• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi çok özlüyorum...

Doğru hatırlamışım adam avukatmış

İstanbul da okyanusta boğulacağıma baraj gölünde tombul sazan olurum demiş

Çevremde bunu yapan ilçesine dönen o kadar çok ki

Ben hamleyi doğru buluyorum konu sahibinde şimdi el hamle onun

Evet öyle dedi ama benim orada çalışma imkanım sıfır bunu bile bile dedi.

Yasadiklariniz benim yasadiklarimla benzesiyo. Benim sevgilimde yapamadi memleketine dondu ayrilali 6 ay oluyo. Burda konu acmiatim hatta baya elestirel yorumlar almistim. Halbuki bu tarz mecburi ayrilik olunca cok koyuyo bide olaylari anlmlandiramiyorum vs vs. Bende mantikli düşünebiliyorum ona karsi herhangi bir adimda atmam ama özlem duygusuna engel olamiyorum. Yorumlarinizi bende okuyacağım. Boyle bitiyo gibi kabullenis falan gayet iyi guzel sonra hop bastan degisik bi döngü

Üzüldüm :( eski erkek arkadaşınız konuşmaya vs çabalıyor mu?

Duygusal davranıyorsunuz bu kötü birşey kendinize başkaları değil en çokta böyle oluşunuz size acı veriyor umursamayın uyummuş oymuş şuymuş şuan sizin yanınızda olanlara bakın eskilere değil tükendiğiniz için bitmiş sizin içinizde olan şey sadece yalnızlık tüm kredilerinizi bitirmişsiniz neyin özlemi ki bu ? neden merkezinizde erkekler var ? size acı veren şeylere bu kadar bağımlı olmayın ilişki yürütemeyecekseniz duygusalsanız başlamayın en azından başedebileceğiniz birileriyle başlayın öbür türlü kendinize zulum çektiriyorsunuz kendi hakkınıza giriyorsunuz bu çok yanlış zamanla herşey biter unutulup gider benimde 4 senelik sevgilim vardı uyumluyduk gayette severdik birbirimizi ama ne oldu :) beni aldattığını ve aptal yerine koyduğunu öğrendim anında buz kestim hiçbir şekilde sormadım aramadım sosyal medyamı kapattım numaramı değiştirdim bidaha da karşılaşmadım zaten bana ulaşmaya çalıştı ama hiçbir şekilde affetmedim kafayı yedi :) sonra başka başka sevgililerim flörtlerim hepsine aynı şeyi yaptım soğuduğum an unuttum gittim yeniye baktım sizinde böyle olmanız gerekiyor duygusuz olun kimse için değmiyor :)
Kaç yaşındasınız? Şuan hayatınızda biri var mı?

Valla panpa artık herkes evde oturuyor. Bu bayağı böyle gidecek gibi. Derim ki git yanına adamın, ordan da çalışabilirsiniz pekala.
Bende yazılım sektöründeyim. Corona yüzünden marttan beri home office olarak çalışıyorum. Office gitmediğim için bilgisayarımi alip farkli ülkeden bile çalıştım bu sürede.
Miss Cherrye katılıyorum. Siz bilgisayarınizı alıp onun memleketinde bir süre yaşamayı deneyemezmisiniz?

Yakın bir sürede bende bir ayrılik yaşadım. Özlemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Birbirinizi seviyorsanız ve aradaki güven kaybolmadıysa tekrar deneyin bence

Barışsanızda eski dinamiği yakalayamayacaksınız malesef. Şu anda kıyaslama yaptığınız için onu özlüyorsunuz. Yanınızda olsa aynı heyecanlar olmayacak.

İyice düşünüp karar vermelisin.
Hos, hersekil verdiğin karara pişman olabilirsin, cok mutluda olabilirsin.
Severken ayrilmak cok acili olmali.

ben olsaydim, onu secer, en azindan bir ömür pişmanlığıni yasamazdim.

Sizin sevdiğinizi sanmıyorum. Çok ama çok benzer bir şekilde ayrıldık eski sevgilimle 4 ay oldu sadece + olarak annesinin beni istememesi durumuda vardı. O bitti dedi ve daha ne aradı ne sordu. Ben heryerden ulaşmaya çalıştım ulaşamadım engellendim yada telefonlar yüzüme kapandı. Yani gidiş o gidiş. İstanbulda her sokakta anılar yüzüme çarpa çarpa yaşıyorum halada unutmuş değilim. Yani demek o ki sizi özlediyse, sizde özlediyseniz tekrar deneyin tüm engellere rağmen. Belliki gitmiş görmüş denemiş ve anlamış yanlış olduğunu. İnanın şu durumu görmek için dünyaları verirdim. Ben hala ondan gidemedim ama o çoktan gitti, şimdi bana yazsa mesafeye rağmen tamam derdim sizi belkide en iyi ben anlıylrum. O yüzden içinizde biraz özlem varsa ve onunla olan uyumu baskasıyla tutturamadıysanız tekrar deneyin derim. Çünkü şimdiki aşklar çok basitleşmiş gerçekten seven birini bulmak zor. Belliki seviyor irtibatı kesmemiş düşünün bence.
4 ay daha çok taze böyle düşünmeniz çok normal zamanla alışıp bu günleri anmak istemeyeceksiniz ileride öyle düşünün henüz ayrılığınız tazeyken böyle düşünmeniz gerçekten normal :)

Yazmak istedim..bence İstanbul,sevgilinizin bıraktığı zamanki İstanbul değil artık.koronadan dolayı yaşamak daha da zorlaştı.bence siz oraya gidin.temiz hava alın.burada oksijen bile temiz değil.trafik,stres,insan yığını derken ne bileyim.sevgilinze hak verdim yapamam demekle.bence çok doğru birşey yapmış gitmeyi seçerek ama denemiş ve sizi bırakmak iyi gelmemiş.uzuldum aslında keşke daha kararlı ve mutlu olabilseydi.anladigim kadarıyla gerçekten sevmiş sizi.sizin sevginizden emin degilim ama sevgiliniz sizi sevmiş.dediginiz uyumu bulmak zor.orada çalışmayı deneyin evlenin yuva kurun bence:)

Öyle mi dersiniz :KK43: Aah ah. Onun da üzüldüğünü bilmek beni ekstradan üzüyor.

