evet bu cok dogru benimde aradigim sey belkide bu
saf ask cinsellikten uzak, bir erkege ask'tan bahsettin mi anladigi tek sey cinsellik
:))))
ben kendimden emin olduktan sonra o erkegin ne dusundugu pek ilgimi çekmez, bakir bir erkek arama derdinde degilim ha olsa fena olmaz :))) Şeniz ama olmasada sorun olmaz
yeterki beni öncekilerle karsilastirmasin ve hayatinda ben oldugum sürece sadik kalsin,
onun "bakir" liginden çok benimki önemli, benim durusum, benim düsüncelerim önemlidir!
bu toplumumuzda yok olmamis bir tabu henüz!!
bana sen daha önce biriyle öpüstün mü diye soracak olursa verecegim cevap bellidir, istedigi kadar kurcalasin ötesini... :))) ben rahat olabilmeliyim
(aksi durumumdaki biride rahat olabilir tabiii herkesin rahatlik anlayisindan ne anladigi'dir olay)
:lepi:
aseksüellikten bahsetmisken? asil onlardan kalmismidir çok merak ediyorum :)))
az önceki mesajimla ima etmek istedigimde buydu zaten...yani bakir bir erkek bulmak imkansiz gibi ..ama en azindan evlendikten sonra deyerini bilen helal süt emmis biri cikar karsiniza...yani bir kiz kendini evleneceyi adama saklasin ..birak öpüsmeyi..eli erkek eline bile deymemis..sonra evleneceyi adam cikiyor karsisina evlendikten sonra onu defalarca aldatiyor..evlendigi kizin adini kirletiyor...allah korusun...hic kimsenin böyle birsey yasamasini istemem..yasamis biri olarak..:Saruboceq:tskrr ederım baklava ıns herkes kendısıne layık olanı bulsun onnla evlensın tum evlıkler mutlu olsun
yıne aynı seyı yapıyorsunuz frosythia kızlar yoktur dıyordunuz sımdıde erkekler yok dıyorsunuz ustelık bana layık olanın elıne kz elı degmemıs bır erkek oldugunu nasıl bıldınız ben oyle seylere bakmam dedım ya ben kendımı kocama temız gıtmek ıcn saklamıyorum ben kendımı kendıme saklıyorum benım ıcın daha onemlı seyler var o yuzden saklıyorum ve evlenırken kendını bana saklamıs bırını aramayacagım ve boyle bır soruyu bıle sormayı dusunmuyorum karsımdakıne
az önceki mesajimla ima etmek istedigimde buydu zaten...yani bakir bir erkek bulmak imkansiz gibi ..ama en azindan evlendikten sonra deyerini bilen helal süt emmis biri cikar karsiniza...yani bir kiz kendini evleneceyi adama saklasin ..birak öpüsmeyi..eli erkek eline bile deymemis..sonra evleneceyi adam cikiyor karsisina evlendikten sonra onu defalarca aldatiyor..evlendigi kizin adini kirletiyor...allah korusun...hic kimsenin böyle birsey yasamasini istemem..yasamis biri olarak..:Saruboceq:
asıl anlatmak istedıgım şu canım benım kararım benm dusuncem bu
boyle dusunuyorum dıe benım degerım yukselmıyo yanı benı hak edecek bır erkek sızlerıde hak eder
erkeklere sankı odul verıyomusuz gıbı algı olusuyo yanlıs bence bu ben hıç öpüsmemıs bırı olarak öpüsmus kızdan farklı degılım onun dogrusu o benmkı bu
yanı erkeklerın benı haketmesı gerekmıyo öpüsmüs bir kızn eskı sevgılısı belkı benım kocam olacak yanı bellı mı olur
altı cızerek soyluyrum erkeklerın nazarında degerım yukselsın dıe öpüsmemis deılım bu gne kadar
hım ozur dılerım sen soylememıs olabılırsın kızlar konusunu da yanlıs htrladım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?