Eski sevgilimi çok özlüyorum...

Umarım pişman olmazsınız

Konuyu okurken heh dedim bırı yine eski konuya cevap yazmıs ve okudugumda direk son sayfaya gelmek ıstedım inşallah tekrar denemişlerdir diye
Hayata bir kez geliyoruz ve bu kadar mutlu oldugun, sevdıgın sevıldıgın biriyle böyle bir sebepten ayrılmak çok acı
Sonra son sayfaya geldım konuya tekrar yazan senmişsin hala aynı duygulardasın fakat bu seferde aslında onu özlemedigini sadece ondan iyisini bulamadıgın için bu duygularda oldugunu anladım Eger ondan iyisini bulamadıgın için hala aklındaysan hayatını degiştirmeye degmez belkide barıstıgınızda aranızdaki bag eskisi gibi olmayacak. Ama yok iyice düşündügünde onu seviyor onu özlüyorsan hala mutlaka orta yolu bulun derim

açıkçası hissettiğim şey tam olarak ne ben de bilmiyorum ondan daha iyisini bulamadığım için mi özlüyorum yoksa onu seviyor muyum?
aklım sürekli geçmişe gidiyor onla mutlu olduğumuz, onun istanbul’da yaşadığı günlere. hep anılarımızı tekrar tekrar yaşıyorum işte ve o zamanları ve o mutluluğumu çok özlüyorum...

Sadece gezmeleri, eglenceleri falan özlüyorsun yani tekrar baslasan ama eskisi kadar eglenmeseniz o anki mutlulugu aynı derecede tekrar yasamasanda yeterki birbirimizi sevmeye devam edelım yan yana olalım diyebılırmısın şuan hala gorusuyormusun? Belkide hayatında biri vardır

yani onlayken o hissettiğim duyguları, bana hissettirdiklerini falan çok özlüyorum. ya da beraber yaşadıklarımızı. ne kadar çok eğlendiğimizi ne kadar mutlu olduğumu falan.
Tabii ki eğlenmesek o mutluluğu yaşamasam yeter ki birbirimizi sevelim yan yana demem çünkü o zaman eskisi gibi olmaz ki hiç bir şey. Eskisi gibi eğlenmiyorsak mutluluğu yaşayamıyorsam aramızda bir şeyler eksilmiştir çünkü.
8-9 aydır hiç konuşmadım. Tabiki hayatında biri olabilir ama hiç sosyal medyada falan görmedik.

Aranızda bu sürecte illa ki çok şey degısmış olacak yeniden basladıgınızda en basitinden ikinizde büyüdünüz bu sürecte hobileriniz bile degişmiş olabilir.
Şuan yasadıgın hayattan cokta mutlu degılsın belkide o yuzden o gunleri çok anımsıyorsun. Dogru kararı verirsin unutman gerekıyorsada unutursun umarım

Bence sen onu değil tattığın mutluluğu özlemişsin. Aynı duyguları yaşamak istiyorsun. Ama kendin bile farkında değilsin. Başkalarında aynısını veya bi tık üstünü yaşayamadığından en yoğun olan duygunda kalmış aklın. Bence bu süreçte kimseyle görüşmeyip kendinle başbaşa kalıp özlediğin duyguları minimuma indirmen gerekiyor.

Herkesin hayatında böyle güzel dönemi oluyor kimisi şanslıdır o dönemi ömrünce devam ettiriyor kimisi de böyle ağzına bal çalınıp kaçırmış oluyor, ben de bu kesimdenim. Zamanla bununla yaşamayı öğreniyorsun, hepimiz biliyoruzki o güzel hisler zamanında güzeldi şimdi bir araya gelinse aynı şeyler hissedilmeyecek.

Ayrılırken duygusal olarak hic birşey kalmamışsa şimdiki durum tam gönlüne göre birini bulamamış olmamızdan dolayı.Genelde ayrılık sonrası hep güzel günler akla gelir.insanın kendine yapacağı en büyük kötülük bu olsa gerek.zaten süper olsa herşey ayrılmak ister miydiniz?bence yolumuza bakin.

en sevdigim film serisinden bir alıntı birakmak istiyorum şu paragrafa;

