• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilime dönmek istiyorum ne yapmalıyım:(

Senin durumuna benzer bir hikayem var, belki seni cesaretlendirir diye paylaşmak istedim :
2012 yılıydı, ben öğretmenliğe yeni başlamıştım. Aklım beş karış havada, her şey yolunda gidiyor falan. Kendi okulum dışında başka bir okula da görevlendirme gidiyordum. Oranın memuru beni çok beğenmiş. Bir öğretmen arkadaşım aracılığıyla haber göndermiş. Çok bey efendi, saygılı, dürüst, öğrenci ve öğretmenlerin çok sevdiği biriydi. Ama ben o anki psikolojiyle daha farklı bir heyecan aradım, kendi gelsin söylesin, mücadele etsin, bu kadar kolay olmamalı vs diye düşündüm. Böyle ilginç bir hikayesi olsun istiyordum. Diyorum ya başımda kavak yelleri esiyordu biraz da. Arkadaşım bana H.. Bey öyle biri değil, çekinir, istemezsen de bir daha rahatsız edecek biri değil dedi. Ben de öyleyse istemiyorum, dedim. Açıkçası hiç etkilenmemiştim de. Bir de sürekli etrafımda beni beğenenler oluyordu, taliplerim çoktu, insanın kısmeti açılır ya bir anda, öyle olmuştu.
Neyse ben H.. Bey'i reddettim. Sonrasında Onun neler yaşadığını çok sonra öğrendim. Çok üzülmüş, günlerce aylarca beni aklından çıkaramamış. Beni her gördüğünde acı çekmiş. Derken o yıl bitince ben o okuldan ayrıldım, H Bey'i de uzun süre hiç görmedim. Hatta unuttum bile. Aradan iki yıl geçti. Birkaç kişiyle aracılar vasıtasıyla tanıştım, görüştüm, aklıma gönlüme yatan kimseyi bulamadım. En son umudumu kaybetmek üzereydim. Dua ettim, Allahım beni gerçekten sevecek, sevgimi hak edecek biri varsa nolur geç olmadan çıkar karşıma, daha fazla yanlış adreslerde oyalanmak istemiyorum. Ne olur o kişiyi karşıma çıkar, etrafımda ise de ne olur fark etmeme yardım et, diye.. Sonra birdenbire aklıma H.. Bey geldi. Kendimi ona karşı çok suçlu hissettim. Neden kestirip attım, neden oturup bir çay içip onu tanımak için bir şans vermedim diye üzülmeye başladım. Şu an tanıştığım birçok kişiden daha düzgün bir insandı oysa dedim.. İnşallah şu anda mutludur, belki de evlenmiştir, inşallah onu hak eden birini bulmuştur dedim. Sonra merak edip Face den buldum. Evlenmemişti. Sayfasında bir fotoğrafı vardı, o bakışları, o masumiyeti hiç aklımdan çıkmıyor. O fotoğrafı görünce ağlamaya başladım. Belki de doğru kişi oydu. Belki de beni çok mutlu edecekti. Sonsuz güvenebileceğim tek kişiydi belki de o.. Düşünceleri sardı beni. Aradan birkaç gün geçti, aklımdan çıkmadı H.. Bey. Günden güne kalbim ona ısındı. Benim bir düstürum var, hep derim ki yapmadığım bir şey için pişman olacağıma yaptığım bir şey için olayım. Bu sebepten H Bey'e ulaşmaya ve duygularımı her şeyi göze alarak onunla paylaşmaya karar verdim. Arkadaşlarımın da desteğiyle "bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü?" şeklinde tepki vereceğini de göze alarak hiç görüşmeden geçen iki yılın ardından onu reddeden biri olarak Facebook tan o arkadaşlık isteğini gönderdim.
Fazla uzatmayayım. H.. Bey ile şu anda 3 yıllık evliyiz ve Allah'a şükür çok mutluyuz.. ♥️
İnşallah senin hikayen de böyle güzel sonuçlanır arkadaşım ♥️

Bence bu işler ilişkinin dinamigine göre değişir. 8 sene ayrı kalıp tekrar barışan ve evlenen gördüm. Mutlular sanırım tabi aile içi durumları bilemem. Ama bazısı da ayrılınca bir daha o işten hayır gelmeyeceğini düşünür.

