öpüşmeen kız az bulunur lafı yada hıç bulunmaz lafı
herkes kendı gıbi bılırmıs baskasını gorusunen mı gelıyor acaba
ne bu sankı opusmeyen kız uzaydan inmıstır senaryosu
öpüsmeyende varrr
öpüsende var
belki yasları kucuk kızlarda okuyo yazdıklarınızı ne bu hıç öpüsmemıs kız mı olurmus artık ölcu sevısmek herkes opusuyo soylemlerı ve sankı öpüsmeyen kızı anormal gosterme cabası
öpüsen öpüsür banane öpüsmeyen nasıl saygı duyuyosa buna
saygı beklıyor unutmayın ve belkı sız bılmıyorsunuz ama opusmeyen hıç sevgılısı olmayan kızlarda var
bu konuda eer gercekten sevgılın daa once boyle seyler yasamamıssa karsısındakınden de bunu beklemek en dogal hakkı ve eer gercekten opusmeyen kızların oldugunu bılıyorsam erkeklerınde olduguna emınm cunku herkes kendı degerlerı cercevesınde yasar ve bence kimseyle öpüsmeyıp beklemek icin yalızca kocana ''temız '' gıtmedkten ote seyler varr!!
anadolu çocuğu asla kullanılmış kızları hazım etmez şimdiden bil o asla geri dönmez el değmemiş masum rolü yapsaydın keşke bilmem gerek
her doğru söylenmez kulağına küpe olsun
o okulu bittiğinde gidip kendi köyünden bir kızla evlenecektir , yetiştirilme tarzları bunların böyledir bu kızıda zaten anneleri buluyor
boşver üzülme sana göre değilm,iş !!! sana uygun olanla görüş
acikcasi öyle muhafazakar ayaklari yapipta evlendikten sonra defalarca eslerini aldatanlari cok gördüm ve duydum...esinden habersiz baska kadinla sözde haram islememek icin imam nikahi falan yapan..ama kul hakkindan bi haber normal birseymis gibi hayatlarina sinsice devam ettiren..ayrica o gecmiste masum öpücügün intikamini piskopata baglayip beraber oldugu bayandan 1000 kat fazlasiylan intikamini alanlar var ihanet ederek.sirf o hasta ruhunu rahatlatmak icin...yahu niye öpüşmekten utanıyorsun ki?niye hata olarak görüyorsun?tabi sevgili olduğun insanla öpüşmekten doğal ne var?sakın karşısında ezilip büzülme pişmanım deme...geçmişine sahip çık yoksa üzerine gelir...madem işine gelmiyo bence çekip gitmesi daha hayırlı olur be gülüm madem muhafazakar diyorsun...ayrıca ne diye valla bak eskli sevgilim zorla öptü diye dil döküyorsun..öptüyse öptü bu kadar...
Ya bi insanı geçmişte yaşadıklarından sorumlu tutamazsın ki...
Sen eski sevgilinle öpüşürken ( istemeyerek de olsa ) ilerde ayrılırsak bi sevgilim olur sonra o bana böyle böyle kızar olmaz öpüşmem mi diceksin...
Ayrıca açık sölicem bu devirde sevgilisiyle birşey yaşamamış kızı zor bulur. Ortamlar çok rahat artık... Dua etsin de sen bi tek öpüşmüşsün...
vallahi öpüşmemiş Bi kız arıyorsa çoooook Bekler paşazademizTamam her insan ister sevdiğinin her anlamda ilki olmayı ama bu hayalden iBarettir. her erkek soruyor evet, Benim sevgilim de sordu, anlattım, ama Beni Bunun içi suçlamadı suçlayamaz da. o benim geçmişim ve saygı duyması lazım. napalım zamanı geriye mi saralım yani ? şimdiye bakacaz Başka çare yok
öpüşmeen kız az bulunur lafı yada hıç bulunmaz lafı
herkes kendı gıbi bılırmıs baskasını gorusunen mı gelıyor acaba
ne bu sankı opusmeyen kız uzaydan inmıstır senaryosu
öpüsmeyende varrr
öpüsende var
belki yasları kucuk kızlarda okuyo yazdıklarınızı ne bu hıç öpüsmemıs kız mı olurmus artık ölcu sevısmek herkes opusuyo soylemlerı ve sankı öpüsmeyen kızı anormal gosterme cabası
öpüsen öpüsür banane öpüsmeyen nasıl saygı duyuyosa buna
saygı beklıyor unutmayın ve belkı sız bılmıyorsunuz ama opusmeyen hıç sevgılısı olmayan kızlarda var
bu iki yorumada bir cevap vermek istiyorum:
ben eylulde 24 yasimda olucam daha kimseyle öpüsmedim
demekki neymis? halen daha öpüsmemis insanlarda varmis!!!
ben galiba uzaydan indim bu durumda :))))
ellerine saglik çok guzel yazmissin!!! ah bunu bazilarida anlayabilsele keske!!