Yani ben öyle algıladım.
Yazında demişsin ya onunla uyumum çok iyiydi diye
Muhtemelen karşına bir daha öyle birisi çıkmadı sende ondan dolayı hala eski manitayla olmak istiyorsun.
Yerini dolduracak birini bulsaydın çoktan unutmuştun :)

Evet öyle dedi ama benim orada çalışma imkanım sıfır bunu bile bile dedi.

Şehri özelden yazsana

Bir de yani ben sizin sektöre yabancıyım neden imkansız

Onun mesleği çevreye dayalı iş sadece ve sadece tanıdık ile döner bu işinde iyi diye falan kimse gelmez hele ki İstanbul da onlar eskidendi

Yine o da çalışıyordu işi vardı vs de işin niteliği gereği bir süre sonra bir yerde çalışmak kavramı olmuyor zaten çalıştığın yer dahi tecrübelendikçe çıkarıyor vs

10 yıl sonra İstanbul da yine sıfırdan başlamak da zor

Neyse yazılım nasıl bir iş yani herkes yazılımcı olun diyor birbirine de sadece İstanbul da mı bu iş

Ne bileyim Kayseri de mesela serbest bölge var ben olsam oralarda açarım şirketimi ya da teşvik alan bir sürü Doğu da küçük il

Yani yazılımcı mekana bağlı değil ki kur şirketi tüm ülkeden çalışsın insanlar isterse yine bir bağlantı ofisi de oldun İstanbul da

Tabii bu benim cahil yorumum da siz hep çalışma imkanım sıfır diyorsunuz biraz da yeni deneyim fikri yahut küçük şehire gitme fikri mi zor geliyor acaba

2 sene olmuş hala neyi unutamadınız diyorum
Bazı üyeler tekrar deneyin demiş olmayan şeyin nesini deneyeceksiniz

Kendi konumu kendim hortlatıyorum fakat aradan 1 sene daha geçti ben hala aynı... kendi kendime konuşmak istedim biraz... 🥺🥺 bazen hiiç aklıma gelmiyor ama bazen çok vuruyor o güzel günlerin anısı. Ben hayatımda hiç o kadar mutlu olmadım, o kadar tamamlanmış hissetmedim daha önce 🥺 ama şuan tekrar başlasak aynısı olmaz biliyorum... hem araya başkaları girdi, hem o hala orada, gelse mutlu olur mu yine aynı şeyler olur mu korkuları olur bende... işin garibi yaşarken o kadar güzel gelmiyordu yaşadıklarımız (tamam yine çok güzeldi ama efsanevi gelmiyordu) şuan efsanevi bir aşkmış gibi hissediyorum. Aklımda düşünüp de kurulacağım hiç bir kötü anı yok. Bu arada onun elini tutmayı onu öpmeyi koklamayı hiç özlemiyorum hatta düşününce kötü bile geliyor, ama o arkadaşlığını, birbirimizi çok sevmemizi, o kafa uyumumuzu, gülmekten ölmelerimizi, gezmelerimizi, eğlenmelerimizi, tatillerimizi, birbirimize ne de yakışıyor olmamızı vs. hiç unutamıyorum...
Çok komiktir ki ilişkimizin son 6-8 ayı ondan çok soğumuştum beni çok boğuyordu hatta beraber gittiğimiz son tatilimizde vs bitse de dönsek diye hissediyordum, cinsel hiç bir şey istemiyordum hep yokuşa da sürdüm. Ondan ayrılınca bir sürü kişiyle de görüştüm. Şuan bunları niye hissediyorum ve bu hiç geçmeyecek mi?...

Mantık güzeldir ama bu şekilde ilerde çok pişman olurmuşsunuz gibi geliyor... Yıllar sonra çocuğunuz kocanız olduğunda bile unutamayabilirsiniz ve bu çok ağır bir yük yükler sırtınıza... Onun olduğu yerde iş bulamaz mısınız anladığım kadarıyla eğitimli birisiniz farklı bir sektöre yönelip hem kazanacağınız hem aşkınızı yaşayacağınız bir ortak yol illa ki bulunur 🤷🏻‍♀️ Umarım en doğru kararı verirsiniz...

Mantık güzeldir ama bu şekilde ilerde çok pişman olurmuşsunuz gibi geliyor... Yıllar sonra çocuğunuz kocanız olduğunda bile unutamayabilirsiniz ve bu çok ağır bir yük yükler sırtınıza... Onun olduğu yerde iş bulamaz mısınız anladığım kadarıyla eğitimli birisiniz farklı bir sektöre yönelip hem kazanacağınız hem aşkınızı yaşayacağınız bir ortak yol illa ki bulunur 🤷🏻‍♀️ Umarım en doğru kararı verirsiniz...

Yok malesef başka bir sektöre yönelemiyorum ben proje yöneticisiyim yazılımcıyım onun yaşadığı küçük şehirde özel bir şirket bile yok ki mesleğimle ilgili bir şeyler yapabileyim 😢 bunun dışında da başka bir şey yapamıyorum elimden gelmiyor. En büyük korkum da evlendikten çoluk çocuğa karıştıktan sonra dediğiniz gibi yine unutamamak.

Back