Ama bence denemiş olmak iyi bir şey, ilerde aklınızda kalmaz. Olumsuz cevap alsanız bile önünüze bakabilirsiniz en azından .

Senin durumuna benzer bir hikayem var, belki seni cesaretlendirir diye paylaşmak istedim :
2012 yılıydı, ben öğretmenliğe yeni başlamıştım. Aklım beş karış havada, her şey yolunda gidiyor falan. Kendi okulum dışında başka bir okula da görevlendirme gidiyordum. Oranın memuru beni çok beğenmiş. Bir öğretmen arkadaşım aracılığıyla haber göndermiş. Çok bey efendi, saygılı, dürüst, öğrenci ve öğretmenlerin çok sevdiği biriydi. Ama ben o anki psikolojiyle daha farklı bir heyecan aradım, kendi gelsin söylesin, mücadele etsin, bu kadar kolay olmamalı vs diye düşündüm. Böyle ilginç bir hikayesi olsun istiyordum. Diyorum ya başımda kavak yelleri esiyordu biraz da. Arkadaşım bana H.. Bey öyle biri değil, çekinir, istemezsen de bir daha rahatsız edecek biri değil dedi. Ben de öyleyse istemiyorum, dedim. Açıkçası hiç etkilenmemiştim de. Bir de sürekli etrafımda beni beğenenler oluyordu, taliplerim çoktu, insanın kısmeti açılır ya bir anda, öyle olmuştu.
Neyse ben H.. Bey'i reddettim. Sonrasında Onun neler yaşadığını çok sonra öğrendim. Çok üzülmüş, günlerce aylarca beni aklından çıkaramamış. Beni her gördüğünde acı çekmiş. Derken o yıl bitince ben o okuldan ayrıldım, H Bey'i de uzun süre hiç görmedim. Hatta unuttum bile. Aradan iki yıl geçti. Birkaç kişiyle aracılar vasıtasıyla tanıştım, görüştüm, aklıma gönlüme yatan kimseyi bulamadım. En son umudumu kaybetmek üzereydim. Dua ettim, Allahım beni gerçekten sevecek, sevgimi hak edecek biri varsa nolur geç olmadan çıkar karşıma, daha fazla yanlış adreslerde oyalanmak istemiyorum. Ne olur o kişiyi karşıma çıkar, etrafımda ise de ne olur fark etmeme yardım et, diye.. Sonra birdenbire aklıma H.. Bey geldi. Kendimi ona karşı çok suçlu hissettim. Neden kestirip attım, neden oturup bir çay içip onu tanımak için bir şans vermedim diye üzülmeye başladım. Şu an tanıştığım birçok kişiden daha düzgün bir insandı oysa dedim.. İnşallah şu anda mutludur, belki de evlenmiştir, inşallah onu hak eden birini bulmuştur dedim. Sonra merak edip Face den buldum. Evlenmemişti. Sayfasında bir fotoğrafı vardı, o bakışları, o masumiyeti hiç aklımdan çıkmıyor. O fotoğrafı görünce ağlamaya başladım. Belki de doğru kişi oydu. Belki de beni çok mutlu edecekti. Sonsuz güvenebileceğim tek kişiydi belki de o.. Düşünceleri sardı beni. Aradan birkaç gün geçti, aklımdan çıkmadı H.. Bey. Günden güne kalbim ona ısındı. Benim bir düstürum var, hep derim ki yapmadığım bir şey için pişman olacağıma yaptığım bir şey için olayım. Bu sebepten H Bey'e ulaşmaya ve duygularımı her şeyi göze alarak onunla paylaşmaya karar verdim. Arkadaşlarımın da desteğiyle "bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü?" şeklinde tepki vereceğini de göze alarak hiç görüşmeden geçen iki yılın ardından onu reddeden biri olarak Facebook tan o arkadaşlık isteğini gönderdim.
Fazla uzatmayayım. H.. Bey ile şu anda 3 yıllık evliyiz ve Allah'a şükür çok mutluyuz.. ♥️
İnşallah senin hikayen de böyle güzel sonuçlanır arkadaşım ♥️
Ya Allah razı olsun mutlu sonla sonuçlanması ne kadar güzel maşallah.. bende aynı duygular içindeyim hatta aynen bu ettiginiz duayı ederim hep ve sürekli kalbimin bir köşesinde o varken yinede duaya gidiyor agzım ama onu bu denli yanımda isteyeceğimide asla ummazdım uyku uyuyamafım onu dün facede bulunca yani dua ede ede aglaya aglaya istek yolladım resmen:( Olumlu olursa evlilige kadar gidecek zaten hem gerçekte birçok erkege göre iyi biriydi sevecendi anlayışlıydı yani utanmasam başımı taşlara vuracagım 6 sene nerdeydim ben diye.. Lütfen duanızı esirgemeyin çevreme hiç duyurmak istemiyorum yargılamalarını istemiyorum inşallah herşey bir şekilde yoluna girecek nasip...

