Eski sevgilimle seviştik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin içinden geçmiştir kk ahalisi ben kısa keseceğim. Sakın eski sözlün ve şu an sana şiddet uygulayan adamla evlenme salaklığını yapma. Ömrü billah burnundan getirir.

Sizde sevişme hastalığı eski nişanlıda sizi kullanma şiddet hastalığı işiniz zor.. ailene söylerim diye size istediğini yapsın yaptırsın ozaman hemen aklınızı başınıza alıp def edin nişanlıyı birde kimi neyle kıskandıracağınıza dikkat edin burası türkiye !

Yalan söylediğine kalıbımı basarım

Ya zaten farkli şehirlerde yaşıyoruz. Beni bulması kolay değil öyle ama sevistigim adamla konuştu. Numarasını aldı elinde delil bu var sadece

Güzel arkadaşim farkındayım bende onunla sevişmek istiyorum asıl sorun bu ve de başka erkeklerle istiyorum. Bende size soruyorum bundan nasıl kurtulurum
Niyetim seni kırmak yargılamak degil ama vücut bi kere harama giderse alışırmış haram lan hersey tatlı olduğu için sanata öyle geliyor.bu bir hastalık degil yani böyle bi bahane arkasına sığınılmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…