- 28 Temmuz 2016
- 814
- 2.721
- 113
- Konu Sahibi Gittim ben
Cevap yazmayi dusunmuyorsaniz siz onu engelleyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır cevap yazmıyacagım son kez şöyle içimi döktüğüm güzel uzun bir mesaj yazdım ve çıkardım onu mesengerdan. şuan kuş kadar hafifim iyikide yazdım bir aydan fazladır içimde tuttum tuttum son bigünde 10 yaş yaşlandım ama kesinlikle bu rahatlamaya değdi şimdi şükrediyorum ve bence artık üzerine konuşmayada değecek bir durum söz konusu değil çünkü ne yazdıysam gördü ve sustu ayrıca söz olayını dayanamadım face listesinden bi kaç arkadaşına sordum yalanmış zaten artık rahatım ona karşı çünkü ben yanıldığımıda kabul ettim.. onada dedim ne ara bu denli yalancı oldun diye, ben pişman yaşamıyacagıma şükrediyorum ama sen bu yaptıgın herşeye pişman olacaksın çünkü benim saygımıda kaybettin dedim... kısacası kapadım ben o konuyu ve üzerine konuşmanında bir manası yok artık...Cevap yazmayi dusunmuyorsaniz siz onu engelleyin.
Sen engelle de o kaf dagina cikmis egosu yerle bir olsun. Bak o zaman sana bi sekilde ulasip hesap soracak. Neden hem ekledin hem de sildin diye.yooo hayır ben anladım o kadarda uzun boylu demedik ama o elbet dönüş yapacak ee hadi sil beni engelle hodri meydan dedim yok sana kastım yok yapmam diyor.. Ne dengesiz çıktı bu da yaa cidden şaşırdım tavrına
ben diyecegimi dedim ne hali varsa görsün ve sildim cvp yazarsada engeli yiyecegini biliyor neyse hepimize geçmiş olsunSen engelle de o kaf dagina cikmis egosu yerle bir olsun. Bak o zaman sana bi sekilde ulasip hesap soracak. Neden hem ekledin hem de sildin diye.
O zaman sen de ona de ki. Sen sozluyken eski sevgilinle konusmayi kendine yakistiriyor olabilirsin ama ben sozlu bir adamla konusmayi kendime yakistiramiyorum dersin. Yalani ayagina dolansin da gorsun gununu.
Son bir adım daha atmamış ve bunun hep pişmanlığını içinde taşımış biri olarak senin adına çok sevindim.yani hanımlar ben size iyimi örnek oldum kötümü bilinmez ama bence hepimiz için ders oldu demekki bazı şeyleri içimizde tutmanın bir manası yokmuş pişmanlıklarımızla yaşayacagımıza kalbimiz buruk başımız dik yolumuza devam etmek acabalarla keşkelerle yaşamaktan bin kat daha iyimiş.. Umarım herkes iyiki demişim iyiki yapmışım içimde kalmamış şekilde pişmanlıkları olmadan güzel bir hayat yaşar.. Tüm iyi kötü yol gösterici yorumlarınız için çook çok teşekkürler herbir yorum benim için çok kıymetliydi ve yararınıda gördüm Zaten boşuna bu kadar sevmiyorum KK yı bu konuyu yoruma kapatmak en iyisi olacak ve anı diye profilimde yerini alacak içim buruk ama pişmanlığım yok çok şükür
Ne demek face listesinden kişilere sordum. Biri benle ilgili bir şeyi sosyal medya arkadaslarima sorsa melekeda şöyle mi böyle mi diye. Dar ederim dünyayı ona Nasıl böyle bir şey yaptınız karşınızdaki insanın itibarını düşünmediniz miayrıca söz olayını dayanamadım face listesinden bi kaç arkadaşına sordum yalanmış zaten artık rahatım ona karşı çünkü ben yanıldığımıda kabul ettim..