• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilime dönmek istiyorum ne yapmalıyım:(

Ben kisiliginize zaten birsey demiyorum,ama siz ona halen sucu atiyorsunuz. Sizi kiskandirmak istemesi normal (cocukca ama normal). Siz birden bire iliskiyi bitirmissiniz ve o pesinizden kostugu halde onu reddetdiniz. Is tam tersi olsa ve burda bir kiz bana söyle böyle yapti cok aci cektim ve simdi pisman diye yazsa 100/90 "sans verme seni hak etmiyor" derdi . Hakkinizda hayirlisi. Ama ilk önce onu bir yerde suclamaktan da vazgecin.
ben zaten 5, 6 senedir kendimi suçladım psikolojim iyi değildi onada yansıdı ilişkimiz yıprandı vs. dedim şimdi düşününce tek taraflı olan bişey değildi çocukça hareketi yüzünden oldu birazda ve bu beni çok üzdü kardeşim o sırada gelip telefondan bahsetseydi belki bişeyler değişirdi ne yazık ki onunda payı var

Kendin dedin hiç sevgili kafasinda değildim diye.

Bence hayal kirikliğina oğrarsin. Artik ikinizde büyüdünüz. Farkli karakter, zevkler, yaşanmişliklar,..

Hani tesadüfen bir yerlerde tekrar görüp buluşsaydiniz cevabim farkli olurdu.

Ama bu kadar hayal ve istek ile araman sadece hayal kirikliğini getirir diye düşünüyorum.

Karar elbette senin tabiki fakat kendini kaptirma derim.
tabiki elbette haklısınız bende durumun farkındayım yaşım 23 oldu oda 26 şuan ve zaman akıp gidince geçmişte pişmanlıklarımı kalsın istemiyorum ben ona durumu izah edeceğim kardeşimim anlattıklarınıda söyleceğim sadece aklımdaki soru işareti gitsin diye ve sevgide varsa deneyelim diye adım atacagım olumsuz olsun yada olmasın ben hazırım kötüde olacam belki ama pişmalıkla yaşayamam öyle

Cok calkantili iliskiler haric eski sevgili insanda genelde sadece guzel anilarla kaliyor.
Ne zaman bosluga dusse o anlari hatirliyor. Kimse oyle mutlu etmedi beni demeler basliyor. Halbuki kim bilir neler yasandi...

Sanmiyorum aranizda olumlu seyler olabilecegini, ama hayirlisi olsun diyeyim.

Zor aninizda sarilamadiginiz bir adam :)
Aradan yillar gecmis. Ikinizde degismissinizdir, buyumussunuzdur.

Bana zor gibi geldi

Cok calkantili iliskiler haric eski sevgili insanda genelde sadece guzel anilarla kaliyor.
Ne zaman bosluga dusse o anlari hatirliyor. Kimse oyle mutlu etmedi beni demeler basliyor. Halbuki kim bilir neler yasandi...

Sanmiyorum aranizda olumlu seyler olabilecegini, ama hayirlisi olsun diyeyim.

Zor aninizda sarilamadiginiz bir adam :)
Aradan yillar gecmis. Ikinizde degismissinizdir, buyumussunuzdur.

Bana zor gibi geldi
aslında güzel olanda bu yaa yaşlarımız bedenlerimiz fikirlerimiz değişti dünün ergen aşıkları yerine ayağı sağlam yere basan iki olgun bireyin yeni bir başlangıcı daha umut verici gözüküyor yani eğer olumlu olursa diye söylüyorum zaten olumsuz olsa ben yapım gereği asla ikiletmem lafımı herkes yoluna derim ve yüzde 50 50 şans veriyorum kendime çünkü herşey olabilir

