Merhaba kızlar,,
sinirlensemmi gülsemmii bilemiyorum :) acizliğine üzülüyorum insanların..
eşimin benden önce bi ilişkisi olmuş.. ki çok normal.. benle tanışmadan 1.5-2 sene önce bitmiş ilişkileri..
daha sonra biz tanıştık.. suan 9 aylık evliyiz.. 4 senedir beraberiz..
birbirimizi çok seviyoruz..
aslında sorun olarak nitelendiremem.. sadece şu mantığı kabul edemiyorum..
yıllar sonra evli bir erkeğe eski sevgilisi neden mesaj atar?
geçen akşam maillerimi kontrol ediyordum..
eşimin netle pek alakası yoktur.onun maillerinede bi baktım ki.. eski sevgilisinden bir mesaj..
ve şöyle başlıyor.. mrb.naslsın? evlenmişsin,davetiyeni gördüm.. düğününe gelecektim
fakat hoş olmayacağına karar verdim.ailen nasıl?seni çok merak ettim,cevap verirsen sevinirim tabi.eğer kötü birşey yazacaksan yazma.kendine iyi bak..
Allahım yaa şok oldum tabi.. biz suan evleneli 9 ay olmuş.. 9 ay önce davetiyeyi görmüş
düğüne gelmeyi bile düşünmüş ve daha şimdi mesaj atıyor??
ve ayrılmalarının ardından 6 sene geçmiş..
böyle düşüncede olan insanlardan nefret ediyorum,, sadece bu mantıgı çözemiyorum..
aslında adını koymak zor olmasa gerek fakat yakıştıramıyorum kendime bu düşünceyi..
fakat böyle insanlar böyle davranmayı kendilerine nasıl yakıştırıyorlar..
sinirlensemmi gülsemmii bilemiyorum :) acizliğine üzülüyorum insanların..
eşimin benden önce bi ilişkisi olmuş.. ki çok normal.. benle tanışmadan 1.5-2 sene önce bitmiş ilişkileri..
daha sonra biz tanıştık.. suan 9 aylık evliyiz.. 4 senedir beraberiz..
birbirimizi çok seviyoruz..
aslında sorun olarak nitelendiremem.. sadece şu mantığı kabul edemiyorum..
yıllar sonra evli bir erkeğe eski sevgilisi neden mesaj atar?
geçen akşam maillerimi kontrol ediyordum..
eşimin netle pek alakası yoktur.onun maillerinede bi baktım ki.. eski sevgilisinden bir mesaj..
ve şöyle başlıyor.. mrb.naslsın? evlenmişsin,davetiyeni gördüm.. düğününe gelecektim
fakat hoş olmayacağına karar verdim.ailen nasıl?seni çok merak ettim,cevap verirsen sevinirim tabi.eğer kötü birşey yazacaksan yazma.kendine iyi bak..
Allahım yaa şok oldum tabi.. biz suan evleneli 9 ay olmuş.. 9 ay önce davetiyeyi görmüş
düğüne gelmeyi bile düşünmüş ve daha şimdi mesaj atıyor??
ve ayrılmalarının ardından 6 sene geçmiş..
böyle düşüncede olan insanlardan nefret ediyorum,, sadece bu mantıgı çözemiyorum..
aslında adını koymak zor olmasa gerek fakat yakıştıramıyorum kendime bu düşünceyi..
fakat böyle insanlar böyle davranmayı kendilerine nasıl yakıştırıyorlar..