Eski sevgilimle yaşadıklarımı anlatmalı mıyım ?

Ne haklı bi yorum. Hep derim kız arkadaşlarıma da geçmişinizin arkasında durun diye

Herifin biri gelip “ben senin nişanlınla otelde kaldım 3 sene önce” deyince inanıp olay çıkarak adamla ömür geçmez. Bundan korktuğunuz ilişki sürdürülmez.

Bu arastırılınca bulunabılır bır bılgı ama sevgılının oyle bır pozısyonu var mı bılemem.

gercekten ıkı ayrı oda Tutulmus görünüyorsa sıkıntı olmaz söylemeni gerektirmiyor.

İlgilenmekten kasıt sormamak değil ayrıca. Sizin seviyorum, seviyoruz, mükemmel ilişkimiz var dediğiniz insana karşı açık olamayacak derecede terk edilmekten korkmanız. İlgilenmemek “bak hayatım böyle bir durum var” dediğinizde bana gelirse veririm ağzının payını demesidir karşıdaki insanın.

Ondan önce olanlar için seni yargılayacak biriyle birlikte olma!

Zaman zaman bana kendisinin yaşadığı pek bir şey olmadığını söylüyordu ve bana da soruyordu bu konulardan başlarda çok tartışıyorduk ama sonra kapattı bir daha hiç açmadı böyle konuları benimde hoşuma gitmiyordu bu düşünceleri ama çok sevmiştim onu

Bu arastırılınca bulunabılır bır bılgı ama sevgılının oyle bır pozısyonu var mı bılemem.

gercekten ıkı ayrı oda Tutulmus görünüyorsa sıkıntı olmaz söylemeni gerektirmiyor.

Tesadüfen otelde kaldığım kişiyle tanıştığımı öğrenmişti eski sevgilim olduğunu biliyor hatta onunla tanışık olduklarını o söyledi bana. Öyle araştırma vs olayına girmedi hiç o kadarda değildir herhalde. Olabilir dedi geçti

Ayrılmadınız bir şey olmadı niye çok sevmiştim diyorsunuz ki? Duyulursa da senden öncesi umrumda bile değil deyip geçersin. Bu nedenle bitirecekse de bitirsin.

Otelde kalmak büyük bir suç da bizim mi haberimiz yok? Bilinçaltında sadece kötü kadınlar otelde bı erkekle kalır gibi bişey mi var acaba. Evde de kalmış olabilirdiniz, sevişmiş de olabilirdiniz. Sevgilinizin bu konuda deneyimi yoksa bu kendisini alakadar eder, siz de kendisini gayet "ben tecrübesiz bı adamla olmak istemiyorum" diye yargilayabilirdiniz. Yani öyle bişey ki insanlar cinsellik yaşamamış, hiç öyle durumlara girmemiş olmakla övünüyo. Hele ki bu kişi erkek olunca karşıya direkt "bak ben temizim temiz kız isterim" mesajını karşıya iletmiş oluyor. Değerinizi böyle aptalca şeylerle bicecek olan adamlarla birlikte olmayın. Oluyorsanız da kendinizi savunun, hiçbisey diyemem falan diye ezik ezik davranmayin

Herifin biri gelip “ben senin nişanlınla otelde kaldım 3 sene önce” deyince inanıp olay çıkarak adamla ömür geçmez. Bundan korktuğunuz ilişki sürdürülmez.

Ama o kişinin benimle sevgili olduğunu biliyor tesadüfen öğrendi de haklısınız saçma birazda

Evet bana o fikri verdi ben yaşamadım hiç bir şey öyle birini istiyorum dedi çok tartıştık başlarda bu konulardan sonra kapattık bir daha da açmadı ama ben ona asla ben yaşamadım demedim. beni ilgilendirir yaşadıklarım. benim inancım ,benim bedenim seni ya da başkasını ilgilendiren bi şey yok dedim.

Ama o kişinin benimle sevgili olduğunu biliyor tesadüfen öğrendi de haklısınız saçma birazda

Eee? Biliyorsa ne oluyor? Sen senden önce kimseyle olmadım diye bir yalan söyledin mi? Anladığım kadarıyla hayır. O zaman???

