Öncelikle şöyle mi böyle mi diye boşa zaman kaybediyorsunuz bir erkek 2.5 sene beklemez ki. bir kadını kaybetmek istemiyorsa ayrılık bu kadar uzar mıydı sence?kızlar daha önce de konu açmıştım.2 buçuk önce ayrıldım.artık geri dönmesi için uzun bir süre mi.ben onu Instagram dan sildim ama telefon numaralarımız kayıtlı whatsapp tan görüyorum silmedik birbirimizi.Bu ara whatsapptan bana göndermeli durumlar paylaşıyor normalde ordan hiç paylaşım yapmaz.
Öncelikle şöyle mi böyle mi diye boşa zaman kaybediyorsunuz bir erkek 2.5 sene beklemez ki. bir kadını kaybetmek istemiyorsa ayrılık bu kadar uzar mıydı sence?
Ya boşta kalmıştır size ve diğerlerine ya tutarsa diye atıyor hikayeyi sadece sizleri seçip de atar nasıl olsa bunu sevgilisi varken bile yapar.
Kim seni umursasin ya amannn adam senden sonra on kisiyle sevgili oldu sen hala gondermeli mesaj diyorsun..kızlar daha önce de konu açmıştım.2 buçuk önce ayrıldım.artık geri dönmesi için uzun bir süre mi.ben onu Instagram dan sildim ama telefon numaralarımız kayıtlı whatsapp tan görüyorum silmedik birbirimizi.Bu ara whatsapptan bana göndermeli durumlar paylaşıyor normalde ordan hiç paylaşım yapmaz.
Niye ayrıldın ? Boşver inanma.Pardon 2 buçuk ay yazmamışım sene değil
Yıl mı ay mı 2.5?kızlar daha önce de konu açmıştım.2 buçuk önce ayrıldım.artık geri dönmesi için uzun bir süre mi.ben onu Instagram dan sildim ama telefon numaralarımız kayıtlı whatsapp tan görüyorum silmedik birbirimizi.Bu ara whatsapptan bana göndermeli durumlar paylaşıyor normalde ordan hiç paylaşım yapmaz.
O beni ailesiyle tanıştırdı ben bi türlü adım atamadım o yuzdenNiye ayrıldın ? Boşver inanma.
Ay olarak yazmamışımYıl mı ay mı 2.5?
Tanıyo gibi konuştunKim seni umursasin ya amannn adam senden sonra on kisiyle sevgili oldu sen hala gondermeli mesaj diyorsun..
Hepsi aynı yavrum, boşver.Tanıyo gibi konuştun
Hatırladım konunu senin adım atmama sebeblerin haklı.O beni ailesiyle tanıştırdı ben bi türlü adım atamadım o yuzden
Niye ayrılmıştınızPardon 2 buçuk ay yazmamışım sene değil
Numarasını sil ve durumlarını izleme net adım atmayan erkeğin yedek listesinden çık.kızlar daha önce de konu açmıştım.2 buçuk önce ayrıldım.artık geri dönmesi için uzun bir süre mi.ben onu Instagram dan sildim ama telefon numaralarımız kayıtlı whatsapp tan görüyorum silmedik birbirimizi.Bu ara whatsapptan bana göndermeli durumlar paylaşıyor normalde ordan hiç paylaşım yapmaz.
2.5 sene olmuş size gönderme yaptığınıza nasıl eminsiniz? Belki başkasına yapıyor önünüze mi baksanız artık?kızlar daha önce de konu açmıştım.2 buçuk önce ayrıldım.artık geri dönmesi için uzun bir süre mi.ben onu Instagram dan sildim ama telefon numaralarımız kayıtlı whatsapp tan görüyorum silmedik birbirimizi.Bu ara whatsapptan bana göndermeli durumlar paylaşıyor normalde ordan hiç paylaşım yapmaz.
Ay 2 buçuk ayYıl mı ay mı 2.5?
Sene değil 2 buçuk ay2.5 sene olmuş size gönderme yaptığınıza nasıl eminsiniz? Belki başkasına yapıyor önünüze mi baksanız artık?
melekler fısıldamıştrGöndermenin size olduğuna nasıl bu kadar emin oldunuz?