Eski sevgilimle seviştik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Senin içinden geçmiştir kk ahalisi ben kısa keseceğim. Sakın eski sözlün ve şu an sana şiddet uygulayan adamla evlenme salaklığını yapma. Ömrü billah burnundan getirir.

Sizde sevişme hastalığı eski nişanlıda sizi kullanma şiddet hastalığı işiniz zor.. ailene söylerim diye size istediğini yapsın yaptırsın ozaman🤮 hemen aklınızı başınıza alıp def edin nişanlıyı birde kimi neyle kıskandıracağınıza dikkat edin burası türkiye !

Teşekkür ederim evet haklısın ama ben pişmanım yaptığım için bu eski sevgilim de yarın sinemaya gidelim arkadaş kalalim sana iyi gelicem sende bana iyi gel diyor bide kanser olmuş bana ihtiyacı var sanırım ama bilmiyorum
Yalan söylediğine kalıbımı basarım

Kızım bak aklını başına devşir, kim varsa hayatında at hayatından. Sevil hanım ne güzel söylemiş uzaklaştırma al. Olmadı yatay geçiş mi artık ne deniyordu unuttum bir şekilde farklı bir şehirde okumaya çalış o zaman. Tertemiz bir sayfa aç kendine. Adam babana söylese kanıt var mı ki? Bakireyim de diyorsun zaten.
Ya zaten farkli şehirlerde yaşıyoruz. Beni bulması kolay değil öyle ama sevistigim adamla konuştu. Numarasını aldı elinde delil bu var sadece

Güzel arkadaşim farkındayım bende onunla sevişmek istiyorum asıl sorun bu ve de başka erkeklerle istiyorum. Bende size soruyorum bundan nasıl kurtulurum
Niyetim seni kırmak yargılamak degil ama vücut bi kere harama giderse alışırmış haram lan hersey tatlı olduğu için sanata öyle geliyor.bu bir hastalık degil yani böyle bi bahane arkasına sığınılmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X