Doğru hatırlamışım adam avukatmış
İstanbul da okyanusta boğulacağıma baraj gölünde tombul sazan olurum demiş
Çevremde bunu yapan ilçesine dönen o kadar çok ki
Ben hamleyi doğru buluyorum konu sahibinde şimdi el hamle onun
Yasadiklariniz benim yasadiklarimla benzesiyo. Benim sevgilimde yapamadi memleketine dondu ayrilali 6 ay oluyo. Burda konu acmiatim hatta baya elestirel yorumlar almistim. Halbuki bu tarz mecburi ayrilik olunca cok koyuyo bide olaylari anlmlandiramiyorum vs vs. Bende mantikli düşünebiliyorum ona karsi herhangi bir adimda atmam ama özlem duygusuna engel olamiyorum. Yorumlarinizi bende okuyacağım. Boyle bitiyo gibi kabullenis falan gayet iyi guzel sonra hop bastan degisik bi döngü
Evet tamamen aynı kafadaydım. Pişmanım dönmek istiyorum dedi bu korkular yüzünden istemedim. Şimdi diyor ki "ben orada yaşamayı da gördüm burada olmayı da. Bu sefer istediğim şeyde eminim. Senle olmayı istiyorum ben."
Kaç yaşındasınız? Şuan hayatınızda biri var mı?Duygusal davranıyorsunuz bu kötü birşey kendinize başkaları değil en çokta böyle oluşunuz size acı veriyor umursamayın uyummuş oymuş şuymuş şuan sizin yanınızda olanlara bakın eskilere değil tükendiğiniz için bitmiş sizin içinizde olan şey sadece yalnızlık tüm kredilerinizi bitirmişsiniz neyin özlemi ki bu ? neden merkezinizde erkekler var ? size acı veren şeylere bu kadar bağımlı olmayın ilişki yürütemeyecekseniz duygusalsanız başlamayın en azından başedebileceğiniz birileriyle başlayın öbür türlü kendinize zulum çektiriyorsunuz kendi hakkınıza giriyorsunuz bu çok yanlış zamanla herşey biter unutulup gider benimde 4 senelik sevgilim vardı uyumluyduk gayette severdik birbirimizi ama ne oldu :) beni aldattığını ve aptal yerine koyduğunu öğrendim anında buz kestim hiçbir şekilde sormadım aramadım sosyal medyamı kapattım numaramı değiştirdim bidaha da karşılaşmadım zaten bana ulaşmaya çalıştı ama hiçbir şekilde affetmedim kafayı yedi :) sonra başka başka sevgililerim flörtlerim hepsine aynı şeyi yaptım soğuduğum an unuttum gittim yeniye baktım sizinde böyle olmanız gerekiyor duygusuz olun kimse için değmiyor :)
Bende yazılım sektöründeyim. Corona yüzünden marttan beri home office olarak çalışıyorum. Office gitmediğim için bilgisayarımi alip farkli ülkeden bile çalıştım bu sürede.Valla panpa artık herkes evde oturuyor. Bu bayağı böyle gidecek gibi. Derim ki git yanına adamın, ordan da çalışabilirsiniz pekala.
4 ay daha çok taze böyle düşünmeniz çok normal zamanla alışıp bu günleri anmak istemeyeceksiniz ileride öyle düşünün henüz ayrılığınız tazeyken böyle düşünmeniz gerçekten normal :)Sizin sevdiğinizi sanmıyorum. Çok ama çok benzer bir şekilde ayrıldık eski sevgilimle 4 ay oldu sadece + olarak annesinin beni istememesi durumuda vardı. O bitti dedi ve daha ne aradı ne sordu. Ben heryerden ulaşmaya çalıştım ulaşamadım engellendim yada telefonlar yüzüme kapandı. Yani gidiş o gidiş. İstanbulda her sokakta anılar yüzüme çarpa çarpa yaşıyorum halada unutmuş değilim. Yani demek o ki sizi özlediyse, sizde özlediyseniz tekrar deneyin tüm engellere rağmen. Belliki gitmiş görmüş denemiş ve anlamış yanlış olduğunu. İnanın şu durumu görmek için dünyaları verirdim. Ben hala ondan gidemedim ama o çoktan gitti, şimdi bana yazsa mesafeye rağmen tamam derdim sizi belkide en iyi ben anlıylrum. O yüzden içinizde biraz özlem varsa ve onunla olan uyumu baskasıyla tutturamadıysanız tekrar deneyin derim. Çünkü şimdiki aşklar çok basitleşmiş gerçekten seven birini bulmak zor. Belliki seviyor irtibatı kesmemiş düşünün bence.
Aynen evdeki hesap çarşıya uymayacak :)Barışsanızda eski dinamiği yakalayamayacaksınız malesef. Şu anda kıyaslama yaptığınız için onu özlüyorsunuz. Yanınızda olsa aynı heyecanlar olmayacak.
21 yaşındayım hayır yok zamanımı sevdiğim arkadaşlarımla harcıyorum artık :)Kaç yaşındasınız? Şuan hayatınızda biri var mı?
Öyle mi dersinizAah ah. Onun da üzüldüğünü bilmek beni ekstradan üzüyor.
Evet öyle dedi ama benim orada çalışma imkanım sıfır bunu bile bile dedi.
Mantık güzeldir ama bu şekilde ilerde çok pişman olurmuşsunuz gibi geliyor... Yıllar sonra çocuğunuz kocanız olduğunda bile unutamayabilirsiniz ve bu çok ağır bir yük yükler sırtınıza... Onun olduğu yerde iş bulamaz mısınız anladığım kadarıyla eğitimli birisiniz farklı bir sektöre yönelip hem kazanacağınız hem aşkınızı yaşayacağınız bir ortak yol illa ki bulunurUmarım en doğru kararı verirsiniz...
Bilmiyorum ki neyi seviyorum, kendi duygularımı tanımlayamıyorum artık.Siz onu sevmiyorsunuz bence melankoli seviyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?