Eski sevgilimle seviştik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ayda 3 adamla sevistim aslında evet kötü durumda değilim bakireyim hala fakat aile yapıma çok ters babam beş vakit namaz abdets hacı o derece öğrenirse kalp krizi geçirir diye korkuyorum
Madem öyle, neden 🐻 ya her şeyi anlatıyon, azcık saflık mı var sende?

Demiyim demiyim diyorumda
Davul delinmemiş ama tokmağında değmedi yer kalmamış.
Gözünü seveyim bırak bu işleri ya.
Kendini mi kandırıyon,gelecekteki kocanı mı?
Peki sizce ben kötü bir insana layık miyim bunlari size sormam çok saçma ama şuan bunalimdayim gerçekten çok pişmanım her şey için

Evet aynen oyl oldu hayatım mahvoldu kısaca ve üni son sınıfım tez yazmam gerekiyor staj yapıyorum kafam çok kötü
images (21).jpeg

Yazık

Son düzenleme:
Peki sizce ben kötü bir insana layık miyim bunlari size sormam çok saçma ama şuan bunalimdayim gerçekten çok pişmanım her şey için
Sırf bu yaptıklarından dolayı kötü bir insana layıksın diyemem tabiki.
Ama her şeyi yapıp sadece vajinal yoldan ilişkiye girmemiş olunca kendini kocana saklamış olmuyorsun.
Karşındakini kandırmış oluyorsun.
Ne istiyorsan onu yap,ama yaptıklarının sorumluluğunu alabiliyorsan yap bence.

Sırf bu yaptıklarından dolayı kötü bir insana layıksın diyemem tabiki.
Ama her şeyi yapıp sadece vajinal yoldan ilişkiye girmemiş olunca kendini kocana saklamış olmuyorsun.
Karşındakini kandırmış oluyorsun.
Ne istiyorsan onu yap,ama yaptıklarının sorumluluğunu alabiliyorsan yap bence.
Teşekkür ederim evet haklısın ama ben pişmanım yaptığım için bu eski sevgilim de yarın sinemaya gidelim arkadaş kalalim sana iyi gelicem sende bana iyi gel diyor bide kanser olmuş bana ihtiyacı var sanırım ama bilmiyorum

Teşekkür ederim evet haklısın ama ben pişmanım yaptığım için bu eski sevgilim de yarın sinemaya gidelim arkadaş kalalim sana iyi gelicem sende bana iyi gel diyor bide kanser olmuş bana ihtiyacı var sanırım ama bilmiyorum
Korona var sinemaya gitme.

Gerçekmi, fake mi bilmiyorum ama, 22 yaşında üniversite son sınıf bir genç kızın, ortalama 1 yıl içinde hayata atılacak, çalışacak, ayakları üzerinde duracak bir kızın liseli gibi düşünmesi yaşaması vs çok acınası ya.

Bu gelişmemiş beyinlerle gelecek nesiller cidden hiç ama hiç ışık vermiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X