğum günün kutlu olsun nice senelere herşey gönlünce olsun dedim ve mesajı alır almaz oda bana dönüş yaptı iyimi kötümü bilmiyorum ama aklımdan geçtiyse keşke yapsaydım demektense ben yazıp yolladım oda zaten beni tanıdığı için ondan bişey beklemediğimi bildiği için sorun olmadı yani

bugün doğum günü kızlar göndermedim bu saate kadar mesaj umarım dayanabilirim:1no2:

dayanmak için neden zorluyorsun ki kendini...boşwer içinden atmak geliyorsa at ne kaybedersin ki...
çünkü belli ki yarın keşke atsaydım diceksin...bir doğum günün kutlu olsun demekle bir erkeğin gözünden düşmezsin...

doğru söylüyorsun cnm ama ben ne kadar geri istesemde yeni bir kız arkadaşı var hayatında, göndermem bunu değiştirecek mi tek yapabildiğim ağlamak

tabiki değiştirmez o artık kendi yolunu çizmiş...bu da,senin onun için attığın son adım olur ve sen de artık kendi hayatına dewam edersin...

herzaman şunu söylerim,geriye dönüp baktığında içinde hiçbirzaman pişmanlık ve keşkeler kalmamalı...çünkü ilişkinin bitiminden ziyade seni en çok bunlar yıpratır...sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan ve için rahatsa,sorun yok..

dediğim gibi bu mesaj son adım olsun ve artık bu defteri kapat...

bende gondermistim eskiden ama hep o msjdan sonra yine biseyler basliyordu aramizda tabiki dengesiz sevgili durumlari basliyordu guya arkadas kalalim diyordu ama bulustugumuzda yine sarmas dolas fln, ne aptalmisimmm!! sakin yapmayin kizlar, kendimizi kullandirtmayalim!

Simdi beni cok seven sevgilim var baska ne istiyim?

ben ayrıldığım sevgilime doğum günü maili gönderdim hatta bir yıl önce onun doğum gününde çekiğim resmini de ekledim...
iyi ki doğdun dedim :))

pişman değilim, ve seneye de yapabilirim bunu tabii hayatımda biri olmazsa :))

ben gönderirdim.
ewet adı üstünde eski sevgili ama bi zmanlar benim hayatımda olmuş varolan biri bunun hatrına yine gönderirim.
iki insan başlar mutlu olamazsa ayrılır sonra düşman olmanın bi anlamı yok bence:umursamaz:

ben göndermedim...içimi bu kadar acıtan ve ayrılmayı bile doğru düzgün yapamayan beni parçalayan adama göndermedim. 5 ayı geçti hala toparlanamadım onun yüzünden, üzüntümden deli gibi zayıfladım ona mesaj atamam bunu içim kaldırmıyor kalbim acıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…