- 25 Aralık 2024
- 28
- -7
- 1
- 21
- Konu Sahibi inanbilmiyorumm
-
tamam ablacım çok teşekkür ediyorumSeni korkutmuş, ailene söylemeyeceğinden o kadar emin ki meydanı boş bulmuş. Güzel kızım bu oyuna gelme, git ailene anlat ne varsa insanın yine ne varsa ailesinde var. Sen bizi dinle
abilerimle konuşmuyorum ki ama ya çocuk kalkıp namusuma bişey dese abim inanacak birisi ben bundan korkuyorumabileriniz sizi öldürmez dedim ben . Onlara sığının dedim yorumları sakin okuyun sakin sakin anlayarak
Bismillahirrahmanirrahim . Bak canım bak kuzucum korkmuşsun evet ama bu normal değil canımdan çok sevsem ne fayda canımla tehtit edip iş yerıme silahla giden ınsanıBen kinci bir insan değilim belki kinle de alakası yok diyeceksiniz ama zamanında sevgi beslediğim bir insanın böyle davranıp konuşması beni çok üzüyor beni aldattın dediği günden beri hayatım normal gitmiyor
Anladım siz o vermezse abilerim zarar verır korkusuna da girmişsinizabilerimle konuşmuyorum ki ama ya çocuk kalkıp namusuma bişey dese abim inanacak birisi ben bundan korkuyorum
Senin namus dediğin kızlık zarı denen şeyse, hiç tasvip etmesem de ispatlarsın gerekirse. Bak böyle sen anlatmadıkça meydanı iyice boş bulup dozu arttıracak. Burada hepimiz senin için söylüyoruz, evlatlarımızdan kıymetli hiçbir şey yok bu hayatta.tamam ablacım çok teşekkür ediyorum
Evet tek korkum o değil abimler konuşmuyorum çünkü kötü gözle görmesini istemem ailemin çocuk umrumda değil genellikle böyle konulardaAnladım siz o vermezse abilerim zarar verır korkusuna da girmişsiniz
konuşmaya calısacagım teşekkürler tekrardanSenin namus dediğin kızlık zarı denen şeyse, hiç tasvip etmesem de ispatlarsın gerekirse. Bak böyle sen anlatmadıkça meydanı iyice boş bulup dozu arttıracak. Burada hepimiz senin için söylüyoruz, evlatlarımızdan kıymetli hiçbir şey bu hayatta.
Al abilerini karşına anlat her şeyi korkma
Madem böyle abiler var sizi hemen başkasının sözüyle yargılayacak …Evet tek korkum o değil abimler konuşmuyorum çünkü kötü gözle görmesini istemem ailemin çocuk umrumda değil genellikle böyle konularda
Yahu bırakın da abiiniz kötü baksın kötü düşünsün. Siz Allah korusun, öldükten sonra ne işe yarayacak gizlemeniz. Mutlaka susmayın şikayet edin bu herifi. Sizi öldürmekle tehdit eden, namusunuza laf eden, küfürler eden birini artık bir zahmet sevmeyin içiniz buz kesilip soğumanız hatta direkt uzaklasmaniz lazımdı. Tekrardan iletişime geçip hesabınızı vermeniz hata olmuş. Ama olsun hiçbir şey için geç değil. Tehdit mesajlarını, eski sevgilinizin numarası görünecek şekilde SS alın polise gösterinOkumadan önce lütfen polisi kat şikayet et demeyin nolur eve kağıt gelirse abimler bana iyi gözle bakmaz
Konu şu eski sevgilimle 1 senelik bi ilişki sürdürdük ayrıldık bende erkek arkadaşımla kahve içmeye giderken arabada görüp saldırmaya başladı arabaya. herkese nişanlım dedi herkese aldatmışım gibi gösterdi adımı çıkardı çalıştığım yerde işten çıkmak zorunda kaldım ve çalıştığım yerdeki arkadaşım dediğim insan beni o çocuğa kötüleyip durdu sonrasındaye başladı bende rahatsız oldum konuşmaya başladım tekrar. hesabımı falan vermiştim güvenmesi için konuşmayı yine kestik hesaptan attım 2 3 gün boyunca arayıp sormadı sonra bi akşam aradı ağlamalı bi sesle seni özledim diye sacmalamaya başladı ona kesinlikle istemediğimi onunla ciddi düşünmeyeceğimi söyledim ama o dinlemedi ben ölene kadar seninle konuşacağım diye sacmaladı takıntılık işte. büyük kavgalarfa ağzında namusuma kadar giden küfürler oluyor tehditler oluyor telefonu yüzüne kapatınca daha kötü tehditler ediyor beni @ldğrmekle ilgili şeyler. karşıma çıktığın an hayatın bitecek gibi kendimden bi şekilde soğutmam lazım sevmemem gerekiyor ama bilmiyorum sogudum zaten içimde ona karşı saçma bi vicdan var işin kısası onu kendimden sözlü soğutmam lazım ve yargılamadan cevap verin nolur