her insanlada flörtün diye öpüsülmez ki canim!!! :))))
dishy_kartal....sonatrach.....bunu bütün yüreyimle diliyorum...sizi hakeden biriyle evlenirsiniz..insallah size layik olacak bir insanla evlenirsiniz...
bende zaten bak opusmus yanlıs yapmıs ayıp gunah falan demedım benım hayata bakısıma ters bana gore olmaz bıle demedım yanı kısaca yargılamadım ben kımseyı
soyle dusunuyorum tıpkı sızın de
herkes kafa yapısı olarak kendi dengiyle mutlu olmalı dedıgınız gıbı bende eeer gercekten sevgılısı kımseyle opusmemısse kendı kafa yapısndan bırını arıyor ve bnda da haklı dedım
ama bu yıne sızın soyledıgınız Dediğim gibi seçimler vardır ama kimse, kendisi onu yaşamamış belki diye kimseden karşısındakinin de onu yaşamamış olmasını bekleyemez!! ıle çelışıyor
yanı bende aslında yarglamamak lazım dıyenlerdenım ama evlenmeyı dusunuyorsam ben karsımdakıyle aynı dılden konusmak ısterım ve eger opsmemıssem onunda kımseyle opusmemıs olmasını beklerım
Tamam, öpüşmemiş olabilirsin, kişisel tercihdir. Yorum yapmak hata olur.
Benim lafım bunu bir değer yargısı, ölçüt olarak görenlere
Kimse,kimseyi seçimlerinden dolayı yargılayamaz,sorgulayamaz.
dishy_kartal....sonatrach.....bunu bütün yüreyimle diliyorum...sizi hakeden biriyle evlenirsiniz..insallah size layik olacak bir insanla evlenirsiniz...
[/B]
tabii ki yoktur, kimsenin ne yaptigida beni ilgilendirmiyor
ben ne asiri dinciyim, nede türban takiyorum
avrupada dogdum, avrupada buyudum, ben bu konumda bir cogundan daha genis dusunmem gerekirken, daha muhafazar bakiyorum olaya!! cunku ciddiyet istiyor, ve ariyorum
bende sadece sevgilim, erkek arkadasim öpsem ne olur gibi dusuncelere karsiyim
cunku bununda bir sirasi, bir ölçüsü vardir!!!
su an gencecik kizlara bakiyorum dun tanistiklari biriyle bgn öpüsüyorlar, yarin ayriliyorlar
bu iste bir ciddiyet yok, bir mantik yok!!!
ben uzun soluklu iliskilerde öpüsmeye karsi degilim, ama kendim iliskimde heralde yine de evlenene kadar öpüsmem!!! bu benim tercihim evet
benim anlamadigim nokta az onceki bahsettigim örnektir!!
ama ltf kimse 'de o yahut onun gibi dusunenler öpüsmemis kizi zor bulur demesin!!!
Hı hı eminim evlendikleri insanlar, bakir
eli kız eline değmemiş erkekler olacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anadolu çocuğu asla kullanılmış kızları hazım etmez şimdiden bil o asla geri dönmez el değmemiş masum rolü yapsaydın keşke bilmem gerek
her doğru söylenmez kulağına küpe olsun
o okulu bittiğinde gidip kendi köyünden bir kızla evlenecektir , yetiştirilme tarzları bunların böyledir bu kızıda zaten anneleri buluyor
boşver üzülme sana göre değilm,iş !!! sana uygun olanla görüş
elbette hoş aslında idealist bir yaklaşım
ama bunu erkekte bulmak zor
hadi buldun diyelim senin gibi avrupada yetişmiş bir kızın
öyle biriyle mutlu olabileceğini düşünmek zor
erkekler daha farklı bizim gibi duygusal düşünmüorlar
ben de mesela aseksülliği seçmiş olan insanların felsefelerini çok beğenirim
evlensen bile cinsellik olmadan sadece sarılma,duygusal paylaşımlar ve düşüncesel paylaşımlarla sürülen bir ömür.
kulağa çok hoş gelıor aslında
ama demek istediğim böyle birini bu tip radikal seçimleri olan insanlar dışında bulabilmek çok zor..
tskrr ederım baklava ıns herkes kendısıne layık olanı bulsun onnla evlensın tum evlıkler mutlu olsun
yıne aynı seyı yapıyorsunuz frosythia kızlar yoktur dıyordunuz sımdıde erkekler yok dıyorsunuz ustelık bana layık olanın elıne kz elı degmemıs bır erkek oldugunu nasıl bıldınız ben oyle seylere bakmam dedım ya ben kendımı kocama temız gıtmek ıcn saklamıyorum ben kendımı kendıme saklıyorum benım ıcın daha onemlı seyler var o yuzden saklıyorum ve evlenırken kendını bana saklamıs bırını aramayacagım ve boyle bır soruyu bıle sormayı dusunmuyorum karsımdakıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?