- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.203
- 63
- 34
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
ismi deşifre olmamak adına söylemek istemiyorum. Bu isim olayını görene kadar ben de muhatap olmamayı düşünüyordum, bir iki gündür cevap da vermedim zaten fakat ismi görünce sinir oldum. Resmen hayallerimi çaldılar.İsmi çok merak ettimmm , nedir acaba?
Konuya gelince kadın saçmalamış resmen , ben muhattap olmazdim.
ismi deşifre olmamak adına söylemek istemiyorum. Bu isim olayını görene kadar ben de muhatap olmamayı düşünüyordum, bir iki gündür cevap da vermedim zaten fakat ismi görünce sinir oldum. Resmen hayallerimi çaldılar.
hiç umurumda değil açıkçası diğer konu. Kendi kocasıyla halletsin problemini. Eşimi hiç karıştırmak istemiyorum çünkü senelerce çok yıprattı ikimizi de bu konu. Yine hortlasın istemiyorum.İsim konusunu unutun hiç açmayin bu saatten sonra saçma olur. Diğer konu içinde eşiniz konuşsun kadinla yoksa kadin kafasinfa kuracak duracak. Size inanacağini da sanmiyorum.
bi kaç kere değiştirdim ama kendisi lise arkadaşım ve bi sürü ortak tanıdıklarımız var bi şekilde yine ulaştı. Ayrıca ailemi tanıyor işimi biliyor ve bana ulaşamayınca ailemi, iş yerimi vs arayıp utanç verici durumlara sokuyordu beni.Bnce kesinlikle konuşma, eminol işler daha çok sarpa sarar.. Ayrıca şunu merak ettim numaranı neden değiştirmedin seni boylesine rahatsız ediyorlardıysa.. Evlenmeden once değişseydin numaranı..
O zaman hiç bulaşmayin.hiç umurumda değil açıkçası diğer konu. Kendi kocasıyla halletsin problemini. Eşimi hiç karıştırmak istemiyorum çünkü senelerce çok yıprattı ikimizi de bu konu. Yine hortlasın istemiyorum.
kendimi senin yerine koydum da ben olsam ortak tanıdıklara dahi vermezdim numaramı boyle bir durumda.. Bahsettiğin şey çok ciddi ama sende bu ciddiyeti malesef goremedim..bi kaç kere değiştirdim ama kendisi lise arkadaşım ve bi sürü ortak tanıdıklarımız var bi şekilde yine ulaştı. Ayrıca ailemi tanıyor işimi biliyor ve bana ulaşamayınca ailemi, iş yerimi vs arayıp utanç verici durumlara sokuyordu beni.
haklısınız ama bi süre sonra insan alışıp duyarsızlaşıyor böyle bir meseleye. Ki zaten iki yıldır da konu tamamen kapanıp gitmişti. İsim konusunu herkes çok küçümsüyor ama gerçekten çok önemliydi benim için. eşimle bile aramızda sanki o isimde bi çocuğumuz varmış gibi şakalaşıyoruz filan. Çok alışmıştım bu fikre şimdi resmen hayallerimi kaybettimBaşınızda böyle saplantılı bi manyak varken
Karısı size beddua yağdırırken
Sizi tehdit ederken
Eşinizin bunları duyacağını düşünmektense veya ne bilyim
Bu olayın canınızı sıkıp moralinizi bozması gerekirken
Hayal ettiğiniz ismin çocuğa konmuş olmasına mı taktınız?
Çok enteresansınız valla
Çok daha ciddi sorunlar var şu anlattıklarınızda farkında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?