Ben olumsuz olur diyenlerin aksine olumlu olabilir diyorum , eğer onun da hayatında kimse yoksa ..
Bende bir anı anlatayım , 18 yaşında birine aşık oldum oda bana tabi çok uzun sürmedi ne yazık ki sevgililiğimiz ayrıldık ama istemeden ailem yaşlar küçük diye izin vermedi...
Birbirimizi kaybettik ben kısa bir süre sonra onun evlendiğini duydum (yanlış anlaşılmaymış meğerse:olamaz:)
Ona kızdım ve aramayı bıraktım , aradan 4 yıl geçti ve facede bir mesaj :oops: nasıl bir heyecan nasıl bir mutluluk bir o kadar da karışık bir kafa neden yazdı acaba dedin konuştuk ettik her şey açığa çıktı...
Birbirimizi hala çok seviyorduk ve engellere rağmen evlendik :KK36: bir kızımız var çok şükür ikincide yolda :anneadayı:

Biraz uzun oldu ama umut etmek güzeldir , rabbim hayırlı olanı nasip etsin size de...

Ben olumsuz olur diyenlerin aksine olumlu olabilir diyorum , eğer onun da hayatında kimse yoksa ..
Bende bir anı anlatayım , 18 yaşında birine aşık oldum oda bana tabi çok uzun sürmedi ne yazık ki sevgililiğimiz ayrıldık ama istemeden ailem yaşlar küçük diye izin vermedi...
Birbirimizi kaybettik ben kısa bir süre sonra onun evlendiğini duydum (yanlış anlaşılmaymış meğerse:olamaz:)
Ona kızdım ve aramayı bıraktım , aradan 4 yıl geçti ve facede bir mesaj :oops: nasıl bir heyecan nasıl bir mutluluk bir o kadar da karışık bir kafa neden yazdı acaba dedin konuştuk ettik her şey açığa çıktı...
Birbirimizi hala çok seviyorduk ve engellere rağmen evlendik :KK36: bir kızımız var çok şükür ikincide yolda :anneadayı:

Biraz uzun oldu ama umut etmek güzeldir , rabbim hayırlı olanı nasip etsin size de...
Çook sağolun iyi temennileriniz için işte bu yüzden diyorum ya denemekten asla zarar çıkmaz belki oda faceyi açıp beni görünce aynı hislerle yaklaşır çünkü ben çok şükür onu tanıyorum ben asla kötü bir niyetle onunla konuşmak istemiyorum sadece bi umut benimkisi ve olumsuz yorum yapan arkadaşlarda haklılar bende olsam aynı düşünürüm ama sevmek ayıplanacak yada yanlışa çekilecek bir duygu değil ben sevmesem asla bu çelişkiyi ve stresi yaşamazdım çünkü birine 6 yıl sonra böyle bir adım atmak kesinlikle asla yapmam diyeceğim şeylerin başında gelirdi ve bu benim için çok büyük bir adım ne geleceksede başım gözüm üstüne sevgi yoksunluğu çekiyormuşum boşluktaymışım gibi bi algının oluşmasınıda hiç istemiyorum aksine peşimde dolanıp duran biri var vallahi istesem buna bile başvurmazdım sevgili yapar önüme bakardım ama benim hissettiklerim şuan çok daha farklı kendimi aynı zamanda çokta özgüvenli ve cesur hissediyorum umarım yanlış anlaşılmam