Bence bu işler ilişkinin dinamigine göre değişir. 8 sene ayrı kalıp tekrar barışan ve evlenen gördüm. Mutlular sanırım tabi aile içi durumları bilemem. Ama bazısı da ayrılınca bir daha o işten hayır gelmeyeceğini düşünür.

Ama bence denemiş olmak iyi bir şey, ilerde aklınızda kalmaz. Olumsuz cevap alsanız bile önünüze bakabilirsiniz en azından .
evet denemiş olup tatmin olmak en doğrusu sonrada yapmadığım için pişman olamayacgım en azından.. internete baktımda sonradan mutlu olan çiftlerin sayısıda azımsanmıyacak düzeyde yani umut fakirin ekmegidir diyelim;)

Adamin canini bu kadar yaktiktan sonra dönmeyin. Sahsen bu pismanligin sizin onu gercekten sevdiginizden oldugunu zannetmiyorum. Ama hakkinizda hayirlisi

Çalıştığı yeri biliyorsan neden aramıyorsun yada ben senin yerinde olsam yeni işin hayırlı olsun çiçeği ya da teraryumu gönderirdim mükemmel bi sürpriz olurdu zaten hayatındada kimse yokmuş. Bi 5 ay daha bu heyecanla beklersen ohooo o zamana kadar ya karşısına biri çıkarsa ? Hemen harekete geç bence az da sen çabala çocuk o kadar uğraşmış senin için beklemenin anlamı yok ne olacaksa olsun (teraryumu düşün :) ) ve harekete geç ;)

Ya Allah razı olsun mutlu sonla sonuçlanması ne kadar güzel maşallah.. bende aynı duygular içindeyim hatta aynen bu ettiginiz duayı ederim hep ve sürekli kalbimin bir köşesinde o varken yinede duaya gidiyor agzım ama onu bu denli yanımda isteyeceğimide asla ummazdım uyku uyuyamafım onu dün facede bulunca yani dua ede ede aglaya aglaya istek yolladım resmen:KK43: Olumlu olursa evlilige kadar gidecek zaten hem gerçekte birçok erkege göre iyi biriydi sevecendi anlayışlıydı yani utanmasam başımı taşlara vuracagım 6 sene nerdeydim ben diye.. Lütfen duanızı esirgemeyin çevreme hiç duyurmak istemiyorum yargılamalarını istemiyorum inşallah herşey bir şekilde yoluna girecek nasip...
İnşallah arkadaşım. En azından içinde kalmamış olacak. Geriye dönüp baktığında keşke demeyeceksin. İsteğine cevap verirse açık yüreklilikle, samimi bir şekilde kendini ifade et. Gerisi hayırlı ise olur. ♥️

Sıkılmıştım ve beklediğim destegi goremedim demissin ya hani, nicin sıkılmıştın? Sonucta cok mutlu oldugun bi iliskiyi durduk yere bitirmezsin.. Demek ki icine sinmeyen bi şeyler vardi.. Olumlu olsa bile o donemki olumsuzlukları yine yasarsin, insanlar degismez cunku..
Hele ki babani kaybettiginde aradigin destegi bulamamis olman, basli basina bitirme sebebi zaten..
Bende aynısını dusunuyorum birde ayrılınca kendine zarar vermesi falanda beni korkuttu birdaha bulasmazdim ben olsam

beni seven biri vardi 4 yil sevmis benim haberim yoktu ...ogrenince sans vermek istedim o da farkli yone cekti ...hani seceneksiz kaldi da bana geldi tarzi dusundu sanirim olmadi baskasyla evlendi...yani cokta umutlanmayin ..herseye hazirlikli olun

