- 2 Temmuz 2023
- 202
- 149
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Sen şimdi yeni bir konu açmışsın eski sevgilim evlendi diye , bu seni döven sevgilin mi evlendi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee bundan bizene yapmasaydinKızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
İkisiyle de görüşmeyi kes.Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Konu sahibi yeni konu açmış. Eski sevgilisi evlenmiş ve halen öpüşmeye devam ediyorlar. Üstelik bunu sürdüreceğini söyledi. Eski konusunu hortlatmışlar. Ondan dolayı gülme emojisi atmış olabilirler.Kız şiddete uğramış, neyine gülen emoji atılmış anlamadım.
Kız şiddete uğramış, neyine gülen emoji atılmış anlamadım.
Seviştınızı neden dediniz bu bir ikincisi de sizi döven biri kim kocanız mı babanız mı bunların bile dövmeye hakkı yok .hayat sizin ayrılmış sözlünüze hesap vermek ne Ya Allahım biraz akıllı Zeki ve cesaretli olun eski sözlünüz de engelleyinKızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Bu kizin bı ton eski sevgilisi var galiba kafalar karışık bence o. Bu konu neden hortlatildi ki yiaa.Sen şimdi yeni bir konu açmışsın eski sevgilim evlendi diye , bu seni döven sevgilin mi evlendi?
Yeni konuda 5 yıllık sevgilimdi demiş, bu konu da geçen senenin konusu, buraya da 2 buçuk yıllık mı ne demiş . Ben de anlamadım ya yalan söylüyor ya da aynı anda 2-3 sevgilisi vardıBu kizin bı ton eski sevgilisi var galiba kafalar karışık bence o. Bu konu neden hortlatildi ki yiaa.
Yeni konuda 5 yıllık sevgilimdi demiş, bu konu da geçen senenin konusu, buraya da 2 buçuk yıllık mı ne demiş . Ben de anlamadım ya yalan söylüyor ya da aynı anda 2-3 sevgilisi vardı
bir hikaye anlatıyorsun bari tutarlı olsun dimi bu arada çelişki makinesi iyiymiş tuttum bunuÇelişki makinesi >
bir hikaye anlatıyorsun bari tutarlı olsun dimi bu arada çelişki makinesi iyiymiş tuttum bunu
Bu sevgili ile ilgili konu açmış ondan hortlamış.Eee konu eski konu hortlamış
Nuran dan başka gözüm kimseyi görmüyorBu sevgili ile ilgili konu açmış ondan hortlamış.
bana bildirim geliyor ama ben ne zaman buna yorum yaptım diyorum