- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.142
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Demiştim.Allah Allah evet bakireyim ve kocama sakliycam ne var bunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demiştim.Allah Allah evet bakireyim ve kocama sakliycam ne var bunda
Ya bu kadar insafsız olma. Kimseye anlatamadım annem yok benim . İçime atıyım da intihar mı ediyim. İnsan halı herşey geliyor başınaGerçekmi, fake mi bilmiyorum ama, 22 yaşında üniversite son sınıf bir genç kızın, ortalama 1 yıl içinde hayata atılacak, çalışacak, ayakları üzerinde duracak bir kızın liseli gibi düşünmesi yaşaması vs çok acınası ya.
Bu gelişmemiş beyinlerle gelecek nesiller cidden hiç ama hiç ışık vermiyor.
He he, seviş geçer kanseri.Teşekkür ederim evet haklısın ama ben pişmanım yaptığım için bu eski sevgilim de yarın sinemaya gidelim arkadaş kalalim sana iyi gelicem sende bana iyi gel diyor bide kanser olmuş bana ihtiyacı var sanırım ama bilmiyorum
İlerde kocana da aynen bunu söyleyebileceksen evet bakiresin.Allah Allah evet bakireyim ve kocama sakliycam ne var bunda
Enayi de yer dimi? Renk renk kurdeleyle süslemeyi unutma, boncuklu işlemeli allı güllü kurdeleler.Allah Allah evet bakireyim ve kocama sakliycam ne var bunda
Benimde annem yok,her önüme gelenle sevismedim çok şükür. Az kendine saygın olsun.Ya bu kadar insafsız olma. Kimseye anlatamadım annem yok benim . İçime atıyım da intihar mı ediyim. İnsan halı herşey geliyor başına
Eski sevgilimi ne yapacağım pekiBenimde annem yok,her önüme gelenle sevismedim çok şükür. Az kendine saygın olsun.
Canım benim başına bişi gelmemiş ki.Ya bu kadar insafsız olma. Kimseye anlatamadım annem yok benim . İçime atıyım da intihar mı ediyim. İnsan halı herşey geliyor başına
BelliEvet aynen oyl oldu hayatım mahvoldu kısaca ve üni son sınıfım tez yazmam gerekiyor staj yapıyorum kafam çok kötü
Bir ayda 3 adamla sevistim aslında evet kötü durumda değilim bakireyim hala fakat aile yapıma çok ters babam beş vakit namaz abdets hacı o derece öğrenirse kalp krizi geçirir diye korkuyorum
Evet gerçekten tam böyle yaşadığım şeyler. Birde ben artık eski sevgilimi istemiyorum midem kaldırmıyor ne yalan söyleyeyim. Sonuçta iyi olsak ayrılmazdık.polisler geldi sesimize şikayet etmiş yan oda düşünün o derece dövdü beni boğazımı sıktı öldürecekti geri zekali. O yapınca bişey yok ben yapınca kaldiramiyor. Tamam çok teşekkür ederim gerekeni yapicamCanım benim başına bişi gelmemiş ki.
Biriyle sevgili olmuşsun biraz uzun sürünce kendi aranızda saçma sapan bir sıfat takmışsınız onu olması gerektiğinden daha yüksek bir yere koymuşsun sözlüm falan diyorsun ne sözlüsü Allah aşkına anası babası babandan gelip istemeden söz möz olmaz, o çocuğun da senin üzerinde de hiç bir hakkı olamaz.
Sonra ayrılmışsınız. Görünen o ki muhafazar yaşan birisin çünkü içki içti diye ayrılmışsın çocuktan. Ve belli ki sevgililik döneminde belli kriterleri geçmeden yakınlaşmışsınız çok bir şey yaşamamışsınız.
Ama sen o aileden gelen ve uzunca bir süre aynı kişiyle muhafazakar bir şey yaşadığın için bastırılmış olan duygularına yenik düşmüşsün ve yeni tanıştığın muhtemelen ten uyumun olan seni heyecanlandıran hormonlarını harekete geçiren biriyle o bastırdığın duygular açığa çıkmış.
Çok normal, sağlıklı bir genç olarak bu duyguların olması da yaşamak istemen normal.
Bi hastalığa kapılmadın kendini ve dürtülerini geç keşfettin. Bunları ortaokul ve lisede keşfetmiş olmalıydın.
Adamın biride geldi sen hastalığa kapıldın dur ben senin bildiğin erkeğim en azından hastalığında benimle takıl diyor. Dövüyor sövüyor polislik oluyorsunuz bunlardan bu adamın sana yapacaklarına korkmuyorsun da babandan korkuyorsun.
Yapma.. Sevilmek kötü değil ama kendini kullandırma kötü
Bak Allah'ın işine bir de kanser olmuş öyle mi?Teşekkür ederim evet haklısın ama ben pişmanım yaptığım için bu eski sevgilim de yarın sinemaya gidelim arkadaş kalalim sana iyi gelicem sende bana iyi gel diyor bide kanser olmuş bana ihtiyacı var sanırım ama bilmiyorum
NeeeeeeeeeeeeeeeeeTeşekkür ederim evet haklısın ama ben pişmanım yaptığım için bu eski sevgilim de yarın sinemaya gidelim arkadaş kalalim sana iyi gelicem sende bana iyi gel diyor bide kanser olmuş bana ihtiyacı var sanırım ama bilmiyorum
Ya sal gitsin diyoruz hala napayım napayım diye soruyosun.Eski sevgilimi ne yapacağım peki
Ay harbiden yaYa sal gitsin diyoruz hala napayım napayım diye soruyosun.
Senin sevişesin var o çocukla ben anladım seni.
Tamam git kız seviş,yarın yokmuşcasına seviş.
İlla bunları mı duymak istiyon?
Uzaklaştırma alacağım de. Korkma. Korktuğunu görürse daha çok üstüne gelecek.Evet gerçekten tam böyle yaşadığım şeyler. Birde ben artık eski sevgilimi istemiyorum midem kaldırmıyor ne yalan söyleyeyim. Sonuçta iyi olsak ayrılmazdık.polisler geldi sesimize şikayet etmiş yan oda düşünün o derece dövdü beni boğazımı sıktı öldürecekti geri zekali. O yapınca bişey yok ben yapınca kaldiramiyor. Tamam çok teşekkür ederim gerekeni yapicam
Sadece sevistik derken opmek anlaminda mi sevismekSadece seviştik bakireyim gene riskli mi?