Neden boyledir? Severiz ama karsimizdaki sIkildi diye bir kalemde siler atar bizi... aci cekeriz... sonra yillar gecer... kendimize bir hayat kurariz... o boslukta kalinca eskilere sarar yeniden... biz de sanki onu beklemek zorundaymisiz gibi kapilari mi acmaliyiz? Neyiz biz, onun kuklasi mi?

Kafanda bitirmissin. Adamin acilarini bile umursamadan tum kapilari kapatmissin. Her yerden silmissin. Simdi boslukta kaldin diye geridekilere bakiyorsun. Diyelim ki tamam dedi. Iki gun sonra hevesin gecince adami tekrar sap gibi yikik dokuk yine birakacaksin. Sen busun cunku. Bence yaptigin sadece bencillik.

Neden boyledir? Severiz ama karsimizdaki sIkildi diye bir kalemde siler atar bizi... aci cekeriz... sonra yillar gecer... kendimize bir hayat kurariz... o boslukta kalinca eskilere sarar yeniden... biz de sanki onu beklemek zorundaymisiz gibi kapilari mi acmaliyiz? Neyiz biz, onun kuklasi mi?

Kafanda bitirmissin. Adamin acilarini bile umursamadan tum kapilari kapatmissin. Her yerden silmissin. Simdi boslukta kaldin diye geridekilere bakiyorsun. Diyelim ki tamam dedi. Iki gun sonra hevesin gecince adami tekrar sap gibi yikik dokuk yine birakacaksin. Sen busun cunku. Bence yaptigin sadece bencillik.

Ancak bu kadar güzel anlatilirdi. 100/100 icimden gecen buydu!

Dışardan elbette öyle gözüküyor asla sizi bana ithamınızdan dolayı yargılamıyorum ama geröekten işler çok daha farklı bir boyutda ve ben pes etmeyeceğim çünkü gerçkten seviyorum sanki onun hiç hatası yokmış gibi konuşuyorsunuz o beni gerçekten isteseydi beni eliyle koymuş gibi bulurdu ama ben ona ulaşamıyorum başka şehirde okudu şimdide başka şehirde görevde beni bu kadar seven adam millete ona söyleyin çatlasın ben serrayla şöyle mutluyum böyle mutluyum diye söylenti yaymazdı ben tamamen bitirdim o bunu hiç mi akıl edemedi sonrada arayıp serra diye biri yok diyor ondanda şüpheliyim üniyi kazanır kazanmaz sologu başka kızlarda almışta olabilir beni tekrar arasaydı eminim ulaşırdı da

Bence olmaz.

Sevgilini kafanda kusursuz yapmissin. Yillardir görmediğin halde hayal ediyorsun, rüya görüyorsun ve sana mutluluğu getirecegini inaniyorsun.

Sevgilin baban vefat etmeden önce mutluluğu simgeliyor. Ergenliğini, nostaljiyi. Yani 16-17 yaşinda hayatini beraber geçericegin kişiyi bulman pek sik görülen birşey değil.

Şu an boşluktasin. Ünidede sevgilin olmadiği için bildiğin tek sevgiline geri dönmek istiyorsun. Bu pek mantikli değil.

Sana tavsiyem başka insanlar ile taniş. Kurslara git, gezmeye git ve bu eski sevgiliyi unut. Hayat bir dizi değil, sizde leyla ile mecnun değilsiniz.

Bence olmaz.

Sevgilini kafanda kusursuz yapmissin. Yillardir görmediğin halde hayal ediyorsun, rüya görüyorsun ve sana mutluluğu getirecegini inaniyorsun.

Sevgilin baban vefat etmeden önce mutluluğu simgeliyor. Ergenliğini, nostaljiyi. Yani 16-17 yaşinda hayatini beraber geçericegin kişiyi bulman pek sik görülen birşey değil.

