- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Sana şiddet uygulamış, kes tüm irtibatını.Eski sevgilimi ne yapacağım peki
Senin içinden geçmiştir kk ahalisi ben kısa keseceğim. Sakın eski sözlün ve şu an sana şiddet uygulayan adamla evlenme salaklığını yapma. Ömrü billah burnundan getirir.Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Sen acil psikoloğa git, bu işi kk çözemezGüzel arkadaşim farkındayım bende onunla sevişmek istiyorum asıl sorun bu ve de başka erkeklerle istiyorum. Bende size soruyorum bundan nasıl kurtulurum
Her yerini öpmüşler. Bir de ağzından öpmüşlerSadece sevistik derken opmek anlaminda mi sevismek
Yoksa beraber olmak anlaminda mi sevismek
Gerci ne degistirecek bende merak ettim ajajjajaja
Agizdansa sorun buyukHer yerini öpmüşler. Bir de ağzından öpmüşler
Hiç kimse kötü bir insanı haketmez. Karşına çıkanların en iyisiyle evlenmelisin, asla kötü birine razı gelme aslaPeki sizce ben kötü bir insana layık miyim bunlari size sormam çok saçma ama şuan bunalimdayim gerçekten çok pişmanım her şey için
Yalan söylediğine kalıbımı basarımTeşekkür ederim evet haklısın ama ben pişmanım yaptığım için bu eski sevgilim de yarın sinemaya gidelim arkadaş kalalim sana iyi gelicem sende bana iyi gel diyor bide kanser olmuş bana ihtiyacı var sanırım ama bilmiyorum
Ya zaten farkli şehirlerde yaşıyoruz. Beni bulması kolay değil öyle ama sevistigim adamla konuştu. Numarasını aldı elinde delil bu var sadeceKızım bak aklını başına devşir, kim varsa hayatında at hayatından. Sevil hanım ne güzel söylemiş uzaklaştırma al. Olmadı yatay geçiş mi artık ne deniyordu unuttum bir şekilde farklı bir şehirde okumaya çalış o zaman. Tertemiz bir sayfa aç kendine. Adam babana söylese kanıt var mı ki? Bakireyim de diyorsun zaten.
Psikolog benim sex hayatimi dinler mi?Sen acil psikoloğa git, bu işi kk çözemez
Piskologların amacı bu zaten, her alanda yardımcı olurlar.Psikolog benim sex hayatimi dinler mi?
hayır öpüşmekle bulaşmaz eğer o sırada ağzı kanamıyorsa. sadece sıvılardan bulaşır ve kan lütfen yanlış bilgi vermeyin.Evet riskli. Öpüşerek bile bulaşır. Ama şu an bundan daha onemlisi şiddet gördüğün biriyle sevgili olmaman gerektiği.
Peki teşekkürler. Bende gitmek istiyorum zaten aslında yapacağım şey çok basit ama kendimi kirli hissediyorumPiskologların amacı bu zaten, her alanda yardımcı olurlar.
Niyetim seni kırmak yargılamak degil ama vücut bi kere harama giderse alışırmış haram lan hersey tatlı olduğu için sanata öyle geliyor.bu bir hastalık degil yani böyle bi bahane arkasına sığınılmazGüzel arkadaşim farkındayım bende onunla sevişmek istiyorum asıl sorun bu ve de başka erkeklerle istiyorum. Bende size soruyorum bundan nasıl kurtulurum
Aileniz uzak mı?Peki teşekkürler. Bende gitmek istiyorum zaten aslında yapacağım şey çok basit ama kendimi kirli hissediyorum
Fake yazacağınıza şikayet edin.Konu bana fake gibi geliyor ya
Olur calcifer sen yeter ki isteFake yazacağınıza şikayet edin.
Ya söyle ben a şehrinde o b şehrinde ikimizin ailesi de c şehrinde yaşıyor uzağız baya konu fake degil kesinlikle keşke sahte olsaydıAileniz uzak mı?
Fake yazarak banlanabilirsin benden söylemesiOlur calcifer sen yeter ki iste