Konuya gelince... Aynı hisleri ben de yaşamıştım. Üniversitede harika bir ilişkim vardı; Kahvaltıda yiyeceğim patatesleri , salatalıkları, yumurtalari hiç usenmez kalp biçiminde keserdi şiirler şarkılar, başrolün ben olduğum tiyatro oyunları yazardı, uzak mesafeye dustugumuzde her ay bir gün görmek için 3 günde 8er vasıta gelir, 8er vasıta dönerdi (balık erkeği)...
Sonra biz ayrıldık. Ben yine kolay atlatmistim, hatta birkaç aya yeni biriyle tanışmıştım , hayatım gayet güzel gidiyordu.
Derken yağmur bastıran bir günde yeni bebe beni bırakıp önden hızlı hızlı gidene kadar. Oysa eski sevgilim yolda çamur birikintisi varken beni kucağına alır,bir kaldırımdan diğerine taşır, bunu da buyuk bir zevkle yapardi.
Bunu farkedince kaldırımın başında durdum. Çocuk yokluğumu belki iki dakika sonra farketti İşte o zaman içime bir yumru oturdu. Dedim ki; 'yengenc, bak , diğer erkekler nasıllar.
Belki de sen çok kıymetli ve belki de bir daha asla karşina benzeri çıkmayacak bir adamı kaybettin...'
O his çok tanidik bir his. İnsana aylar sonra vuruyor.
Ama yıllar geçince görüyorsun ki her insanın başka başka huyları , başka başka sevilesi yanları var. Yağmurda beni taşımak aklına gelmeyen çocuk mesela , şiirler tiyatrolar yazmazdi , ağzı da iyi laf yapmazdi ama izlediği filmlerden , okuduğu kitaplardan,dinlediği kliplerden birilerini hep bana benzetirdi. Anlardım ki hep aklındayim demek ki ya da sonradan hayatıma girenler. Herkesin bir digerinden farklı,kendince iyi tarafları var. Bir süre sonra sen de farkedeceksin. Ama tavsiyem eski sevgilini komple çıkar hayatından. Böyle kossan geri dönecek yakınlıkta olunca insanın her mutsuz olduğunda aklı oraya gidiyor. Oralarda bir yerlerde olduğunu bilmek yeni iliskine adapte olmana engel oluyor. Zor olsa da komple sil numarasını . hatta sen numaranı değiştir. Ne kadar etki edecegine inanamazsin

Kadınlar çok yoğun duygu besler, geçmişe dair özellikle de aranan bulunamdıysa...Fakat erkeklerde bu duygu yoğunluğu yok, bırakıp gitmiş seni...Mantığa bakmış...Senden ayrılabilmiş...İstese orda da işini genişletebilirdi ne var...Ama sen oraya gidemezdin, meslek belli...
Senin içib fedakarlık yapmamış, onun yerine işini tercih etmiş...

Senin şu an hissettiğin sadece bir ilüzyon...Bununla yüzleşmelisin...Onunla konuş, ne kadar yanıldığını anlarsın, o duyguların sadece sende olduğunu, onun eskiden sevdiğin o erkek olmadıgını görürsün...yoksa hep içinde kalır ama içinde kalan sadece hayal ürünü

evet fedakarlık yapmadı kesinlikle katılıyorum ama o da giderken hiç ayrılacağız diye gitmedi (ama sonuçta bir geleceğimiz olma ihtimalini çok azalttığını bilerek ama yine de bir yolunu buluruz kafasıyla gitti) gittikten sonra da çok mutsuz olduğunu pişman olduğunu çok söyledi...

Ne güzel yazmışsınız ve aslında ne kadar haklısınız her insanın sevilesi çok farklı özellikleri var. Benim durumumda malesef en seveceğim özellikler eski sevgilimdeydi :) benim için the one’dı kendisi. Ama belki de şimdilik böyledir ve daha çok seveceğim özelliklerle karşılaşacağımdır bilemiyorum. Beni çok iyi anlayan, onu çok iyi anladığım, çok fazla ortak zevklere sahip hatta neredeyse ufak farklarla aynı insanlardık. Ondan böyle hissediyorum.
Numaramı değiştirsem ne yazar, ulaşmak isteyen her türlü ulaşır ki. Bir sürü sosyal medya bir sürü ortak arkadaşlar hatta aile üyeleri , evimiz köyümüz ulaşmak isteyince ulaşmama imkanı yok :) ama aktif iletişimde değiliz ve sosyal medyalarda ekli de değiliz.

O zaman bı daha dene ne kaybedeceksin belki ikiniz de değiştiniz içinde kalmasın uzak mesafe devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…