- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- 98
- Konu Sahibi Strangerthings0
Mutlu olduğumu görsün istedimTabii ki sil ve bir daha yazma bu ne gurursuzluk? 3 kez görüldü atmış zaten istemiyor demek ki. Bulunmaz hint kumaşı herhalde arkadaş, kendinize gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlu olduğumu görsün istedimTabii ki sil ve bir daha yazma bu ne gurursuzluk? 3 kez görüldü atmış zaten istemiyor demek ki. Bulunmaz hint kumaşı herhalde arkadaş, kendinize gelin
demek ki istemiyor, yoluna bakıyor. Kendi yoluna bak, numarasını sil, engelle, ondan sana hayır gelmez3 sene birlikte olup artık istemediğini söyledi hikayelerime bakıyor asla yazmıyor zaten 3 kez ben ona yazdım.görüldü attı ingiltereye gittim ona bile uğurlamaya gelmedi sadece hikayelerime bakıyor yazmıyor kendimi berbat hissediyorum ne yapmalıyım dönsün diye? Daha fazla mutlu hikayelermi atmalıyım yoksa tamamen numarasını silmeli miyim
Sildim ekleyesim geliyor tek isteğim mutluluğumu görmesidemek ki istemiyor, yoluna bakıyor. Kendi yoluna bak, numarasını sil, engelle, ondan sana hayır gelmez
istese yazardı hiç uğraşmaya değmez sil gitsin erkeklere fazla yüz vermemek lazım kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar sonra3 sene birlikte olup artık istemediğini söyledi hikayelerime bakıyor asla yazmıyor zaten 3 kez ben ona yazdım.görüldü attı ingiltereye gittim ona bile uğurlamaya gelmedi sadece hikayelerime bakıyor yazmıyor kendimi berbat hissediyorum ne yapmalıyım dönsün diye? Daha fazla mutlu hikayelermi atmalıyım yoksa tamamen numarasını silmeli miyim
Mutlu sansın istedimistese yazardı hiç uğraşmaya değmez sil gitsin erkeklere fazla yüz vermemek lazım kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar sonra
o zaman gez dolaş arkadaşlarınla fotolar at görsün bakalımMutlu sansın istedim
İngiltere'den foto at çatlasın, neyi kaçırdığını görsün hatta buraya da at birkaç tane de gözümüz gönlümüz açılsın..3 sene birlikte olup artık istemediğini söyledi hikayelerime bakıyor asla yazmıyor zaten 3 kez ben ona yazdım.görüldü attı ingiltereye gittim ona bile uğurlamaya gelmedi sadece hikayelerime bakıyor yazmıyor kendimi berbat hissediyorum ne yapmalıyım dönsün diye? Daha fazla mutlu hikayelermi atmalıyım yoksa tamamen numarasını silmeli miyim
Hikayelerime görüldü attıİngiltere'den foto at çatlasın, neyi kaçırdığını görsün hatta buraya da at birkaç tane de gözümüz gönlümüz açılsın..
İngiltereye gidip böyle birini hala hatırlıyor musun? Hayatına yeni birini al sana değer veren birini. Sakın yazma.ingiltereye gittim ona bile uğurlamaya gelmedi
Hikaye gelmiştir..Hikayelerime görüldü attı
Mutlu olduğumu görsüb diye hikayeler attım hepsine görüldü attı sevgili yapsam gene ben suçlu olacağımİngiltereye gidip böyle birini hala hatırlıyor musun? Hayatına yeni birini al sana değer veren birini. Sakın yazma.
sevgili yapsan niye suçlu olacaksın pardon? bukadar şımartmayın şu erkekleri ya ayrılan o, hayatına devam edeceksin sevseydi ayrılmazdı. Bence aklını kullan onu listenden çıkar ve hayatına bak ki onunda konuştukları vardır büyük ihtimal.Mutlu olduğumu görsüb diye hikayeler attım hepsine görüldü attı sevgili yapsam gene ben suçlu olacağım
Bizde hikayelerini görüyoruz burada napakHikayelerime görüldü attı
Sil boşver. Seni istemeyeni sende isteme. Bul bi ingiliz3 sene birlikte olup artık istemediğini söyledi hikayelerime bakıyor asla yazmıyor zaten 3 kez ben ona yazdım.görüldü attı ingiltereye gittim ona bile uğurlamaya gelmedi sadece hikayelerime bakıyor yazmıyor kendimi berbat hissediyorum ne yapmalıyım dönsün diye? Daha fazla mutlu hikayelermi atmalıyım yoksa tamamen numarasını silmeli miyim
Yani diyprsunuz ki sil görme.Bende hep mutluluğumu görsün diye boşu boşuna kendimi yırtıyorum deli gibisevgili yapsan niye suçlu olacaksın pardon? bukadar şımartmayın şu erkekleri ya ayrılan o, hayatına devam edeceksin sevseydi ayrılmazdı. Bence aklını kullan onu listenden çıkar ve hayatına bak ki onunda konuştukları vardır büyük ihtimal.