Polise verirsen iş büyür bence...Hırs yapar Allah korusun. Baska bir şekilde vazgeçmesi lazım, senden soğutacak birsey olsa iyi olur aklıma da pek bişey gelmiyor. Erkekler birbirinin sözüne önem verir ortak erkek arkadaşınız var mı..Senden soğutmak için seni ona kötülemesi gerekiyor baya. Ama kötüliycek bırak diye konusmayacak ikna etmeye calısmayacak daha cazip gelirsin öyle malum ulaşamadıkça da hırs yapmısOkumadan önce lütfen polisi kat şikayet et demeyin nolur eve kağıt gelirse abimler bana iyi gözle bakmaz
Konu şu eski sevgilimle 1 senelik bi ilişki sürdürdük ayrıldık bende erkek arkadaşımla kahve içmeye giderken arabada görüp saldırmaya başladı arabaya. herkese nişanlım dedi herkese aldatmışım gibi gösterdi adımı çıkardı çalıştığım yerde işten çıkmak zorunda kaldım ve çalıştığım yerdeki arkadaşım dediğim insan beni o çocuğa kötüleyip durdu sonrasındaye başladı bende rahatsız oldum konuşmaya başladım tekrar. hesabımı falan vermiştim güvenmesi için konuşmayı yine kestik hesaptan attım 2 3 gün boyunca arayıp sormadı sonra bi akşam aradı ağlamalı bi sesle seni özledim diye sacmalamaya başladı ona kesinlikle istemediğimi onunla ciddi düşünmeyeceğimi söyledim ama o dinlemedi ben ölene kadar seninle konuşacağım diye sacmaladı takıntılık işte. büyük kavgalarfa ağzında namusuma kadar giden küfürler oluyor tehditler oluyor telefonu yüzüne kapatınca daha kötü tehditler ediyor beni @ldğrmekle ilgili şeyler. karşıma çıktığın an hayatın bitecek gibi kendimden bi şekilde soğutmam lazım sevmemem gerekiyor ama bilmiyorum sogudum zaten içimde ona karşı saçma bi vicdan var işin kısası onu kendimden sözlü soğutmam lazım ve yargılamadan cevap verin nolur
Bacım oğlan bunu yeni sevgilisiyle kahve içmeye giderken araba da görüp saldırmış ..Polise verirsen iş büyür bence...Hırs yapar Allah korusun. Baska bir şekilde vazgeçmesi lazım, senden soğutacak birsey olsa iyi olur aklıma da pek bişey gelmiyor. Erkekler birbirinin sözüne önem verir ortak erkek arkadaşınız var mı..Senden soğutmak için seni ona kötülemesi gerekiyor baya. Ama kötüliycek bırak diye konusmayacak ikna etmeye calısmayacak daha cazip gelirsin öyle malum ulaşamadıkça da hırs yapmıs
Ay bacıımBacım oğlan bunu yeni sevgilisiyle kahve içmeye giderken araba da görüp saldırmış ..
Araya koyulması gereken yakın arkadaşlar değil bu durumda polis ve aile .Ay bacıımİşte psikopat baya..Kafaya takmış daha da takmasın diye dedim artık etraf manyak kaynıyor tahrik etmemek en iyisi bence. Başka bir yolla kurtulması lazım soğuması lazım
Ama daha da hırs yapmaz mıAraya koyulması gereken yakın arkadaşlar değil bu durumda polis ve aile .
böyle de yapmış en azından ailesi bilirse iyi olur başına bi iş gelse muhatablarını bilirler . Allah esırgesinAma daha da hırs yapmaz mı
Ayy Allah korusunböyle de yapmış en azından ailesi bilirse iyi olur başına bi iş gelse muhatablarını bilirler . Allah esırgesin
Ya kuzenimle arkadaş istemiyor olmamızı konuşmayı kendisi kesmek istemiyor ilk sevgilim sensin deyip duruyorPolise verirsen iş büyür bence...Hırs yapar Allah korusun. Baska bir şekilde vazgeçmesi lazım, senden soğutacak birsey olsa iyi olur aklıma da pek bişey gelmiyor. Erkekler birbirinin sözüne önem verir ortak erkek arkadaşınız var mı..Senden soğutmak için seni ona kötülemesi gerekiyor baya. Ama kötüliycek bırak diye konusmayacak ikna etmeye calısmayacak daha cazip gelirsin öyle malum ulaşamadıkça da hırs yapmıs
Kizim ağzımı açtırma öldürür böyle tipler kuzenimde ölümden döndü kizi yurt dışına göndererek kurtardik cahil cahil konuşma da abilerle konuş anlat durumu çalıştığım yerde görmüş kafayi takmis deBen kinci bir insan değilim belki kinle de alakası yok diyeceksiniz ama zamanında sevgi beslediğim bir insanın böyle davranıp konuşması beni çok üzüyor beni aldattın dediği günden beri hayatım normal gitmiyor
Yuz vermiyorum diye iftira atiyor de, nasil kanitlayscak. O cirkefse sen daha cirkef olacaksin. Abinler sana kizsa da , elin adaminin sana laf soylemesine izin vermez merak etme.abilerimle konuşmuyorum ki ama ya çocuk kalkıp namusuma bişey dese abim inanacak birisi ben bundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?