- 15 Ocak 2019
- 292
- 537
- 103
Ne haklı bi yorum. Hep derim kız arkadaşlarıma da geçmişinizin arkasında durun diyeBiriyle otelde kadın diye bitecek ilişki iyi bir ilişki değildir, geçiniz bunu. Kendinizi bu kadar gergin hissettiğiniz, en ufak hatanızda eyvallahın olmayacağını bildiğiniz bir ilişki kötü bir ilişkidir. İyi ilişkilerde çiftler birbirlerinin geçmişleriyle ilgilenmezler.
İlgilenmedik aslında ne o bana sordu ne ben ona ama işte aynı fakülteden aynı bölümden mezunlar mezun olalı 3 yıl oldu o şehirle bağımız yok ama sosyal medyadan görüyorum ortak arkadaşları var yakın arkadaşlarından yok gibi ama bilemiyorum
İlgilenmedik aslında ne o bana sordu ne ben ona ama işte aynı fakülteden aynı bölümden mezunlar mezun olalı 3 yıl oldu o şehirle bağımız yok ama sosyal medyadan görüyorum ortak arkadaşları var yakın arkadaşlarından yok gibi ama bilemiyorum
Ondan önce olanlar için seni yargılayacak biriyle birlikte olma!
Bu arastırılınca bulunabılır bır bılgı ama sevgılının oyle bır pozısyonu var mı bılemem.
gercekten ıkı ayrı oda Tutulmus görünüyorsa sıkıntı olmaz söylemeni gerektirmiyor.
Ayrılmadınız bir şey olmadı niye çok sevmiştim diyorsunuz ki? Duyulursa da senden öncesi umrumda bile değil deyip geçersin. Bu nedenle bitirecekse de bitirsin.Zaman zaman bana kendisinin yaşadığı pek bir şey olmadığını söylüyordu ve bana da soruyordu bu konulardan başlarda çok tartışıyorduk ama sonra kapattı bir daha hiç açmadı böyle konuları benimde hoşuma gitmiyordu bu düşünceleri ama çok sevmiştim onu
Herifin biri gelip “ben senin nişanlınla otelde kaldım 3 sene önce” deyince inanıp olay çıkarak adamla ömür geçmez. Bundan korktuğunuz ilişki sürdürülmez.
Evet bana o fikri verdi ben yaşamadım hiç bir şey öyle birini istiyorum dedi çok tartıştık başlarda bu konulardan sonra kapattık bir daha da açmadı ama ben ona asla ben yaşamadım demedim. beni ilgilendirir yaşadıklarım. benim inancım ,benim bedenim seni ya da başkasını ilgilendiren bi şey yok dedim.Otelde kalmak büyük bir suç da bizim mi haberimiz yok? Bilinçaltında sadece kötü kadınlar otelde bı erkekle kalır gibi bişey mi var acaba. Evde de kalmış olabilirdiniz, sevişmiş de olabilirdiniz. Sevgilinizin bu konuda deneyimi yoksa bu kendisini alakadar eder, siz de kendisini gayet "ben tecrübesiz bı adamla olmak istemiyorum" diye yargilayabilirdiniz. Yani öyle bişey ki insanlar cinsellik yaşamamış, hiç öyle durumlara girmemiş olmakla övünüyo. Hele ki bu kişi erkek olunca karşıya direkt "bak ben temizim temiz kız isterim" mesajını karşıya iletmiş oluyor. Değerinizi böyle aptalca şeylerle bicecek olan adamlarla birlikte olmayın. Oluyorsanız da kendinizi savunun, hiçbisey diyemem falan diye ezik ezik davranmayin
Ama o kişinin benimle sevgili olduğunu biliyor tesadüfen öğrendi de haklısınız saçma birazda
Ayrılmadınız bir şey olmadı niye çok sevmiştim diyorsunuz ki? Duyulursa da senden öncesi umrumda bile değil deyip geçersin. Bu nedenle bitirecekse de bitirsin.
Çocuk rahatsız olduğunuzu anlayıp size yaklaşıp sizi daha da rahatsız etmemiş ...burdan yola çıkarak bi karakter analizi yaparsak "biz bu kızla otelde kaldık ya" diyecek bir adama benzemiyor sanki ... o yüzden boşa anlatıp huzur kaçırmayın
Tesadüfen otelde kaldığım kişiyle tanıştığımı öğrenmişti eski sevgilim olduğunu biliyor hatta onunla tanışık olduklarını o söyledi bana. Öyle araştırma vs olayına girmedi hiç o kadarda değildir herhalde. Olabilir dedi geçti
Eee? Biliyorsa ne oluyor? Sen senden önce kimseyle olmadım diye bir yalan söyledin mi? Anladığım kadarıyla hayır. O zaman???
Bir insan hayatında yokken o olacakmış, günün birinde hayatına girecekmiş gibi yaşayamazsın. İster otelde kalırsın, ister sevişirsin, istersen başka şeyler yaparsın. Senden başka kimseyi ilgilendirmez bu. Bunun için seni yargılayacak, değer biçecek adam beş para etmez bir adamdır. Sen de onub karşısında ezilip büzüleceksen, söyleyecek bir şeyim yok kıvamına geleceksen sen de daha yeterince olgunlaşmamış, dik duracak seviyeye gelmemişsin demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?