• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilime dönmek istiyorum ne yapmalıyım:(

Erkekler düz düşüncelidir cidden hani odun derler ya tam odun gibiler bi arkadaşım gelinlik seçerken 5 6 tanesini nişanlısına gösteriyor hangisi güzel diye çocukta ben ne bileyim hepsi beyaz demiş :KK48: pek fazla bişey beklememek lazım
Hahaha o da okuzun onde gideniymis:) gelinlik sadece renginden ibaretmis gibi.. her erkek ayni degil tabii..istisnalar vardir

Bşten bir ilişkiyi yeniden başlamayı ben kırılan bir bardağa benzetirim bir şekilde toroarlarsın ama asla eskisi gibi olmaz
belki karşı taraf açısından öyle görünenilir ben ona tğm samimiyetimle gelecegim seni geri istiyorum diyeceğim:( şuan kafam allak bullak inşllah hayırlısı olur

Aynen her erkek aynı değil eşim beni gelinlikle gördüğünde ağlamıştı :anne:
Hee bide o moda cikti demi :))) damatlar agliyo :) sonrada evliligin geri kalaninda kizi aglatiyolar:))

O anda bi duygu seli oluyo. Eskiden olsa erkekler gurur yapip aglamazdi abes karsilanirdi zaten. Simdi hersey baska tabiiki:) cogu kadinada gelinlik yakisiyo Allah var. Benim herifin kafasini gidip kirayim en iyisi. 8-10 yil bekledikten sonra beni gorunce bi damla yas akitmadi Allahin odunu :)))

Hee bide o moda cikti demi :))) damatlar agliyo :) sonrada evliligin geri kalaninda kizi aglatiyolar:))

O anda bi duygu seli oluyo. Eskiden olsa erkekler gurur yapip aglamazdi abes karsilanirdi zaten. Simdi hersey baska tabiiki:) cogu kadinada gelinlik yakisiyo Allah var. Benim herifin kafasini gidip kirayim en iyisi. 8-10 yil bekledikten sonra beni gorunce bi damla yas akitmadi Allahin odunu :)))

Haha 5 yıl oldu ya o ağlama modası daha yeni çıkıyor:D

Inşallah adam gelinliğe verdiği paraya ağlamamıştır:D

Allah korusu yaa zaten evlendiğini gördüm rüyamda kabus gibi bişeydi:KK43:
Ben ortada bu kadar belirsizlik varken yüksek beklenti içerisinde olduğunuzu düşünüyorum.Bu büyük hayal kırıklığı yaşamanıza yol açar.Su an karşınızda ki sizi tamamen unutmuş bile olabilir.Eger ortak arkadaşlarınız varsa onları arayıp laf arasında çocuğu sorabilirsiniz ama face bir daha girer mi diye de iki yıl onu beklerken bulmayin kendinizi

Ben ortada bu kadar belirsizlik varken yüksek beklenti içerisinde olduğunuzu düşünüyorum.Bu büyük hayal kırıklığı yaşamanıza yol açar.Su an karşınızda ki sizi tamamen unutmuş bile olabilir.Eger ortak arkadaşlarınız varsa onları arayıp laf arasında çocuğu sorabilirsiniz ama face bir daha girer mi diye de iki yıl onu beklerken bulmayin kendinizi
ona bi ulaşabilsem zaten beklememde ben 3. kişilerin aramıza girmesini istemiyorum yani kimseyi karıştırmak istemşyorum 6 sene sonra heleki cesaret edemem birine onu sormayı.. Ben bitek onu bilirim huyunuda suyunuda ne diyecekse hazırım zaten

Back