• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgilimin Ev Arkadaşımla Görüşmek İstemesi

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Merhaba arkadaşlar.

Yani nereden başlayacağımı bilmiyorum dünden beri boş boş geziniyorum evin içinde içimi dökmek istedim...
1.5 sene ciddi bir birlikteliğim olan erkek arkadaşımla ondan kaynaklı büyük bir kıskançlık ve aramın oldukça kötü olduğu okuldan bir kızın yalan yanlış şeyler anlatması beraberinde hemen hemen 1 senedir ayrıyız. Bana oldukça kinli ayrılık sonrası mılletın lafıyla hareket edip ağza alınmayacak hakaretler ettiği için ne bir açıklama ne de geri adım attım. Çok uzun mesele o bakımdan hiç girmiyorum oralara.

Eski sevgılımle aynı fakültedeyiz. Ev arkadasım eski sevgılım zamanında yoktu bizi bir kaç kere gördü arkadasımla ama ev arkadasım mı yoksa okuldan arkadasım mı hangisini biliyor bilmiyorum yani tanımıyorlar bırbırlerını. 5 gun önce fakultede bir seyler yerken gördü en son. Dün ev arkadasım aradı beni ' erkek arkadasın benı ekledi' dedi şok oldum. Kabul et dedim bakalım derdi neymiş. Öyle normal konusmalardan sonra ' ben seni tranvayda gordum bılıyorum cok hızlı oldu ama yarın okulda gorusme sansımız var mı ' diye yazdı. Buz kestim resmen anlatamam size. Dedim niyeti anlasıldı sil gitsin. Arkadasım da benım hoşlandıgım baska biri var dedi o da bilmiyordum kusura bakma dedi sildi.

Şöyle bir ekleme yapmak ıstıyorum erkek arkadasım aşırı narsist, egoisttir kolay kolay bir kıza yazmaz benımle dahı konusurken anca 10 gün sonra felan açılmıştı. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. 1.5 sene artık iş ailelere varacaktı öyle ciddi bir ilişkiydi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ben bu adamın böyle biri olduguna bu ucuzlukta olduguna inandıramıyorum kendımı sindiremıyorum nolur bir akıl verin...

EKLEME: 1 senedir kızı yanımda görmedi. Son 10 günde birkaç defa fakultede yanımda gördü. 10 gundur arkadasım oldugunu biliyor.

EKLEME 2: Ev arkadasımın yeni tanıstıgı bırı var ondan hoslanıyor zaten başta karısmak istemedi benım zorumla eklemeyı kabul etti yanı kızın hoslandıgı vs yok.

Son düzenleme:
Öyle bir ucuzluktaymış demek ki. Gözünle de görmüşsün. Kabullenip önüne bakmaktan başka herhangi bir hal çaresi yok. Herkesin ilişkisi mükemmel değil sen de alman gereken dersler neyse onları alıp yoluna bakacaksın. 1 sene olmuş ayrılalı zaten hala bu adamı kafaya takmana gerek dahi yok.

Öyleymiş demek ki. Sizinle birlikte gördüğü için bilerek yazmış gibi.
Zaten ayrılalı 1 yıl olmuş bitmiş gitmiş, seviyorsunuz heralde hala, barışma umudunuz vardı?

Öyleymiş demek ki. Sizinle birlikte gördüğü için bilerek yazmış gibi.
Zaten ayrılalı 1 yıl olmuş bitmiş gitmiş, seviyorsunuz heralde hala, barışma umudunuz vardı?

Bir an bile olsun barısma umudum olmadı ben istemezdım zaten çünkü öyle kötü ayrıldık ki anlatamam size. Evet tabıkı unutmus değilim unuttum dersem yalan olur ama istemıyorum. Fakat bu radde beni biraz sarstı

Aynı benim eskisi. Birebir. Karaktersizler ya, yine senin arkadaşın silmiş. Benimki üstüne atladı resmen. İnşallah kız arkadaşın da sonradan değişmez yani. Sinirlerim bozuldu yine.

Egoisti egosunda bırak boğulsun.Sanane. Sen eskici misin?Antikalarla uğraşıyorsun.?Yani bu kadar basit olmadığını umuyorum.

Bir an bile olsun barısma umudum olmadı ben istemezdım zaten çünkü öyle kötü ayrıldık ki anlatamam size. Evet tabıkı unutmus değilim unuttum dersem yalan olur ama istemıyorum. Fakat bu radde beni biraz sarstı

Bulaşmak istiyor işte uğraşıyor. Kızı da rahatsız etmiş saçma sapan.
Bence takmanıza gerek yok artık, arkadaşınız da doğru davranmış böyle devam eder umarım.
Nasıl biriyle olmuşum ben durumu oldu sanırım ama ayrıldığınız için bir kere daha memnun olmanız gerektiğini düşünün.

"Eski" erkek arkadasin" yeni" ev arkadaşından hoslanmis olabilir.kardesinden hoslanmamis ya.
Normal niye kiza ekle yok sil vs dedin ki.belki kizda hoslaniyordur.
Sorun ne?

"Eski" erkek arkadasin" yeni" ev arkadaşından hoslanmis olabilir.kardesinden hoslanmamis ya.
Normal niye kiza ekle yok sil vs dedin ki.belki kizda hoslaniyordur.
Sorun ne?

Kızı benım yanımda gördüde yazdı. Üstelık zaten ev arkadasımın cıkmaya basladıgı biri var. Kaldı ki olmasa da buna müsade etmem. Evden ayrılır ne yaşarlarsa yaşarlar bir de ona mı müsade edeceğim o kadar geniş değilim.

Kızı benım yanımda gördüde yazdı. Üstelık zaten ev arkadasımın cıkmaya basladıgı biri var. Kaldı ki olmasa da buna müsade etmem. Evden ayrılır ne yaşarlarsa yaşarlar bir de ona mı müsade edeceğim o kadar geniş değilim.
Tamam zaten musade etmemissin.
Fakat aradan kocaman zaman gecmis adam birine asik olabilir hoslanabilir sevgili olabilir.normal degil mi?
Kastı yaptigini dusunmedim ben sana nispet yapacak olsa bu kadr zaman beklemezdi ki zaten bu tarz seyler yapmaz diyorsun demek ki ciddi hoslandi

Tamam zaten musade etmemissin.
Fakat aradan kocaman zaman gecmis adam birine asik olabilir hoslanabilir sevgili olabilir.normal degil mi?
Kastı yaptigini dusunmedim ben sana nispet yapacak olsa bu kadr zaman beklemezdi ki zaten bu tarz seyler yapmaz diyorsun demek ki ciddi hoslandi

Şöyle söyleyeyım beni ev arkadasımla son 10 günde gördü fakültede birkaç defa ondan önce görmedi. Yani 1 sene görüp şimdi yazmadı. Kaldı ki kasten yaptığını düşünmeme sebep oldu bu yaptıgı da cevremdeki herkes aynı seyi söylüyor. Birine yazıp 10 dakıka sonra hadi yarın okulda bulusalım diyen biri değil

Sen kurtulmussun bu itten ama ne yazik ki baska birinin basini yakacak illa ki.

Gururuna yedirememis ve inat yapmis sizi kiskandirmak icin. Cok basit biriymis

kiskandirma cabasi varsa da bu 1 sene sonra olmazdi. yani belki gercekten etkilenmistir. yaninizda gordu diye ev arkiniz oldugunu bilmeyebilir. samimiyeinizi yani. uni ortaminda herkes herkesin yaninda gorulebilir. bence sizlik bi konu degil.

Back