- Konu Sahibi cileklimonvanilya
Kızlar benim bir erkek arkaaşım vardı uzun süre ayrıl barış bir ilişkimiz oldu ve uzun bir dönem başka bir kızla da berabermiş. 3 yıllık ilişkide 1 yılı sadece benimleymiş gerisi diğer kızla ortakmış. Ben bunu öğrendiğimde çok şaşırmadım çok normal bir ilişki değildi zaten kendisi bırakmıyodu. Kız da aynı okuldan bizimle. Ve ben bunu öğrendikten sonra hiç cevap vermedim umrumda olmadı. Daha sonra okulda beni yakaladı ve yeni sevgilisinin arkadaşlarından kaçırdı beni ve konuşması gerektğini söyledi. Hemen biri var mı falan diye sordu. Ben de olduğunu söyledim ki vardı da. Sonra bana ayrılcağını bu kızı hiç sevmediğini sadece güzel diye bi başlamış ama kız bırakmıyomuş sözde falan anlattı. Ben de güzel kız zaten takılın dedim. Net yalan söylüyodu. Neyse amacını anlamadım ben döndüm evime. Bundan birkaç hafta sonra beni başka bir numaradan aradı çünkü heryerden engellemiştim. Bana sen beni unutamazsın çünkü ben kendimi unutturmam bitmez bu ilişki falan dedi. Ben de saçmalama kendi hayatına bak rahatsız etme beni dedim kapattım. Bundan yine birkaç ay sonra falan bu sefer de yine aramış başka numaradan bana diyo ki sen beni sevgilime niye mesaj attın, diyorum ben atmadım birşey işim olmaz diyorum, bulmuşsun atmışsın işte ben evlencem onla ,ondan önce de sen vardın ama hakkını kullanamadın falan demeye başladı. Ben de iftira atma bana kanıtla benim yaptığımı bulursun çok kolay dedim bu son konuşmaydı. Bu konuşmalardan sonra geçen gün ilk defa okulda karşılaştık önüme geçti, konuşalım biraz dedi. Acelem var dedim, kaçtır karşılaşıyoruz görmüyosun bu sefer göstedim kendimi acele diyosun konuşalım işte dedi. Ben de derse gircem dedim. Benle derse girdi konuştu işte öyle çok sıkılıyorum bazen, peki sen seviyo musun o çocuğu aşık mısın falan diye şeyler söylemeye başladı ben de övüne övüne anlattım çok seviyorum sözümüz var bu yaz falan diye, o da dedi ki hiç bakma bu işler bir anda öyle bir değişir ki hiçbirşey belli olmaz falan.. Herneyse çok uzattım kusura bakmayın ben çok düşündüm bu çocuğa karşı asla birşey hissetmiyorum ama diğer kıza çok üzülüyorum yazık böyle bir adamla evlencek ve ben eminim ki ne zaman tek mesaj atsam gelir yanıma öyle biri. Bu kız bilsin istiyorum şuan körkütük aşık olduğu adamın nasıl biri olduğunu ama başıma sarmak da istemiyorum. Benim başıma gelse de söylensin isterdim kafam çok karışık kimseye anlatamıyorum ve şuan yarısını anlattım bir de 3lü karşılaştığımız bir olay vardı bana tüm gece mesajlar atıp konsere gidelim diye bir gün sonrasında bunları görmüştüm kızla kavga ediyolardı ve çocuk beni görünce benim olduğum yere gelip koluma yapışmıştı açıklayabilirim diye şaka gibi şuan düşününce herşey, çok karışık olmuş olabilir yardım edin ben şimdi kıza duyurayım mı ne yapayım yazık değil mi kıza ?