Eski sevgilimle yaşadıklarımı anlatmalı mıyım ?

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
947
123
30
3 yıl önce 2.5 ay kadar biriyle sevgili olmuştum. Farklı şehirlerdeydik. Onun yaşadığı şehre sınav için gitmiştim çok Zaman geçiremiyoruz diyerek onunda ısrarlarıyla , ayrı ayrı odalarda kalma şartıyla kabul ettim bir anda.

Odaya girdiğim an pişman oldum ama saatte ilerlemişti gidecek başka yer ayarlamamıştım. Kaldım mecburen o gece. Ama hayatımın en iğrenç gecesiydi İnanılmaz huzursuz oldum hiç konuşmadım zaten çocuktan da soğumuştum ne işim var benim burda diye sabaha kadar içim içimi yedi tabi ben öyle olunca erkek arkadaşım da hiç yaklaşmadı, konuşmadı hatta uyuyamadık bile derken bi şekilde sabah oldu ve ben ondan ayrıldım bir daha da görmedim hiç.

Şuanda 7 aydır çok güzel giden bi ilişkim var sonunda aşkı buldum dediğim Rüya gibi bi ilişki yaşıyorum yakında ailesiyle tanışacağım.

Otel hatasını yaptığım çocukla aynı bölümden mezunlar bi üst dönem şuan ki erkek arkadaşım birbirlerini tanıyorlar ,ortak arkadaşları var ama samimiyet yok. Bunu öğrendiğimden beri içim hiç rahat değil bilmiyorum böyle bi ihtimal var mı 3 yıl geçmiş benim hakkımda bir şey söylenme durumu olur mu ? Kendim anlatırsam ilişkim biter ama diğer türlü biri bir yorum yaparsa zaten biter. Sevgilimi çok seviyorum ayrılmayı hiç istemiyorum ne yapmalıyım böyle bi ihtimal olabilir mi ben mi abartıyorum paranoya oldum. Lütfen bir akıl verin bana ne yapayım ??

Otel fikri beni çok üzüyor. 3 yıl geçmiş. Üniversite okuduğumuz şehirde değiliz sevgilimle. Diğer kişiyle farklı şehirlerdeyiz yani böyle bi ihtimal var mı bilemiyorum

Bir şey yaşanmamış bence hiç konusunu açma. Otelde kaldık ama hiç yakınlaşmadık dersen asıl inanacağını sanmıyorum

Evet zaten otel olmasa umrumda olmaz. Ama ben bu kızı tanıyorum birlikte otelde kaldık dese üzerine tek kelime edemem

Otel fikri beni çok üzüyor. 3 yıl geçmiş. Üniversite okuduğumuz şehirde değiliz sevgilimle. Diğer kişiyle farklı şehirlerdeyiz yani böyle bi ihtimal var mı bilemiyorum
Bence öğrenmez, öğrenirse bile o zaman açıklarsınız. Şimdi hiç konusunu açıp suyu bulandırmayın derim.,

Sakın anlatma .Velevki orada yakınlaştınız bişeyler oldu yinede anlatma.Adı uzerınde geçmiş geçmişte kalır.

Yok zaten çok yeniydi aramızda bi bağ yoktu ben öyle olunca çocukta fark etti oda uzak durdu gerçekten çok kötüydü nasıl yaptım bunu aklım almıyor. Söyleyemem ki zaten oda çok hayal kırıklığı yaşar çok üzülür

Otele gittiyseniz ne olmuş? Siz bu şekilde bakarsanız olaya yarın bir gün çok rahat başınıza kakılır siz de kendinizi aklamaya uğraşır durursunuz. Sebebi ne olursa olsun erkek arkadaşınızla gece otelde kaldınız mı kaldınız bitti o gün şartlar öyle gerektiriyordu kaldınız. Hala bile otel hatası yazmışsınız. Bir şey yaşandı yaşanmadı hesabını kimseye vermenize gerek yok. Öncesi onu ilgilendirmez. Eğer diyorsanız sevgilim bir başkasından bunu duysa bana kötü gözle bakar o zaman hiç uzatmadan bitirin bu ilişkiyi

Biriyle otelde kadın diye bitecek ilişki iyi bir ilişki değildir, geçiniz bunu. Kendinizi bu kadar gergin hissettiğiniz, en ufak hatanızda eyvallahın olmayacağını bildiğiniz bir ilişki kötü bir ilişkidir. İyi ilişkilerde çiftler birbirlerinin geçmişleriyle ilgilenmezler.

Yaşını basını almış insanlarsınız, liseli ergen olsanız anlarım. Ergen erkekler egolarını tatmin etmek için sacma sapan şeyler konuşabilir bu kızla otelde kaldım diye ama geçmiş gitmis bitmiş neden soylesin ki. Bence sende hiçbirsey anlatma. Senin geçmişin kimseyi ilgilendirmez

Anlatma hiç gerek yok. Bişey yaşanmamış zaten.

İlgilenmedik aslında ne o bana sordu ne ben ona ama işte aynı fakülteden aynı bölümden mezunlar mezun olalı 3 yıl oldu o şehirle bağımız yok ama sosyal medyadan görüyorum ortak arkadaşları var yakın arkadaşlarından yok gibi ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…