Eski sevgilimle seviştik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız şiddete uğramış, neyine gülen emoji atılmış anlamadım.
Allah korusun, asla. Ben de şiddete uğramış birisiyim zaten. Gülmem o yüzden değil. Konu sahibinin fake olması ve konu altında dönen mizahlara güldüm ben kendi adıma konuşacak olursam. Konu sahibi, başka bi konu daha açmış, oradan gördüm

Sevişiyorsunuz sevişiyorsunuz şiddete uğruyorsunuz düzelmek istiyorsunuz.
Önerim şiddet uygulayan kişiden şikayetçi olmanız ve bir daha sevişmemeniz. Şikayetçi olup sevişmezseniz düzelirsiniz çok zor değil

Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Fox tv dizisi gibi alkol cinsellik siddet exler her sey var. Alkolden ayrilan niye nikahsiz bu islere girisir ki? Kurguysa puanim on ustunden uc.

Niye kendinizi sucluyorsunuz anlamadim
Istediginizle sevisme ozgurlugunuz var , hala sevgili olsaydiniz barissaydiniz naptiniz derdim
Olan olmus
Ayrildiktan sonra kimsenin kimseye hesap verme zorunlulugu yok
SIze siddet uugulayan birinden iyi ki daha oncd ayrilmissiniz
BEn kotu hissetmenizi gerektirecek bir sey goremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X