Eski sevgilinin saçma sapan mesajları..

SweetiSh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
69
0
86
37
İstanbul
Merhaba kızlar,,

sinirlensemmi gülsemmii bilemiyorum :) acizliğine üzülüyorum insanların..

eşimin benden önce bi ilişkisi olmuş.. ki çok normal.. benle tanışmadan 1.5-2 sene önce bitmiş ilişkileri..

daha sonra biz tanıştık.. suan 9 aylık evliyiz.. 4 senedir beraberiz..

birbirimizi çok seviyoruz..

aslında sorun olarak nitelendiremem.. sadece şu mantığı kabul edemiyorum..
yıllar sonra evli bir erkeğe eski sevgilisi neden mesaj atar?

geçen akşam maillerimi kontrol ediyordum..
eşimin netle pek alakası yoktur.onun maillerinede bi baktım ki.. eski sevgilisinden bir mesaj..

ve şöyle başlıyor.. mrb.naslsın? evlenmişsin,davetiyeni gördüm.. düğününe gelecektim
fakat hoş olmayacağına karar verdim.ailen nasıl?seni çok merak ettim,cevap verirsen sevinirim tabi.eğer kötü birşey yazacaksan yazma.kendine iyi bak..

Allahım yaa şok oldum tabi.. biz suan evleneli 9 ay olmuş.. 9 ay önce davetiyeyi görmüş
düğüne gelmeyi bile düşünmüş ve daha şimdi mesaj atıyor??

ve ayrılmalarının ardından 6 sene geçmiş..

böyle düşüncede olan insanlardan nefret ediyorum,, sadece bu mantıgı çözemiyorum..
aslında adını koymak zor olmasa gerek fakat yakıştıramıyorum kendime bu düşünceyi..
fakat böyle insanlar böyle davranmayı kendilerine nasıl yakıştırıyorlar..

gerçekten sinir bozucu bir durum haklısın ama eşinin başını yeme sakın bu konuda geçmiş gitmiş bişey sonuçtayerimseniben önemsersen eğer mevzu gereksiz yere çok büyür bence

hayır çok şükür eşimin sevgisinden okadar eminimki.. sadece böyle mantıktaki insanlara gülüyorum..
evlenince aklına geldi zannediyorum.. evli erkekler daha cok dikkat çekermiş bu da o hesap sanırım :)

Bence kendisini vaz geçilmez sanıp, başkası tercih edilince hırs yapıyor bu tipler. Eşine hiç bahsetme bu mesajdan, karşı tarafda çatlasın merakdan.

ohaa yaa ukala başka bişi değil arsız işte arsız sülük gibi yapışır bırakmazlar yuhh yani resmen geri gelsin istemiş ay katlanamıyorum böyle insanlara Allahım böyle kadınlardan korusun bizi yarabbim sende ağzının payını verseydin ya:oklava:

yıllar sonra evli bir erkeğe eski sevgilisi neden mesaj atar?

.

Kıskançlık tabik,. Eşin onla değil seninle evlendiği için. Seni tercih ettiği için. Yazık aslında gülünesi varlıklar. Eşine söyleme, sen de bunla muhattap olma bence, Ucuz kadın inada bindirir daha da rahatsız eder... Yazsın yazsın dursun, çatlasın k.....k..

ahlaksız kadınlar o kadar cok, o kadar cok kii... her yerdeler..
esinizin mail adresine girin. eski sevgilinin mail adresini engelleyin. yani yasaklayın. bir daha sacma sapan mailleri size ulasamaz boylece. canınızı sıkmayın dusuk insanlar icin.

Ayni sekilde bende mesaj almistim Facebook uzerinden. Ustelik 6 sene once bitmis, 2 senedir de evliyim. Esime soyledim hemen, o da guldu kafasini salladi.. Sacma dedi. Ustunde durmadi..

Ama tatsiz birsey. Bence sil kafana takma..

esının aklına kendını sokmaya çalısıyor bence hanı ona donsunde kendını bı halt sansın bak elınden aldım der gıbı,zavallı sey!

Bence kendisini vaz geçilmez sanıp, başkası tercih edilince hırs yapıyor bu tipler. Eşine hiç bahsetme bu mesajdan, karşı tarafda çatlasın merakdan.

kesinlike..kendini tyatmin egosunu tatmin bakalım beni unutmuşmu ,beni unutamaz,unutmamalı kendini rahatlatacak...laf yok..gr..zekalı

allahim ya sinir oluyorum böyle yilisik gerizekali kizlardan
hayir adam evlenmis barklanmis daha ne istiyosun :mymeka:
madem esinin netle pek alakasi yok o zaman sende esinin agzindan ona güzel bi cevap yaz:jeyyar:
nazik yazar gibi fakat sert bi dille bidaha mesaj atmamasini yaz:delphin:
ama esine sakin ne kizdan mail geldigini nede senin ona cevap verdigini söyleme
durduk yere aklina sokma sakin esinin :olmaz:

Hic hos bulmuyorum bende bu tür davranislari.
O kadar düsüncesiz bir davranis bicimi ki.. bu adamin karisi ne der, napar hic düsünülmez mi.
Canim senin yerinde olsam esime birsey demeden silerdim maili.
Hic konuyu acip ortami germeye gerek yok bence.
Zaten cevap alamayinca daha yazmayacaktir.

allahim ya sinir oluyorum böyle yilisik gerizekali kizlardan
hayir adam evlenmis barklanmis daha ne istiyosun :mymeka:
madem esinin netle pek alakasi yok o zaman sende esinin agzindan ona güzel bi cevap yaz:jeyyar:
nazik yazar gibi fakat sert bi dille bidaha mesaj atmamasini yaz:delphin:
ama esine sakin ne kizdan mail geldigini nede senin ona cevap verdigini söyleme
durduk yere aklina sokma sakin esinin :olmaz:

Canim bence hic muhattap olmamali bile.
Cevap verdikce o yazar.
Birde esinden habersiz maili silse, esi bunu ögrense kizmaz. Ama esinin agzindan cevap yazarsa esi buna kizabilir ögrenirse eger.
Birde kiz demis, kötü birsey yazacaksan yazma diye.
Cevap yazilmazsa, o aklinca kötü sey yazacakti demek ondan yazmadi diye düsünecek:)
Düsünsün dursun.

Canım öncelikle olumsuz düşünüp kafanda kurup kendini daha da sinirlndirme... Eşinlik bir durum yok zaten, onu geçiyorum.. Neden mesaj atmıştır, hatrına gelmiş olabilir, merak etmiş olabilir, Birde bilirsin kaybedilen mal (affınıza sığınarak yazıyorum ne manada dediğimi anlamışsınızdır), daha bir kıymetli olur... sizide çokca merak ettiğine eminim.. kafanıza takmayın silin gitsin, kötü birşey söylememek için yazmadığını düşünür. ve kapanır gider.. ama eşinize bunun sitemini yapmayın. durup dururken hatırlatmanın ne manası var ::delphin: mutluluklar diliyorum :nazar:

Back
X