Çook sağolun iyi temennileriniz için işte bu yüzden diyorum ya denemekten asla zarar çıkmaz belki oda faceyi açıp beni görünce aynı hislerle yaklaşır çünkü ben çok şükür onu tanıyorum ben asla kötü bir niyetle onunla konuşmak istemiyorum sadece bi umut benimkisi ve olumsuz yorum yapan arkadaşlarda haklılar bende olsam aynı düşünürüm ama sevmek ayıplanacak yada yanlışa çekilecek bir duygu değil ben sevmesem asla bu çelişkiyi ve stresi yaşamazdım çünkü birine 6 yıl sonra böyle bir adım atmak kesinlikle asla yapmam diyeceğim şeylerin başında gelirdi ve bu benim için çok büyük bir adım ne geleceksede başım gözüm üstüne sevgi yoksunluğu çekiyormuşum boşluktaymışım gibi bi algının oluşmasınıda hiç istemiyorum aksine peşimde dolanıp duran biri var vallahi istesem buna bile başvurmazdım sevgili yapar önüme bakardım ama benim hissettiklerim şuan çok daha farklı kendimi aynı zamanda çokta özgüvenli ve cesur hissediyorum umarım yanlış anlaşılmam
Normalde ben de pek adım atmayan biriyim ama senin durumumda olsaydım hislerimden utanmaz çekinmez onları net ortaya koyardım. Yeniden birleşirsiniz birleşmezsiniz onu zaman gösterir ama bu durumda karşı tarafın duygularımı bilmesini sağlardım, gerisi allah kerim. Boşlukta olan, kendini pas pas edecek bir kıza benzemiyorsun, karşı taraf böyle medeni cesarete sahip birinin kendisine güzel şeyler hissettiğini görmesinden ancak gurur duymalı, kıymetini bilmezse kendi bilir.

Normalde ben de pek adım atmayan biriyim ama senin durumumda olsaydım hislerimden utanmaz çekinmez onları net ortaya koyardım. Yeniden birleşirsiniz birleşmezsiniz onu zaman gösterir ama bu durumda karşı tarafın duygularımı bilmesini sağlardım, gerisi allah kerim. Boşlukta olan, kendini pas pas edecek bir kıza benzemiyorsun, karşı taraf böyle medeni cesarete sahip birinin kendisine güzel şeyler hissettiğini görmesinden ancak gurur duymalı, kıymetini bilmezse kendi bilir.
aynen işte aradığım bakış açısı çok yaşayın emi:) ben çok zor sever çok zor sahiplenirim eski sevgilimin düşüncesi elbetteki benim için çok önemli ama öncelik benim hislerim ve ben bu hislerdende asla utanmıyorum gurur duyuyorum yanlış anlaşılmalar hayatın yorucu uğraşları derken 6 yıl geçmiş ve ben hala sevmişim işte yani benim tek anladığım bu ben sevgime sahip çıkmaya geldim ona açık açık diyeceğim ben seni geri istiyorum çünkü biz birbirimizi kurban ettik gerisi senin duygularına kalmış ben buyum.. yani bence lafı döndürmektense tek seferde agızdan çıkması iki tarafıda yormaz diye düşünüyorum.. tekrar teşekkürler desteğiniz için:)

Konu sahibi bol şans umarım güzel sonuçlanır sonucu burayada yaz çok merak ediyorum :)

canım başkalarından numarası bul zaten 6 yıl kaybetmişşiniz bir daha ne zaman girer bilinmez neden zaman kaybedesiniz ki belki şimdi konuşmaya başlasanız bir 6 ay sonra evlenmiş olabilirsiniz

6 sene boyunca unutmamak donmek istemek valla romantik filmlerdeki gibi:)) hele birde karsisi da oyleyse acayip heycanli olucak:)))) canim zor zamanlardan gecmissin simdi olgunsun. eminim oda oyledir (sevdigi baska biri yoksa) tekrar bir araya gelirseniz daha saglam olur iliskiniz diye dusundum. ama ulasipda olumsuz yanit alirsan takma kafana hic. pisman olma hic degilse denedim diye dusun onune bakmaya calis. Bol sans canim ulasip konusursan bilgilendir bizi.:)

ne yazık ki elimde pek bilgi yok ıspartada asker bi onu biliyorum ama eğer beklediğim cvp gelmezse arkadaşına msj atacagım numarası verir belki çünkü elimden başka bişey gelmiyor
Arkadaşından adresinide al bence öyle dümdüz aranır mı herşey eskisi gibi olsun denir mi bi jest yap bişe yap ben olsam onun yerinde öyle kupkuru ekleme olsa gelecek geri gidecek kendimi üzmeye değmez derim. Sen bunu dedirtme küçük de olsa bi çaba göster