Bir insan hayatında yokken o olacakmış, günün birinde hayatına girecekmiş gibi yaşayamazsın. İster otelde kalırsın, ister sevişirsin, istersen başka şeyler yaparsın. Senden başka kimseyi ilgilendirmez bu. Bunun için seni yargılayacak, değer biçecek adam beş para etmez bir adamdır. Sen de onub karşısında ezilip büzüleceksen, söyleyecek bir şeyim yok kıvamına geleceksen sen de daha yeterince olgunlaşmamış, dik duracak seviyeye gelmemişsin demektir.

Söylemeye karar verirseniz eğer önemsiz bişeymiş gibi anlatın. 'Sınav için gitmiştim kalacak yer bulamadım otelde kaldım 'gibi.
Siz hata yaptığınızı düşünür ve o şekilde konuşursanız sevgiliniz de o şekilde algılar.

Ayrılmadınız bir şey olmadı niye çok sevmiştim diyorsunuz ki? Duyulursa da senden öncesi umrumda bile değil deyip geçersin. Bu nedenle bitirecekse de bitirsin.

Yani ben yaşamadım karşımdakidr öyle olsun isterim düşüncesi hoşuma gitmiyordu ama onuda sevmiştim o yüzden bitirmek istemedim. Sonra devam ettik zaten

Hmm olabilir umarım.. o zamanlarda kalacak yer arayışındayken arkadaşlarından sakladığını fark etmiştim tabi sonradan nasıl davrandı bilmiyorum

Kadınlarımız ne kadar aciz. Sizi bırakacak diye bu kadar korkmayın. İlişkinizden önce ne yaşadığınız onu ilgilendirmez. Gerekli açıklamayı yaparsınız hatta istemezseniz yapmazsınız. Diyelim ki cinsellik de yaşadınız, bunu öğrendiğinde sizi sevmesine sebep olan ne değişmiş olacak? Aşkım sen ikincisin diyip yalan söylemediğinizi varsayıyorum.

Herkesin iyi kötü bir geçmişi var kalkıp da her ilişkimizi anlatsaydık birlikte olduğumuz kişiye istemsizce saçma bir ilişki yaşardık sürekli aklımızda eskilerle kendimizi kıyaslardık. Neden anlatacaksın ne anlatacaksın yani. Duyulursa evet eski erkek arkadaşımdı gereksiz ve kısa bir arkadaşlık gerek duymadım anlatmaya dersin tepki verirsede gerçek yüzünü görmüş olursun zaten. Anlatmak istiyorsan da kısa bir arkadaşlığımız oldu bilgin olsun de yine tepkisine göre by dersin. Ama sende o cesareti göremedim hemcinslerimi bu kadar ezik görünce çok sinirleniyorum muhtemelen sen anlatacaksın ve bişe olmuş gibi şekilden şekile gireceksin o sana bağırıp çağıracak hakaret edecek sen susup ağlayacaksın o seni bırakacak ve sen yalvaracak sın aynen böyle olacak senden bu enerjiyi aldım.

ha oldu da ben bununla otelde kaldım derse bız ayrı odalarda kaldık arastır bak der gecersın.

Yanı korkacak bır seyın yok boyle seylerı kafana takma. Aynı odada kaldıysan da sevgılın bunu ogrenebılecegı bır Meslekte degılse kanıtlanması zor bısı. ama bulunamayacak bır bilgi degıl , sevgılın atıyorum savcı dıyelım tutupta o noktada yalan soyleme .

bosuna endıselenıyosun kendıne guven erkeklerın boyle bı hakkı yok Kendılerı her seyı yaparken ok sana gelınce hesap soramaz.

bana boyle bısı sorulsa sana ne derım acıkcası.

Yok ben öyle bir şeyler söylemedim. Haklısınız zaten bu tavırdaydım hep bu kadar hassassa onunla da sevgili olmayacak direk nikah kıyacak biriyle olsun hem benimle sevgili olup hemde bunları sorgulamaya hakkı yok

Sanırım bir hadis vardi dini şeyler yazmak yasakmış ama yazayım üstün körü ben.konuyla alakalı .geçmişinize şahit tutmayiniz diyordu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…