Şu an boşluktasin. Ünidede sevgilin olmadiği için bildiğin tek sevgiline geri dönmek istiyorsun. Bu pek mantikli değil.

Sana tavsiyem başka insanlar ile taniş. Kurslara git, gezmeye git ve bu eski sevgiliyi unut. Hayat bir dizi değil, sizde leyla ile mecnun değilsiniz.

Adamin canini bu kadar yaktiktan sonra dönmeyin. Sahsen bu pismanligin sizin onu gercekten sevdiginizden oldugunu zannetmiyorum. Ama hakkinizda hayirlisi
ben kendi kişiliğimi çok iyi biliyorum eğer niyetim sevgi dışında birşey olsaydı ben pişman olduğum sırada onu bulabilirdim ama üstünde gerçkten o kadar düşünmedim düşmedim peşine.. birde sevgili yaptıgını düşününce tamamen vazgeçtim ama hepsi sadece basit bir kıskandırma oyunumuymuş aslında onun yüzünden bu hale geldik saçma bir hareket yapan ve beni temelli kaybeden oydu

Bence olmaz.

yoo çok şükür sosyal bir insanımdır çevremde ilgi çekerim hiç öyle sevgili yönünden sıkıntı çeken bir kız değilim sadece ben gerçekten zor seven bir insanım ama benim için yapacagım bu hareket ne olursa oldun benim faydama bir final olacak ben yapmadım demektense yaptım olmadı nasip demeyi tercih ederim böylesi daha iyi

Çalıştığı yeri biliyorsan neden aramıyorsun yada ben senin yerinde olsam yeni işin hayırlı olsun çiçeği ya da teraryumu gönderirdim mükemmel bi sürpriz olurdu zaten hayatındada kimse yokmuş. Bi 5 ay daha bu heyecanla beklersen ohooo o zamana kadar ya karşısına biri çıkarsa ? Hemen harekete geç bence az da sen çabala çocuk o kadar uğraşmış senin için beklemenin anlamı yok ne olacaksa olsun (teraryumu düşün :) ) ve harekete geç :KK66:
ne yazık ki elimde pek bilgi yok ıspartada asker bi onu biliyorum ama eğer beklediğim cvp gelmezse arkadaşına msj atacagım numarası verir belki çünkü elimden başka bişey gelmiyor

ben kendi kişiliğimi çok iyi biliyorum eğer niyetim sevgi dışında birşey olsaydı ben pişman olduğum sırada onu bulabilirdim ama üstünde gerçkten o kadar düşünmedim düşmedim peşine.. birde sevgili yaptıgını düşününce tamamen vazgeçtim ama hepsi sadece basit bir kıskandırma oyunumuymuş aslında onun yüzünden bu hale geldik saçma bir hareket yapan ve beni temelli kaybeden oydu

Ben kisiliginize zaten birsey demiyorum,ama siz ona halen sucu atiyorsunuz. Sizi kiskandirmak istemesi normal (cocukca ama normal). Siz birden bire iliskiyi bitirmissiniz ve o pesinizden kostugu halde onu reddetdiniz. Is tam tersi olsa ve burda bir kiz bana söyle böyle yapti cok aci cektim ve simdi pisman diye yazsa 100/90 "sans verme seni hak etmiyor" derdi . Hakkinizda hayirlisi. Ama ilk önce onu bir yerde suclamaktan da vazgecin.

yoo çok şükür sosyal bir insanımdır çevremde ilgi çekerim hiç öyle sevgili yönünden sıkıntı çeken bir kız değilim sadece ben gerçekten zor seven bir insanım ama benim için yapacagım bu hareket ne olursa oldun benim faydama bir final olacak ben yapmadım demektense yaptım olmadı nasip demeyi tercih ederim böylesi daha iyi

Kendin dedin hiç sevgili kafasinda değildim diye.

Bence hayal kirikliğina oğrarsin. Artik ikinizde büyüdünüz. Farkli karakter, zevkler, yaşanmişliklar,..

Hani tesadüfen bir yerlerde tekrar görüp buluşsaydiniz cevabim farkli olurdu.

Ama bu kadar hayal ve istek ile araman sadece hayal kirikliğini getirir diye düşünüyorum.

Karar elbette senin tabiki fakat kendini kaptirma derim.

Back