Eski sevgilime aldığım sevgililer günü hediyesini abisinin üzerinde gördüm

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
843
482
Eski sevgilime geçen şubatta sevgililer günü hediyesi almıştım bi markanın sweati ve üzerinde ayı teddy vardı o da çok seviyor onun filmini o yüzden almıştım . Gözleri dolmuştu verdiğimde çok mutlu olmuştu ayrıldık üzerinden 7 ay geçti bugün abisinin hesabına baktım tiktokta üzerinde o sweat fotoğraf atmış. İçimden bir şey koptu sanki görünce hani dedim alıp giymiş midir o mu vermiştir . Kendimi çok kötü hissettim neden bilmiyorum ona aldığım hediyeyi öyle görünce neden o giymiştir sizce?

Eski sevgilime geçen şubatta sevgililer günü hediyesi almıştım bi markanın sweati ve üzerinde ayı teddy vardı o da çok seviyor onun filmini o yüzden almıştım . Gözleri dolmuştu verdiğimde çok mutlu olmuştu ayrıldık üzerinden 7 ay geçti bugün abisinin hesabına baktım tiktokta üzerinde o sweat fotoğraf atmış. İçimden bir şey koptu sanki görünce hani dedim alıp giymiş midir o mu vermiştir . Kendimi çok kötü hissettim neden bilmiyorum ona aldığım hediyeyi öyle görünce neden o giymiştir sizce?
Ben giymeyim bari abime vereyim demiş herhalde ya da 2. İhtimal abisi beğenmiş istemiştir 3. İhtimal abisi aynısından almıştır ama en mantıklı olabilecek olan kendisi abisine vermiştir 😏 puuu bir daha hediye falan almayin erkeklere. Hak etmiyorlar

Benim bir eski sevgilim üç erkek kardeşler, hepsi birbirinin kıyafetini kendi kıyafeti gibi giyniyordu. Benimki de abisinin dolabından bir şeyler alır giyerdi habersiz.

Öyle alabilir miyim veya al sen giy muhabbeti dönmemiş olabilir erkekler bu konuda çok düzler, temiz kıyafet olsun yeter.

Neden giymişse giymiş, 7 ayda neler oldu kimbilir. Asıl sorulması gereken soru , sen neden eski sevgilinin akrabalarını takip ediyorsun ?

Kardeşler, giymiştir.

Benim bir eski sevgilim üç erkek kardeşler, hepsi birbirinin kıyafetini kendi kıyafeti gibi giyniyordu. Benimki de abisinin dolabından bir şeyler alır giyerdi habersiz.

Öyle alabilir miyim veya al sen giy muhabbeti dönmemiş olabilir erkekler bu konuda çok düzler, temiz kıyafet olsun yeter.
Onlar da 3 erkek kardeş bir kere annesine abisinin odasına girip eşyalarını aldığından şikayet ediyordu ama fotoğraflarında başka hiç aynı kıyafetleri yok bi tek bunu görünce kendimi çok kötü hissettim

Neden giymişse giymiş, 7 ayda neler oldu kimbilir. Asıl sorulması gereken soru , sen neden eski sevgilinin akrabalarını takip ediyorsun ?
2 ay önce tekrar barışmak istedi daha önce bir yıl aynı evde yaşadık . 2 ay önce denedik oturduk konuştuk sonra olmadj ama ben yediremiyorum hala çok üzülüyorum

aldığınız hediye evdeki herhangi bir giysi neticede. abisi de alıp giymiştir, ne var bunda? hele ki eski sevgiliniz.
O hediyeyi aldığımda gözleri dolmuştu onun için değersizmiş şimdi gibi hissettim çok saçma biliyorum ama 2 ay önce tekrar görüştük zaten çok özlediğini söylüyordu sonra olmadı yine 😞

2 ay önce tekrar barışmak istedi daha önce bir yıl aynı evde yaşadık . 2 ay önce denedik oturduk konuştuk sonra olmadj ama ben yediremiyorum hala çok üzülüyorum
Böyle takip ettikçe daha çok üzülürsün. Gözden Irak olan , gönülden de Irak olur. Yarın bir gün nişan görürsün, düğün görürsün daha kötü olursun. Hepsini engelle geç. Adama bu kadar vakit harcaman hata zaten.

Adamin hatirladigini bile dusunmuyorum bence makul birsey yapmis neden abisi kullanmasin ki?
Neden hatırlamasın bir yıl beraber yaşadığı hediyeyi aldığında ağladığını birini. 2 ay önce başka şehirden geldi özledim diye barışmak istedi anlaşamadık yine hafızasını mı kaybetti bir anda?

Konu açılacak bir sorun yok bence, almış giymiştir belki de sevgiliniz vermiştir. Verilecek cevaplar neyi değiştirecek?

Ben atmıştır kullanmıyordur diye de düşünmüştüm aslında demek ki ortada duruyor yani kullanıyor
Çok yıllık bi ilişkim vardı aileler tanıştıktan sonra olmadı. O kişi başkasıyla evlendi nerdeyse 6 7 sene önce aldığım ceketi eşinin yanında giymiş bu demek değil ki beni unutamadı. Alakası yok. (Eminim o ceket olduğundan yurt dışından almıştım ) Ortak arkadaşımız foto paylaşmış birbirimizde engelliyiz orda gördüm. Erkekler pek anlam yüklemiyorlar hediyelere gözlerinin dolması anlık . Sonrası o bir kazak . Her yerde giyilir herkes giyer kafasındalar.

Ayni evde yaşiyorlarsa giymis olabilir.
Ben asıl şeyi merak ettim. Neden hediyeyi görünce ağladı ben onu anlamadım. Hani çok seversin begenirsin ama bir kiyafet içinde aglamazsin be

Ayni evde yaşiyorlarsa giymis olabilir.
Ben asıl şeyi merak ettim. Neden hediyeyi görünce ağladı ben onu anlamadım. Hani çok seversin begenirsin ama bir kiyafet içinde aglamazsin be
Kıyafet için değilde hediye almış olduğum için duygulandı çok seviyorduk o zamanlar ya da ben öyle sanıyordum o kadar sevse şimdi böyle olmazdı

X