Dışardan elbette öyle gözüküyor asla sizi bana ithamınızdan dolayı yargılamıyorum ama geröekten işler çok daha farklı bir boyutda ve ben pes etmeyeceğim çünkü gerçkten seviyorum sanki onun hiç hatası yokmış gibi konuşuyorsunuz o beni gerçekten isteseydi beni eliyle koymuş gibi bulurdu ama ben ona ulaşamıyorum başka şehirde okudu şimdide başka şehirde görevde beni bu kadar seven adam millete ona söyleyin çatlasın ben serrayla şöyle mutluyum böyle mutluyum diye söylenti yaymazdı ben tamamen bitirdim o bunu hiç mi akıl edemedi sonrada arayıp serra diye biri yok diyor ondanda şüpheliyim üniyi kazanır kazanmaz sologu başka kızlarda almışta olabilir beni tekrar arasaydı eminim ulaşırdı da
Kusura bakmayin ben sizin kafa yapinizi anlamis degilim. Adami her yerden engellemissiniz. Kendiniz dediniz. Bitirmissiniz. Telefondan engellemissiniz. Buna ragmen kardesinizi aramis. Simdi de sevseydi bulurdu beni diyorsunuz. Hayat devam ediyor hanimefendi. Dunya da bir tek sizin etrafinizds donmuyor. Istemem git, istiyorum gel degil dunya. Ben olsam bana kapilari kapatan birine kapimi acmazdim. Kusura bakmayin. Herkesin de bir onuru gururu var. Sizinki sevmek degil. Seven kusurlari gormez, seven birakmaz, seven sevdiginden de sIkIlmaz. Karsinizdaki sizin oyuncaginiz degil. Sizinki sadece cocukluk. Su an hayatinizda biri olsa idi o adam umurunuzda olmayacakti. Sadece bos kaldiniz o yuzden nasilsa beni seviyordu beni beklemistir saniyorsunuz. Kimse vazgecilmez degildir bu bilin. Sizin sevgi sandiginiz sey de sevgi degil. Sevgi bu kadar basit bir duygu degil.

Hala onu sucluyorsunuz. Terk etmisiniz adami. Terk...
Aldatmamis ki... Sizden ayrilinca baskasiyla cikmis. Olmamis, yurumemis... gayet dogal. Ne yani omur boyu terk edeni mi bekleyecekti?

Eski sevgili olaylarına bulaşmamanı öneririm. Çünkü mutlaka eksik birşey oluyor. Ve sonu yine hüsran

Konuyu takipteym merak ettim sonunda ne olucak diye lütfen bizimlede paylasin :)

Bu arada sizinde piskolojik babanizi kaybetmenizden dolayi biseyleri bitirmissiniz ben cok da hatali göremiyorm sizi.. hayirlisiysa olur insallah

Çok ortada bir durum.. Yani lehinize de aleyhinize de gelişebilecek çok fazla değişken var yaşadığınız durumda. Karşısınızd aki kişinin yapısına bağlı tamamen. Affedici bir insansa size kalbini de açabilir, ama aradan geçen kayıp yılların hesabını da sorabilir. Evet çok küçükmüşsünüz, Allah babacığınıza rahmet eylesin, çok zor bir durum hele ki o yaşlarda bir kız çocuğu için.. O yüzden anlayabiliyorum sizi. Arkanızdaki dağ gidiyor çünkü.. Belki o sıra başka bir erkeği bile istemediniz, insan psikolojisi dolambaçlı yollarla dolu.. Ama artık aradan yıllar geçmiş, daha bilinçlisiniz. Bence Faceden eklemek yerine direkt arayın. buluşmak isteyin ve içinizi dökün.. Ne yaşadıysanız anlatın, ha geri döner dönmez, ama içinizdeki açık defteri kapatmış olursunuz hiç değilse.. Çünkü böyle hep o dönemi düşünüp, ileriye doğru bir adım atamayacak gibisiniz. Bence kesinlikle arayın, pişman olmayacaksınız.

Back